Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringen zijn sieraden die jouw outfit helemaal compleet maken. Het is zo leuk om verschillende soorten ringen te dragen waarvan de kleuren vervolgens weer terug komen in jouw outfit. Maar hoe weet je eigenlijk hoe je jouw ringmaat...

Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...
Zaful bikini wishlist 2019 | Spotgoedkope bikini’s!

Geschreven door Celine Klooster

16 mei 2019

Ik kan echt niet wachten op de zomer.. Heerlijke drankjes, prachtig weer en natuurlijk de leukste outfits die je kan dragen. Natuurlijk kan je de zomer niet door zonder een aantal leuke bikini’s. Ik koop vaak mijn bikini’s bij Zaful, een website die spotgoedkope kleding en bikini’s verkoopt. Benieuwd naar mijn Zaful bikini wishlist 2019? Lees dan deze blog!

Zaful bikini wishlist 2019

Rode bikini

De eerste bikini is deze prachtige rode bikini. Ik hoor vaak dat rood mij heel goed staat en daarom wil ik echt deze bikini. Ik heb al eerder een bikini met een knoop in het midden gekocht en dit model staat ook heel goed. Natuurlijk is het altijd even gokken welk model jou goed zal staan, maar dat kan gelukkig met deze spotgoedkope bikini’s. Deze rode bikini koop je hier.

Lichtblauwe bikini

Zaful bikini wishlist 2019

Een lichtblauwe bikini past echt iedereen. Ook heeft deze bikini verstelbare bandjes, wat natuurlijk een groot voordeel is. Vaak heb ik met bikini’s dat de bandjes te lang zijn, maar dat zal bij deze bikini niet het geval zijn. Deze bikini kost maar 15 euro en het dus zeker waard! Deze lichtblauwe bikini koop je hier.

Zaful bikini wishlist 2019 > Zonnebloem bikini

Hoe prachtig is deze bikini en hij is ook nog eens in de sale. Ik ben echt verliefd op deze bikini en ik ga hem waarschijnlijk dan ook kopen, zodat ik er een review over kan schrijven. De achterkant van de bikini is ook echt prachtig, maar daarmee moet je wel oppassen voor tan lines. Deze bikini koop je hier.

Donkere bikini

Zaful bikini wishlist 2019

Deze bikini is wat donkerder en het heeft een erg bijzonder model. Ook deze bandjes zijn weer verstelbaar en de combinatie met het broekje is echt prachtig. Deze bikini koop je hier.

Zaful bikini wishlist 2019 > Oranje bikini

Een oranje bikini is natuurlijk helemaal in, maar hoe leuk zijn die stukjes fruit op deze bikini? Deze bikini heeft hetzelfde model als de derde bikini die ik heb laten zien. En het is nu al een van mijn favorieten! Hier koop je deze bikini.

Lees tip: De bikini trends van 2019

Witte bikini

Zaful bikini wishlist 2019

Zoals ik al eerder zei, zijn knoop bikini’s echt een van mijn favorieten. Ze zitten geweldig, blijven makkelijk zitten en het ziet er gewoon hartstikke leuk uit. Geloof me of niet, maar ik heb dus helemaal geen witte bikini top. Deze zou ik dus graag willen kopen in combinatie met het broekje. You can buy this bikini koop je hier.

Zaful bikini wishlist 2019 > Witte bikini top met zwart broekje

Zaful bikini wishlist 2019

Ja.. Ik weet het.. Nog een knoop bikini. Het zijn gewoon mijn favoriete modellen en ik kan ook echt niet meer zonder. Voor iedereen die nog niet zo’n bikini heeft, het is zeker een aanrader om eens er een uit te proberen! Hier koop je deze bikini.

Wat vind je van deze Zaful bikini wishlist 2019? Welke bikini in jouw favoriet?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...

Meer blogs

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig...

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Beste damesschoenen trends voor deze zomer

Alhoewel met het Nederlandse weer het niet altijd lijkt dat de zomer eraan zit te komen, moeten we er toch echt aan geloven! Ik ben zelf groot fan van de zomer en dan vooral de leuke outfits die je in de zomer kan dragen. Leuke zomerjurkjes,...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.