Follow:
TB

Yoga voor het sla

yoga voor het slapen


Bron beeld: klikDoor Anique –
De laatste tijd doe ik steeds yoga voordat ik ga slapen. Ik heb het ook een paar keer niet gedaan, en vandaag laat ik jullie weten wat voor mij het verschil is tussen wel yoga en geen yoga en hoe ik het dan doe! Als ik wel yoga doe

Als ik wel yoga doe, merk ik dat ik rustig in mijn hoofd ben. Ik val snel in slaap en pieker niet eerst nog over van alles en nog wat. Ik heb ook het idee dat ik dieper slaap en dus uitgeruster wakker word.

Als ik geen yoga doe

Het is dus niet zo dat ik een slechte slaper ben en dat ik zonder yoga eerst uren wakker lig. Ik val ook zonder yoga zonder moeite in slaap, maar ik merk dat ik voordat ik ga slapen nog lig na te denken over alles wat er die dag is gebeurd en wat ik nog moet doen en wat ik eigenlijk gedaan zou moeten hebben.

Hoe doe ik het dan?

Eerst zocht ik op YouTube filmpjes over yoga for better sleep etc. op. Na een paar keer dacht ik: Nouja, ik weet het wel en ben ik het op op eigen houtje gaan doen. Ik vind het fijner om het op mezelf te doen dan met een filmpje, omdat die filmpjes al snel een half uur, en soms nog wel langer, duren. Dat vind ik niet helemaal nodig. Ik ben meestal een kwartiertje, soms twintig minuten bezig. 

Kan ik het aanraden?

Ja!! Ik merk aan mezelf dat ik rustiger word voordat ik ga slapen en ook dieper slaap.
Yoga is sowieso goed voor je, je wordt leniger enz. Dus ik kan het zeker aanraden! Nu zal voor ieder persoon het natuurlijk anders zijn, het kan zijn dat Pietje helemaal niet lekkerder slaapt doordat hij yoga doet voor het slapen. 

  Follow us on:

 

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Meer spor

Bron beeld: weheartit Door Anique -  Volgens mij herkennen we het allemaal wel: we willen een beetje afvallen, hier en daar...

Sluiten