Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Zaful bikini wishlist 2019 | Spotgoedkope bikini’s!
0 Comments

Written by Celine

16 mei 2019

Ik kan echt niet wachten op de zomer.. Heerlijke drankjes, prachtig weer en natuurlijk de leukste outfits die je kan dragen. Natuurlijk kan je de zomer niet door zonder een aantal leuke bikini’s. Ik koop vaak mijn bikini’s bij Zaful, een website die spotgoedkope kleding en bikini’s verkoopt. Benieuwd naar mijn Zaful bikini wishlist 2019? Lees dan deze blog!

Zaful bikini wishlist 2019

Rode bikini

De eerste bikini is deze prachtige rode bikini. Ik hoor vaak dat rood mij heel goed staat en daarom wil ik echt deze bikini. Ik heb al eerder een bikini met een knoop in het midden gekocht en dit model staat ook heel goed. Natuurlijk is het altijd even gokken welk model jou goed zal staan, maar dat kan gelukkig met deze spotgoedkope bikini’s. Deze rode bikini koop je hier.

Lichtblauwe bikini

Zaful bikini wishlist 2019

Een lichtblauwe bikini past echt iedereen. Ook heeft deze bikini verstelbare bandjes, wat natuurlijk een groot voordeel is. Vaak heb ik met bikini’s dat de bandjes te lang zijn, maar dat zal bij deze bikini niet het geval zijn. Deze bikini kost maar 15 euro en het dus zeker waard! Deze lichtblauwe bikini koop je hier.

Zaful bikini wishlist 2019 > Zonnebloem bikini

Hoe prachtig is deze bikini en hij is ook nog eens in de sale. Ik ben echt verliefd op deze bikini en ik ga hem waarschijnlijk dan ook kopen, zodat ik er een review over kan schrijven. De achterkant van de bikini is ook echt prachtig, maar daarmee moet je wel oppassen voor tan lines. Deze bikini koop je hier.

Donkere bikini

Zaful bikini wishlist 2019

Deze bikini is wat donkerder en het heeft een erg bijzonder model. Ook deze bandjes zijn weer verstelbaar en de combinatie met het broekje is echt prachtig. Deze bikini koop je hier.

Zaful bikini wishlist 2019 > Oranje bikini

Een oranje bikini is natuurlijk helemaal in, maar hoe leuk zijn die stukjes fruit op deze bikini? Deze bikini heeft hetzelfde model als de derde bikini die ik heb laten zien. En het is nu al een van mijn favorieten! Hier koop je deze bikini.

Lees tip: De bikini trends van 2019

Witte bikini

Zaful bikini wishlist 2019

Zoals ik al eerder zei, zijn knoop bikini’s echt een van mijn favorieten. Ze zitten geweldig, blijven makkelijk zitten en het ziet er gewoon hartstikke leuk uit. Geloof me of niet, maar ik heb dus helemaal geen witte bikini top. Deze zou ik dus graag willen kopen in combinatie met het broekje. You can buy this bikini koop je hier.

Zaful bikini wishlist 2019 > Witte bikini top met zwart broekje

Zaful bikini wishlist 2019

Ja.. Ik weet het.. Nog een knoop bikini. Het zijn gewoon mijn favoriete modellen en ik kan ook echt niet meer zonder. Voor iedereen die nog niet zo’n bikini heeft, het is zeker een aanrader om eens er een uit te proberen! Hier koop je deze bikini.

Wat vind je van deze Zaful bikini wishlist 2019? Welke bikini in jouw favoriet?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.