Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Young woman tag
1 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

28 september 2015

Door Anique – 

Vandaag heb ik voor jullie de Young woman tag. Ik dacht dat het wel weer eens tijd was voor een leuke tag en zocht op internet een leuke, en ik kwam toen deze tegen bij Jiami.
Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan snel verder!

 

1. Wat vind je leuk aan opgroeien? Zijn er ook dingen die je minder leuk vind?

Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Ik denk dat jongere mensen sowieso vernieuwing nodig
hebben om geïnspireerd te blijven en zich niet kapot te gaan vervelen.
Ik vind opgroeien leuk, ik vind het ook leuk om terug te kijken naar vroeger en naar waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt.
Waarop ik die keuzes heb gebaseerd enzo, vind ik heel leuk om aan terug te denken.

2. Op welke aspecten/successen in je leven ben jij het meest trots?

Ik heb niet echt hoge toppen bereikt heb ik het idee, maar ik ben er wel trots op dat
ik het diploma Elementair Boekhouden heb gehaald.
Maar verder heb ik denk niet echt iets bereikt. maar ik hoop dat ik nog vele successen mag behalen in mijn leven!

3. Wat is voor jou ultiem jeugdsentiment?

Buitenspelen!!! Ik woon nog steeds in hetzelfde huis als vroeger, en als ik dan langs de plaatsen fiets waar ik vroeger vaak speelde dan denk ik: Ah, jeugdsentiment!
En dat we dan met alle kinderen uit de buurt tikkertje gingen doen, of verstoppertje. Oh, en schommelen, dat was ook écht favoriet.
Als ik er nu nog wel eens langs fiets, dan denk ik toch van; Huh, waar zijn al die kinderen?
Het is prachtig weer, maar toch zijn er geen kinderen aan het buitenspelen.
Is het dan echt zo dat kinderen alleen nog maar gamen?

4. Aan welke modegril heb jij je vroeger (helaas) overgegeven?

Ik heb niet echt stijlperiodes gehad, dus dat ik me skater/punk/gothic ofzo heb gekleed. Maaaaaaaar, ik heb wel een korte mouwen shirt met een lange mouwen shirt er onder

aangehad. Nu ik daar aan terugdenk, denk ik echt: Bah, waarom?!?!!

5. Hoe denk jij over feminisme?

Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat 100 jaar geleden er nog zoveel verschillen waren, en dat komt denk ik dat ik nooit anders heb meegemaakt dan dat mannen en vrouwen gelijk zijn.
Ik ben geen keiharde feminist, maar ik denk dat de feministen vooral vroeger veel bereikt hebben. Iedereen is gelijk, man of vrouw, blank of zwart, klein of groot.

6. Heb jij weleens ervaren dat je anders (positief/negatief) werd behandeld vanwege je geslacht?

Vanwege mijn geslacht? Vast wel, maar het heeft me nooit geraakt of gekwetst, dus ik kan het me zo niet voor me halen!

7. Wat zou je tegen je moeder willen zeggen?

Mam, ik heb superveel respect voor je. Je staat altijd voor mij en voor ieder ander klaar. Dankjewel en ik hou van je en ben trots op je.

 

 

 

Ik tag JOU!

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

1 Reactie

  1. Annemijn

    Hé wat een leuke tag! En je bent wel heel bescheiden; je hebt toch een mooie blog? Daar mag je trots op zijn!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.