Follow:
Fashion Vrouwen Fashion

Zaful bikini wishlist 2019 | Spotgoedkope bikini’s!

Ik kan echt niet wachten op de zomer.. Heerlijke drankjes, prachtig weer en natuurlijk de leukste outfits die je kan dragen. Natuurlijk kan je de zomer niet door zonder een aantal leuke bikini’s. Ik koop vaak mijn bikini’s bij Zaful, een website die spotgoedkope kleding en bikini’s verkoopt. Benieuwd naar mijn Zaful bikini wishlist 2019? Lees dan deze blog!

Zaful bikini wishlist 2019

Rode bikini

De eerste bikini is deze prachtige rode bikini. Ik hoor vaak dat rood mij heel goed staat en daarom wil ik echt deze bikini. Ik heb al eerder een bikini met een knoop in het midden gekocht en dit model staat ook heel goed. Natuurlijk is het altijd even gokken welk model jou goed zal staan, maar dat kan gelukkig met deze spotgoedkope bikini’s. Deze rode bikini koop je hier.

Lichtblauwe bikini

Zaful bikini wishlist 2019

Een lichtblauwe bikini past echt iedereen. Ook heeft deze bikini verstelbare bandjes, wat natuurlijk een groot voordeel is. Vaak heb ik met bikini’s dat de bandjes te lang zijn, maar dat zal bij deze bikini niet het geval zijn. Deze bikini kost maar 15 euro en het dus zeker waard! Deze lichtblauwe bikini koop je hier.

Zaful bikini wishlist 2019 > Zonnebloem bikini

Hoe prachtig is deze bikini en hij is ook nog eens in de sale. Ik ben echt verliefd op deze bikini en ik ga hem waarschijnlijk dan ook kopen, zodat ik er een review over kan schrijven. De achterkant van de bikini is ook echt prachtig, maar daarmee moet je wel oppassen voor tan lines. Deze bikini koop je hier.

Donkere bikini

Zaful bikini wishlist 2019

Deze bikini is wat donkerder en het heeft een erg bijzonder model. Ook deze bandjes zijn weer verstelbaar en de combinatie met het broekje is echt prachtig. Deze bikini koop je hier.

Zaful bikini wishlist 2019 > Oranje bikini

Een oranje bikini is natuurlijk helemaal in, maar hoe leuk zijn die stukjes fruit op deze bikini? Deze bikini heeft hetzelfde model als de derde bikini die ik heb laten zien. En het is nu al een van mijn favorieten! Hier koop je deze bikini.

Lees tip: De bikini trends van 2019

Witte bikini

Zaful bikini wishlist 2019

Zoals ik al eerder zei, zijn knoop bikini’s echt een van mijn favorieten. Ze zitten geweldig, blijven makkelijk zitten en het ziet er gewoon hartstikke leuk uit. Geloof me of niet, maar ik heb dus helemaal geen witte bikini top. Deze zou ik dus graag willen kopen in combinatie met het broekje. You can buy this bikini koop je hier.

Zaful bikini wishlist 2019 > Witte bikini top met zwart broekje

Zaful bikini wishlist 2019

Ja.. Ik weet het.. Nog een knoop bikini. Het zijn gewoon mijn favoriete modellen en ik kan ook echt niet meer zonder. Voor iedereen die nog niet zo’n bikini heeft, het is zeker een aanrader om eens er een uit te proberen! Hier koop je deze bikini.

Wat vind je van deze Zaful bikini wishlist 2019? Welke bikini in jouw favoriet?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Koopjes van week 20 | Kortingsoverzicht

Korting. Wie houdt daar nou niet van? Dat is dan ook de reden waarom ik elke week de leukste koopjes...

Sluiten