Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Yoga voor het sla
0 Comments

Written by Celine

15 april 2015


Bron beeld: klikDoor Anique –
De laatste tijd doe ik steeds yoga voordat ik ga slapen. Ik heb het ook een paar keer niet gedaan, en vandaag laat ik jullie weten wat voor mij het verschil is tussen wel yoga en geen yoga en hoe ik het dan doe! Als ik wel yoga doe

Als ik wel yoga doe, merk ik dat ik rustig in mijn hoofd ben. Ik val snel in slaap en pieker niet eerst nog over van alles en nog wat. Ik heb ook het idee dat ik dieper slaap en dus uitgeruster wakker word. 

Als ik geen yoga doe

Het is dus niet zo dat ik een slechte slaper ben en dat ik zonder yoga eerst uren wakker lig. Ik val ook zonder yoga zonder moeite in slaap, maar ik merk dat ik voordat ik ga slapen nog lig na te denken over alles wat er die dag is gebeurd en wat ik nog moet doen en wat ik eigenlijk gedaan zou moeten hebben.

Hoe doe ik het dan?

Eerst zocht ik op YouTube filmpjes over yoga for better sleep etc. op. Na een paar keer dacht ik: Nouja, ik weet het wel en ben ik het op op eigen houtje gaan doen. Ik vind het fijner om het op mezelf te doen dan met een filmpje, omdat die filmpjes al snel een half uur, en soms nog wel langer, duren. Dat vind ik niet helemaal nodig. Ik ben meestal een kwartiertje, soms twintig minuten bezig. 

Kan ik het aanraden?

Ja!! Ik merk aan mezelf dat ik rustiger word voordat ik ga slapen en ook dieper slaap.
Yoga is sowieso goed voor je, je wordt leniger enz. Dus ik kan het zeker aanraden! Nu zal voor ieder persoon het natuurlijk anders zijn, het kan zijn dat Pietje helemaal niet lekkerder slaapt doordat hij yoga doet voor het slapen. 

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Comfortabel de winter door, zonder in te boeten op stijl

Mannen kiezen steeds vaker voor comfortabele items in plaats van nette pakken. En geef ze eens ongelijk, je kunt je namelijk prima comfortabel kleden zonder in te boeten op stijl. Je moet alleen weten wát je draagt en hoe je het combineert. De...

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.