Follow:
Personal

Zonder bloggen was ik niet de persoon die ik nu ben

Alle keuzes die je in jouw leven maakt, maakt uiteindelijk een groot deel uit van wie je nu bent. Ruim twee jaar geleden heb ik besloten om te bloggen en dat heeft mijn leven zoveel beter gemaakt. Ik zie alleen nog maar voordelen aan bloggen en het maakt echt een deel uit van wie ik nu ben.

Een deel van mijn leven

Bloggen is een deel van mijn leven geworden. Ik blog elke dag en het maakt me elke dag beter. Ik ben veel productiever geworden en pak dingen veel sneller aan. Natuurlijk heb ik leren beter te schrijven, maar hier zitten nog zoveel meer voordelen aan. Ik ben omringt door de aller liefste en leuke personen die ik heb leren kennen door bloggen. Ik ben veel ambitieuzer geworden. Een nieuw project die eraan komt, zorgt ervoor dat ik veel meer schrijf en nog meer bezig ben met schrijven.

Zonder bloggen

Ik ben ook veel zelfverzekerder geworden. Ik weet waarvoor ik sta en wat ik wil bereiken met mijn leven. Een studie zit al op mij te wachten en ik weet zelfs al welke master ik wil doen. Door deze doelen krijg ik veel meer motivatie om te doen wat ik nu doe. Journalistiek is een van de grootste doelen die ik wil bereiken. Ik wil zo graag aan deze studie beginnen en dat is ook eigenlijk mijn motivatie om hartstikke mijn best te doen om te middelbare school.

Het is een deel van mijn leven geworden

Het is zo mooi hoe een kleine keuze zoveel met jouw leven kan doen. Daarom moeten we allemaal goed nadenken over de keuzes die wij maken. Deze keuze heeft mij erg positief beïnvloed, maar andere keuzes kunnen mij natuurlijk weer slechter maken. Een keuze is dus niet zomaar een keuze. Een keuze is een goed doordacht standpunt. De keuze om te bloggen is tenminste de beste keuze die ik heb gemaakt. Een keuze die mijn leven voorlopig niet gaat verlaten.

Hoe heeft bloggen jou beïnvloedt?

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Darina

  Heel herkenbaar wat je schrijft. Ik ben veel gerichter bezig, puzzel uit wat ik echt wil, leer heel wat bij over blogge en de techniek erachter. Ik leer leuke mensen kennen en kan lekker schrijven, het liefste wat ik doe!

  10 maart 2017 at 09:51
 • Reply Karin

  Herkenbaar! Het voelt een beetje als mijn eigen onderneming. Bloggen is heel veelzijdig en leerzaam!

  12 maart 2017 at 07:20
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Mijn eerste ervaring met Essie

  Ik lak eigenlijk bijna nooit mijn nagels, maar toch wil ik het wat meer gaan doen. Ik mis soms echt...

  Sluiten