Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Geschreven door Celine Klooster

27 augustus 2020

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag meer over mijn ervaring in deze Zaful shoplog.

Ik kocht vier verschillende items. Een super leuke cropped wrap top, een bikini, een jurkje en nog een leuk setje.

Zaful shoplog: Zaful Floral Bikini

De bikini is echt prachtig en helemaal mijn stijl. Toch vind ik het kopen van bikini’s online erg lastig. Ik heb deze bikini gekocht in een maat M, een maat groter dan dat ik normaal heb. Het voordeel aan deze bikini is dat je de bandjes makkelijk kan afstellen aan de achterkant. Hierdoor heb je eigenlijk een grote kans dat de bikini gewoon past.

De bikini past voor mij perfect! Wel valt het mij op dat je de twee pads (twee rondjes) duidelijk ziet. Dit heb ik ook bij mijn andere bikini die ik bij Zaful heb gekocht. Gelukkig kan je de pads er wel uithalen of vervangen.

Daarnaast kost de bikini maar 11 euro en dat is zeker een koopje!

Groene jurk

Zaful shoplog

Dit is mijn favoriete item uit mijn bestelling. Het jurkje is voor mij (165 cm) de perfecte lengte en het stofje is ook nog eens fijn! Ik vind vaak stofjes van kleding niet erg fijn, maar dit stofje is heerlijk zacht. Het fijne aan dit jurkje is dat je de bandjes zelf kan verstellen door middel van het maken van strikjes. Voor mij zijn de bandjes altijd te lang, dus dit is natuurlijk erg fijn!

Zaful shoplog

Normaal heb ik een maat S met jurkjes en dit jurkje heb ik dan ook gekocht in een maat S. Ik moet wel zeggen dat hij dan ook precies past, maar hij had niet veel kleiner moeten te zijn. Als je twijfelt zou ik daarom een maat groter nemen. Maar ik ben zeker tevreden met dit jurkje!

Dit jurkje kost maar 12 euro en hij is het zeker waard!

Zaful shoplog: Cropped wrap top

Zaful shoplog

Bij deze top had ik de grootste verwachtingen. Helaas zijn deze niet helemaal uitgekomen. De top is naar mijn mening iets te open. Je moet hier sowieso een ander shirt onder dragen en eigenlijk had ik dat niet verwacht.

Zaful shoplog

Wel denk ik dat deze top erg leuk zou staan bij bijvoorbeeld zwarte skinny jeans met een paar hakken. Vervolgens zou ik dan een zwart shirtje eronder dragen. Daarnaast schijnt de top wel erg door. Ik had dan ook wel een iets beter stofje verwacht bij deze top.

De top kost 14 euro!

Top en paperbag shorts

Zaful shoplog

Ik werd meteen enthousiast toen ik dit setje op de website zag. Ik ben er dan ook eigenlijk erg blij mee. Wel raad ik aan om een maat groter te nemen dan wat je normaal hebt. Ik heb bijvoorbeeld maat S en kocht deze set dan ook in maat S. Toch vind ik dat de top vrij strak zit en het is dan ook erg lastig om deze top weer uit te trekken.

Het stofje is helaas niet 100% katoen, maar gelukkig niet storend. Wel viel het mij op dat het stofje vrij snel kreukelt. Vooral de shorts als je bijvoorbeeld een tijdje hebt gezeten.

Dit setje kost maar 15 euro en het dus zeker waard!

Met de kortingscode CNRZ krijg je 17% korting op jouw bestelling bij Zaful!

Wat vind jij het leukste item van deze Zaful shoplog?

zaful shoplog

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...
Meer blogs

Camel Timberland laarsjes: Review

Camel Timberland laarsjes: Review

Het is een hele lange tijd geleden dat ik online heb geshopt. Toch was ik al een lange tijd opzoek naar leuke schoenen en toen OMODA mij vroeg of ik een paar wilde reviewen, zei ik natuurlijk geen nee. Vandaag review ik dan ook de Camel Timberland...

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.