Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Young woman tag

Geschreven door Celine Klooster

28 september 2015

Door Anique – 

Vandaag heb ik voor jullie de Young woman tag. Ik dacht dat het wel weer eens tijd was voor een leuke tag en zocht op internet een leuke, en ik kwam toen deze tegen bij Jiami.
Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan snel verder!

 

1. Wat vind je leuk aan opgroeien? Zijn er ook dingen die je minder leuk vind?

Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Ik denk dat jongere mensen sowieso vernieuwing nodig
hebben om geïnspireerd te blijven en zich niet kapot te gaan vervelen.
Ik vind opgroeien leuk, ik vind het ook leuk om terug te kijken naar vroeger en naar waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt.
Waarop ik die keuzes heb gebaseerd enzo, vind ik heel leuk om aan terug te denken.

2. Op welke aspecten/successen in je leven ben jij het meest trots?

Ik heb niet echt hoge toppen bereikt heb ik het idee, maar ik ben er wel trots op dat
ik het diploma Elementair Boekhouden heb gehaald.
Maar verder heb ik denk niet echt iets bereikt. maar ik hoop dat ik nog vele successen mag behalen in mijn leven!

3. Wat is voor jou ultiem jeugdsentiment?

Buitenspelen!!! Ik woon nog steeds in hetzelfde huis als vroeger, en als ik dan langs de plaatsen fiets waar ik vroeger vaak speelde dan denk ik: Ah, jeugdsentiment!
En dat we dan met alle kinderen uit de buurt tikkertje gingen doen, of verstoppertje. Oh, en schommelen, dat was ook écht favoriet.
Als ik er nu nog wel eens langs fiets, dan denk ik toch van; Huh, waar zijn al die kinderen?
Het is prachtig weer, maar toch zijn er geen kinderen aan het buitenspelen.
Is het dan echt zo dat kinderen alleen nog maar gamen?

4. Aan welke modegril heb jij je vroeger (helaas) overgegeven?

Ik heb niet echt stijlperiodes gehad, dus dat ik me skater/punk/gothic ofzo heb gekleed. Maaaaaaaar, ik heb wel een korte mouwen shirt met een lange mouwen shirt er onder

aangehad. Nu ik daar aan terugdenk, denk ik echt: Bah, waarom?!?!!

5. Hoe denk jij over feminisme?

Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat 100 jaar geleden er nog zoveel verschillen waren, en dat komt denk ik dat ik nooit anders heb meegemaakt dan dat mannen en vrouwen gelijk zijn.
Ik ben geen keiharde feminist, maar ik denk dat de feministen vooral vroeger veel bereikt hebben. Iedereen is gelijk, man of vrouw, blank of zwart, klein of groot.

6. Heb jij weleens ervaren dat je anders (positief/negatief) werd behandeld vanwege je geslacht?

Vanwege mijn geslacht? Vast wel, maar het heeft me nooit geraakt of gekwetst, dus ik kan het me zo niet voor me halen!

7. Wat zou je tegen je moeder willen zeggen?

Mam, ik heb superveel respect voor je. Je staat altijd voor mij en voor ieder ander klaar. Dankjewel en ik hou van je en ben trots op je.

 

 

 

Ik tag JOU!

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...
Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

1 Reactie

  1. Annemijn

    Hé wat een leuke tag! En je bent wel heel bescheiden; je hebt toch een mooie blog? Daar mag je trots op zijn!

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.