Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Geschreven door Celine Klooster

24 juli 2020

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!

Zomer outfits voor wisselvallig weer

Zomer outfits voor wisselvallig weer
Zomer outfits voor wisselvallig weer

Tijdens wisselvallig weer houd ik echt van laagjes dragen. Op de foto hierboven zie je een jasje van NA-KD. Dit jasje is beige en heb ik gekocht in maat 34, wat echt perfect past. Het is mooi als zo’n blazer perfect kan aansluiten en dat doet deze ook.

Het nadeel aan deze blazer is wel dat hij vrij snel kreukend. De dag daarvoor had ik dit jasje ook al aan en dan zie je toch echt al dat hij vrij snel kreukelt. Als je bijvoorbeeld een hele avond dit jasje draagt, dan heb je een vrij grote kans dat hij kreukelt.

Lees tip: Beige shorts voor de zomer

Zomer outfits voor wisselvallig weer
Zomer outfits voor wisselvallig weer

Naast de leuke blazer draag ik ook een lange top van NA-KD. Ik ben echt verliefd op deze top. Het topje is hartstikke zacht en het is een omslag top, waardoor je makkelijk de top kan afstellen op jouw lichaam. Ook hoef je geen shirtje eronder te dragen, omdat hij echt perfect aansluit.

Lees tip: Beige vest van NA-KD

Deze top heb ik gekocht in maat S en dat is echt perfect. Een kleinere maat zou voor mij echt niet hoeven, want dan wordt hij naar mijn mening te strak.

De top combineer ik makkelijk met een printloze broek van NA-KD. Alhoewel ik echt verliefd ben op printjes op een broek, wordt dat wel al snel te druk met deze top.

Zomer outfits voor wisselvallig weer

Toen het wat mooier weer werd, was het tijd voor een jurkje. Normaal ben ik niet zo’n fan van jurkjes met lange mouwen en een hoge nek, maar bij dit jurkje is dat eigenlijk wel heel leuk. Alhoewel ik toch wel moet zeggen dat een wat lagere v-nek wat meer vorm aan het jurkje zal geven. Het stofje van het jurkje is niet geweldig, maar de onderjurk is gelukkig wel lekker zacht.

Lees tip: Dunne vesten voor de lente

Ik vind dit jurkje een vrij casual jurkje en daarom draag ik het ook met een klein rugzakje die ik ooit ergens in Spanje op de markt heb gekocht. Toch kan je dit jurkje ook dragen voor een bijzondere gelegenheid, vooral als je nog wat extra sieraden toevoegt.

Dit jurkje kocht ik ook in maat 34, maar eigenlijk had hij wat kleiner voor mij gemogen. Je kan namelijk zien dat het jurkje wat veel stof heeft voor mijn lichaam. Een wat aansluitender jurkje vind ik altijd wat mooier staan. Toch ben ik echt verliefd op het printje en zou ik dit jurkje vaak dragen tijdens bijvoorbeeld steden tripjes.

Wat voor zomer outfits voor wisselvallig weer draag jij altijd?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Camel Timberland laarsjes: Review

Camel Timberland laarsjes: Review

Het is een hele lange tijd geleden dat ik online heb geshopt. Toch was ik al een lange tijd opzoek naar leuke schoenen en toen OMODA mij vroeg of ik een paar wilde reviewen, zei ik natuurlijk geen nee. Vandaag review ik dan ook de Camel Timberland...

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.