Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

Eco fashion: Wat is het en wat kan je ermee?

Eco fashion is een term in duurzame mode wat rekening houdt met het milieu. Het is een term wat je steeds vaker voorbij ziet komen en soms lees je dit ook op het labeltje in je kledingstuk. Wil je weten wat het precies inhoudt? Lees dan deze blog. Eco fashion is een...

Douchen zonder plastic: Product tips

Ik begin het steeds belangrijker te vinden om zo min mogelijk plastic te gebruiken in mijn leven. Wij gebruiken met zijn allen hartstikke veel plastic en dan ook onder de douche. Ik gebruikte al een lange tijd shampoo bars en zeepjes om mijn lichaam te wassen, maar...
Zomer outfits van NA-KD: Review

Geschreven door Celine

31 maart 2021

Het is nu al zo heerlijk warm en dat betekent dat ik steeds meer zin heb in zomerse kleding. Van NA-KD mocht ik deze keer een aantal prachtige outfits uitkiezen die perfect voor de zomer zijn. Benieuwd naar deze zomer outfits van NA-KD? Bekijk dan deze blog!

Zomer outfits van NA-KD

Blouse van NA-KD

zomer-outfits-van-na-kd

Als eerste deze leuke blouse van NA-KD. Dit is typisch een outfit voor de wat koudere zomer avonden. Als het wat warm is, wordt het shirtje namelijk al snel wat warm en daarom draag ik het graag met wat kouder weer. De mouwtjes zijn echt geweldig en je kan dit shirtje eigenlijk perfect combineren met elk type broek. Ik draag het liefst een zwarte broek onder dit shirtje, zodat je het makkelijk kan combineren met leuke sieraden of accessoires. De zonnebril komt ook van NA-KD en de broek ook!

zomer-outfits-van-na-kd
zomer-outfits-van-na-kd

zomer-outfits-van-na-kd

Ik ben echt verliefd op dit shirtje. Ik heb eigenlijk nog nooit zo’n off-shoulder shirt gehad, maar het staat eigenlijk heel goed! Wel schijnt het shirtje wel wat door, waardoor je dus wel iets eronder moet dragen. Ik vond het wel moeilijk om iets te vinden wat je eronder kon dragen, omdat bandjes natuurlijk ook niet erg mooi staat bij zo’n shirtje. Nu heb ik een zwart hemdje aan en heb ik vervolgens de bandjes weggewerkt.

Lees tip: Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

zomer-outfits-van-na-kd

Ik had dit shirtje een stuk groter verwacht, haha. Toch kan je dit shirtje prima dragen met bijvoorbeeld een zwart of wit hemdje. Ik zie mij al helemaal dit shirtje dragen tijdens een vakantie naar een prachtig land zoals Spanje. De stof van dit shirtje is ook erg fijn, waardoor het snel droogt als je het bijvoorbeeld moet wassen. Wel zou ik een maat groter bestellen, zodat het shirtje wat meer bedekt dan nu.

Zonnebril van NA-KD

Hoe leuk is deze zonnebril? Ik had voorheen eigenlijk altijd ronde zonnebrillen, maar dit is zeker weer iets anders. De kleuren passen perfect bij heel veel outfits en het geeft eigenlijk wel een compleet andere look dan zo’n ronde zonnebril. Ook zit de zonnebril niet te strak en voor die 10 euro vind ik het daarom ook zeker waard!

Wat vind jij van deze zomer outfits van NA-KD?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Meer blogs

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

Hoe zorg je ervoor dat je kleding langer mooi blijft?

Hoe zorg je ervoor dat je kleding langer mooi blijft?

Als je een mooi kledingstuk hebt, wil je dat het zo lang mogelijk mooi blijft! Ook na veel draag- en wasbeurten. Daar zal je toch ook zelf wat tijd en moeite in moeten steken: het gaat erom dat je je kleding op de juiste manier verzorgt. Lees...

Bikini trends voor 2021: Tips & tricks

Bikini trends voor 2021: Tips & tricks

Nu het mooie weer terug is in Nederland, is het ook weer tijd om nieuwe bikini's te shoppen. Nu ben ik zelf helemaal fan van de bikini trends voor 2021, want er zitten een aantal super mooie dames bikini's tussen. Benieuwd naar deze bikini trends?...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.