Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de Styletone Box voor...

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën? Lees dan deze blog....

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...
Zomer outfits van NA-KD: Review

Geschreven door Celine Klooster

31 maart 2021

Het is nu al zo heerlijk warm en dat betekent dat ik steeds meer zin heb in zomerse kleding. Van NA-KD mocht ik deze keer een aantal prachtige outfits uitkiezen die perfect voor de zomer zijn. Benieuwd naar deze zomer outfits van NA-KD? Bekijk dan deze blog!

Zomer outfits van NA-KD

Blouse van NA-KD

zomer-outfits-van-na-kd

Als eerste deze leuke blouse van NA-KD. Dit is typisch een outfit voor de wat koudere zomer avonden. Als het wat warm is, wordt het shirtje namelijk al snel wat warm en daarom draag ik het graag met wat kouder weer. De mouwtjes zijn echt geweldig en je kan dit shirtje eigenlijk perfect combineren met elk type broek. Ik draag het liefst een zwarte broek onder dit shirtje, zodat je het makkelijk kan combineren met leuke sieraden of accessoires. De zonnebril komt ook van NA-KD en de broek ook!

zomer-outfits-van-na-kd
zomer-outfits-van-na-kd

zomer-outfits-van-na-kd

Ik ben echt verliefd op dit shirtje. Ik heb eigenlijk nog nooit zo’n off-shoulder shirt gehad, maar het staat eigenlijk heel goed! Wel schijnt het shirtje wel wat door, waardoor je dus wel iets eronder moet dragen. Ik vond het wel moeilijk om iets te vinden wat je eronder kon dragen, omdat bandjes natuurlijk ook niet erg mooi staat bij zo’n shirtje. Nu heb ik een zwart hemdje aan en heb ik vervolgens de bandjes weggewerkt.

Lees tip: Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

zomer-outfits-van-na-kd

Ik had dit shirtje een stuk groter verwacht, haha. Toch kan je dit shirtje prima dragen met bijvoorbeeld een zwart of wit hemdje. Ik zie mij al helemaal dit shirtje dragen tijdens een vakantie naar een prachtig land zoals Spanje. De stof van dit shirtje is ook erg fijn, waardoor het snel droogt als je het bijvoorbeeld moet wassen. Wel zou ik een maat groter bestellen, zodat het shirtje wat meer bedekt dan nu.

Zonnebril van NA-KD

Hoe leuk is deze zonnebril? Ik had voorheen eigenlijk altijd ronde zonnebrillen, maar dit is zeker weer iets anders. De kleuren passen perfect bij heel veel outfits en het geeft eigenlijk wel een compleet andere look dan zo’n ronde zonnebril. Ook zit de zonnebril niet te strak en voor die 10 euro vind ik het daarom ook zeker waard!

Wat vind jij van deze zomer outfits van NA-KD?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Meer blogs

Gouden sieraden van Isabel Bernard: Review

Gouden sieraden van Isabel Bernard: Review

Gouden sieraden zijn goed te combineren met verschillende outfits, vooral als je een mooi setje hebt die goed bij elkaar past. Van Isabel Bernard heb ik zo'n setje gekregen. Ze passen goed bij elkaar en daarom zijn ze perfect om dagelijks te...

Camel Timberland laarsjes: Review

Camel Timberland laarsjes: Review

Het is een hele lange tijd geleden dat ik online heb geshopt. Toch was ik al een lange tijd opzoek naar leuke schoenen en toen OMODA mij vroeg of ik een paar wilde reviewen, zei ik natuurlijk geen nee. Vandaag review ik dan ook de Camel Timberland...

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.