Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Zonder bloggen was ik niet de persoon die ik nu ben
4 Comments

Written by Celine

10 maart 2017

Alle keuzes die je in jouw leven maakt, maakt uiteindelijk een groot deel uit van wie je nu bent. Ruim twee jaar geleden heb ik besloten om te bloggen en dat heeft mijn leven zoveel beter gemaakt. Ik zie alleen nog maar voordelen aan bloggen en het maakt echt een deel uit van wie ik nu ben.

Een deel van mijn leven

Bloggen is een deel van mijn leven geworden. Ik blog elke dag en het maakt me elke dag beter. Ik ben veel productiever geworden en pak dingen veel sneller aan. Natuurlijk heb ik leren beter te schrijven, maar hier zitten nog zoveel meer voordelen aan. Ik ben omringt door de aller liefste en leuke personen die ik heb leren kennen door bloggen. Ik ben veel ambitieuzer geworden. Een nieuw project die eraan komt, zorgt ervoor dat ik veel meer schrijf en nog meer bezig ben met schrijven.

Zonder bloggen

Ik ben ook veel zelfverzekerder geworden. Ik weet waarvoor ik sta en wat ik wil bereiken met mijn leven. Een studie zit al op mij te wachten en ik weet zelfs al welke master ik wil doen. Door deze doelen krijg ik veel meer motivatie om te doen wat ik nu doe. Journalistiek is een van de grootste doelen die ik wil bereiken. Ik wil zo graag aan deze studie beginnen en dat is ook eigenlijk mijn motivatie om hartstikke mijn best te doen om te middelbare school.

Het is een deel van mijn leven geworden

Het is zo mooi hoe een kleine keuze zoveel met jouw leven kan doen. Daarom moeten we allemaal goed nadenken over de keuzes die wij maken. Deze keuze heeft mij erg positief beïnvloed, maar andere keuzes kunnen mij natuurlijk weer slechter maken. Een keuze is dus niet zomaar een keuze. Een keuze is een goed doordacht standpunt. De keuze om te bloggen is tenminste de beste keuze die ik heb gemaakt. Een keuze die mijn leven voorlopig niet gaat verlaten.

Hoe heeft bloggen jou beïnvloedt?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

4 Reacties

  1. Darina

    Heel herkenbaar wat je schrijft. Ik ben veel gerichter bezig, puzzel uit wat ik echt wil, leer heel wat bij over blogge en de techniek erachter. Ik leer leuke mensen kennen en kan lekker schrijven, het liefste wat ik doe!

    Antwoord
  2. Karin

    Herkenbaar! Het voelt een beetje als mijn eigen onderneming. Bloggen is heel veelzijdig en leerzaam!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.