Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Young woman tag
1 Comments

Written by Celine

28 september 2015

Door Anique – 

Vandaag heb ik voor jullie de Young woman tag. Ik dacht dat het wel weer eens tijd was voor een leuke tag en zocht op internet een leuke, en ik kwam toen deze tegen bij Jiami.
Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan snel verder!

 

1. Wat vind je leuk aan opgroeien? Zijn er ook dingen die je minder leuk vind?

Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Ik denk dat jongere mensen sowieso vernieuwing nodig
hebben om geïnspireerd te blijven en zich niet kapot te gaan vervelen.
Ik vind opgroeien leuk, ik vind het ook leuk om terug te kijken naar vroeger en naar waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt.
Waarop ik die keuzes heb gebaseerd enzo, vind ik heel leuk om aan terug te denken.

2. Op welke aspecten/successen in je leven ben jij het meest trots?

Ik heb niet echt hoge toppen bereikt heb ik het idee, maar ik ben er wel trots op dat
ik het diploma Elementair Boekhouden heb gehaald.
Maar verder heb ik denk niet echt iets bereikt. maar ik hoop dat ik nog vele successen mag behalen in mijn leven!

3. Wat is voor jou ultiem jeugdsentiment?

Buitenspelen!!! Ik woon nog steeds in hetzelfde huis als vroeger, en als ik dan langs de plaatsen fiets waar ik vroeger vaak speelde dan denk ik: Ah, jeugdsentiment!
En dat we dan met alle kinderen uit de buurt tikkertje gingen doen, of verstoppertje. Oh, en schommelen, dat was ook écht favoriet.
Als ik er nu nog wel eens langs fiets, dan denk ik toch van; Huh, waar zijn al die kinderen?
Het is prachtig weer, maar toch zijn er geen kinderen aan het buitenspelen.
Is het dan echt zo dat kinderen alleen nog maar gamen?

4. Aan welke modegril heb jij je vroeger (helaas) overgegeven?

Ik heb niet echt stijlperiodes gehad, dus dat ik me skater/punk/gothic ofzo heb gekleed. Maaaaaaaar, ik heb wel een korte mouwen shirt met een lange mouwen shirt er onder

aangehad. Nu ik daar aan terugdenk, denk ik echt: Bah, waarom?!?!!

5. Hoe denk jij over feminisme?

Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat 100 jaar geleden er nog zoveel verschillen waren, en dat komt denk ik dat ik nooit anders heb meegemaakt dan dat mannen en vrouwen gelijk zijn.
Ik ben geen keiharde feminist, maar ik denk dat de feministen vooral vroeger veel bereikt hebben. Iedereen is gelijk, man of vrouw, blank of zwart, klein of groot.

6. Heb jij weleens ervaren dat je anders (positief/negatief) werd behandeld vanwege je geslacht?

Vanwege mijn geslacht? Vast wel, maar het heeft me nooit geraakt of gekwetst, dus ik kan het me zo niet voor me halen!

7. Wat zou je tegen je moeder willen zeggen?

Mam, ik heb superveel respect voor je. Je staat altijd voor mij en voor ieder ander klaar. Dankjewel en ik hou van je en ben trots op je.

 

 

 

Ik tag JOU!

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

1 Reactie

  1. Annemijn

    Hé wat een leuke tag! En je bent wel heel bescheiden; je hebt toch een mooie blog? Daar mag je trots op zijn!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.