Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Geschreven door Celine Klooster

24 juli 2020

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!

Zomer outfits voor wisselvallig weer

Zomer outfits voor wisselvallig weer
Zomer outfits voor wisselvallig weer

Tijdens wisselvallig weer houd ik echt van laagjes dragen. Op de foto hierboven zie je een jasje van NA-KD. Dit jasje is beige en heb ik gekocht in maat 34, wat echt perfect past. Het is mooi als zo’n blazer perfect kan aansluiten en dat doet deze ook.

Het nadeel aan deze blazer is wel dat hij vrij snel kreukend. De dag daarvoor had ik dit jasje ook al aan en dan zie je toch echt al dat hij vrij snel kreukelt. Als je bijvoorbeeld een hele avond dit jasje draagt, dan heb je een vrij grote kans dat hij kreukelt.

Lees tip: Beige shorts voor de zomer

Zomer outfits voor wisselvallig weer
Zomer outfits voor wisselvallig weer

Naast de leuke blazer draag ik ook een lange top van NA-KD. Ik ben echt verliefd op deze top. Het topje is hartstikke zacht en het is een omslag top, waardoor je makkelijk de top kan afstellen op jouw lichaam. Ook hoef je geen shirtje eronder te dragen, omdat hij echt perfect aansluit.

Lees tip: Beige vest van NA-KD

Deze top heb ik gekocht in maat S en dat is echt perfect. Een kleinere maat zou voor mij echt niet hoeven, want dan wordt hij naar mijn mening te strak.

De top combineer ik makkelijk met een printloze broek van NA-KD. Alhoewel ik echt verliefd ben op printjes op een broek, wordt dat wel al snel te druk met deze top.

Zomer outfits voor wisselvallig weer

Toen het wat mooier weer werd, was het tijd voor een jurkje. Normaal ben ik niet zo’n fan van jurkjes met lange mouwen en een hoge nek, maar bij dit jurkje is dat eigenlijk wel heel leuk. Alhoewel ik toch wel moet zeggen dat een wat lagere v-nek wat meer vorm aan het jurkje zal geven. Het stofje van het jurkje is niet geweldig, maar de onderjurk is gelukkig wel lekker zacht.

Lees tip: Dunne vesten voor de lente

Ik vind dit jurkje een vrij casual jurkje en daarom draag ik het ook met een klein rugzakje die ik ooit ergens in Spanje op de markt heb gekocht. Toch kan je dit jurkje ook dragen voor een bijzondere gelegenheid, vooral als je nog wat extra sieraden toevoegt.

Dit jurkje kocht ik ook in maat 34, maar eigenlijk had hij wat kleiner voor mij gemogen. Je kan namelijk zien dat het jurkje wat veel stof heeft voor mijn lichaam. Een wat aansluitender jurkje vind ik altijd wat mooier staan. Toch ben ik echt verliefd op het printje en zou ik dit jurkje vaak dragen tijdens bijvoorbeeld steden tripjes.

Wat voor zomer outfits voor wisselvallig weer draag jij altijd?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.