Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...
Zaful bikini wishlist 2019 | Spotgoedkope bikini’s!

Geschreven door Celine Klooster

16 mei 2019

Ik kan echt niet wachten op de zomer.. Heerlijke drankjes, prachtig weer en natuurlijk de leukste outfits die je kan dragen. Natuurlijk kan je de zomer niet door zonder een aantal leuke bikini’s. Ik koop vaak mijn bikini’s bij Zaful, een website die spotgoedkope kleding en bikini’s verkoopt. Benieuwd naar mijn Zaful bikini wishlist 2019? Lees dan deze blog!

Zaful bikini wishlist 2019

Rode bikini

De eerste bikini is deze prachtige rode bikini. Ik hoor vaak dat rood mij heel goed staat en daarom wil ik echt deze bikini. Ik heb al eerder een bikini met een knoop in het midden gekocht en dit model staat ook heel goed. Natuurlijk is het altijd even gokken welk model jou goed zal staan, maar dat kan gelukkig met deze spotgoedkope bikini’s. Deze rode bikini koop je hier.

Lichtblauwe bikini

Zaful bikini wishlist 2019

Een lichtblauwe bikini past echt iedereen. Ook heeft deze bikini verstelbare bandjes, wat natuurlijk een groot voordeel is. Vaak heb ik met bikini’s dat de bandjes te lang zijn, maar dat zal bij deze bikini niet het geval zijn. Deze bikini kost maar 15 euro en het dus zeker waard! Deze lichtblauwe bikini koop je hier.

Zaful bikini wishlist 2019 > Zonnebloem bikini

Hoe prachtig is deze bikini en hij is ook nog eens in de sale. Ik ben echt verliefd op deze bikini en ik ga hem waarschijnlijk dan ook kopen, zodat ik er een review over kan schrijven. De achterkant van de bikini is ook echt prachtig, maar daarmee moet je wel oppassen voor tan lines. Deze bikini koop je hier.

Donkere bikini

Zaful bikini wishlist 2019

Deze bikini is wat donkerder en het heeft een erg bijzonder model. Ook deze bandjes zijn weer verstelbaar en de combinatie met het broekje is echt prachtig. Deze bikini koop je hier.

Zaful bikini wishlist 2019 > Oranje bikini

Een oranje bikini is natuurlijk helemaal in, maar hoe leuk zijn die stukjes fruit op deze bikini? Deze bikini heeft hetzelfde model als de derde bikini die ik heb laten zien. En het is nu al een van mijn favorieten! Hier koop je deze bikini.

Lees tip: De bikini trends van 2019

Witte bikini

Zaful bikini wishlist 2019

Zoals ik al eerder zei, zijn knoop bikini’s echt een van mijn favorieten. Ze zitten geweldig, blijven makkelijk zitten en het ziet er gewoon hartstikke leuk uit. Geloof me of niet, maar ik heb dus helemaal geen witte bikini top. Deze zou ik dus graag willen kopen in combinatie met het broekje. You can buy this bikini koop je hier.

Zaful bikini wishlist 2019 > Witte bikini top met zwart broekje

Zaful bikini wishlist 2019

Ja.. Ik weet het.. Nog een knoop bikini. Het zijn gewoon mijn favoriete modellen en ik kan ook echt niet meer zonder. Voor iedereen die nog niet zo’n bikini heeft, het is zeker een aanrader om eens er een uit te proberen! Hier koop je deze bikini.

Wat vind je van deze Zaful bikini wishlist 2019? Welke bikini in jouw favoriet?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes, rokjes, maar ook...

Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringen zijn sieraden die jouw outfit helemaal compleet maken. Het is zo leuk om verschillende soorten ringen te dragen waarvan de kleuren vervolgens weer terug komen in jouw outfit. Maar hoe weet je eigenlijk hoe je jouw ringmaat...
Meer blogs

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.