Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Zomer outfits van NA-KD: Review
0 Comments

Written by Celine

31 maart 2021

Het is nu al zo heerlijk warm en dat betekent dat ik steeds meer zin heb in zomerse kleding. Van NA-KD mocht ik deze keer een aantal prachtige outfits uitkiezen die perfect voor de zomer zijn. Benieuwd naar deze zomer outfits van NA-KD? Bekijk dan deze blog!

Zomer outfits van NA-KD

Blouse van NA-KD

zomer-outfits-van-na-kd

Als eerste deze leuke blouse van NA-KD. Dit is typisch een outfit voor de wat koudere zomer avonden. Als het wat warm is, wordt het shirtje namelijk al snel wat warm en daarom draag ik het graag met wat kouder weer. De mouwtjes zijn echt geweldig en je kan dit shirtje eigenlijk perfect combineren met elk type broek. Ik draag het liefst een zwarte broek onder dit shirtje, zodat je het makkelijk kan combineren met leuke sieraden of accessoires. De zonnebril komt ook van NA-KD en de broek ook!

zomer-outfits-van-na-kd
zomer-outfits-van-na-kd

zomer-outfits-van-na-kd

Ik ben echt verliefd op dit shirtje. Ik heb eigenlijk nog nooit zo’n off-shoulder shirt gehad, maar het staat eigenlijk heel goed! Wel schijnt het shirtje wel wat door, waardoor je dus wel iets eronder moet dragen. Ik vond het wel moeilijk om iets te vinden wat je eronder kon dragen, omdat bandjes natuurlijk ook niet erg mooi staat bij zo’n shirtje. Nu heb ik een zwart hemdje aan en heb ik vervolgens de bandjes weggewerkt.

Lees tip: Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

zomer-outfits-van-na-kd

Ik had dit shirtje een stuk groter verwacht, haha. Toch kan je dit shirtje prima dragen met bijvoorbeeld een zwart of wit hemdje. Ik zie mij al helemaal dit shirtje dragen tijdens een vakantie naar een prachtig land zoals Spanje. De stof van dit shirtje is ook erg fijn, waardoor het snel droogt als je het bijvoorbeeld moet wassen. Wel zou ik een maat groter bestellen, zodat het shirtje wat meer bedekt dan nu.

Zonnebril van NA-KD

Hoe leuk is deze zonnebril? Ik had voorheen eigenlijk altijd ronde zonnebrillen, maar dit is zeker weer iets anders. De kleuren passen perfect bij heel veel outfits en het geeft eigenlijk wel een compleet andere look dan zo’n ronde zonnebril. Ook zit de zonnebril niet te strak en voor die 10 euro vind ik het daarom ook zeker waard!

Wat vind jij van deze zomer outfits van NA-KD?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.