Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Wow! Ik heb dé tip gevonden om te plannen!
2 Comments

Written by Celine

10 november 2014

Door Anique – Ik weet niet of jullie het ook hebben, maar ik was altijd echt onwijs knullig in het inplannen van toetsen en huiswerk. Maar ik heb een tip van iemand gekregen, en het helpt mij onwijs! Ik hoop jou ook! 

 Deze tip heeft eigenlijk alleen betrekking op het leren van stof voor een toets.
Het gaat als volgt:
Stel je voor, je hebt op woensdag een Frans proefwerk en je moet woordjes, grammatica en zinnetjes leren.
De dinsdag herhaal je alleen maar wat je de dagen ervoor hebt geleerd, op maandag leer je de zinnetjes, op zondag de grammatica en op zaterdag de woordjes.
Je bent per dag hooguit een halfuurtje bezig en je leert het wel heel goed. Je schema ziet er dan als volgt uit:
Zaterdag: Woordjes
Zondag: Grammatica
Maandag: Zinnetjes
Dinsdag: Alles herhalen
En op woensdag maak jij die toets gewoon supergoed!
Ik merk aan mezelf dat ik dit heel prettig vind werken. Ik weet wat ik per dag moet doen en dat is fijn!

 Ik hoop dat jullie dit een goede tip vonden. Sorry voor het korte artikel, maar ik ben ziek dusja..
Volg ons ook op bloglovin.

 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

2 Reacties

 1. Melissa

  Op zich goeie tips, die had ik vroeger moeten hebben, haha 😉 Hopelijk ben je snel weer beter

  xxx

  Antwoord
 2. Claudine Stark

  Goede tips.
  Het is inderdaad handig om je werk in stukjes op te delen in plaats van het allemaal de avond er voor te doen.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.