Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Wow! Ik heb dé tip gevonden om te plannen!
2 Comments

Written by Celine

10 november 2014

Door Anique – Ik weet niet of jullie het ook hebben, maar ik was altijd echt onwijs knullig in het inplannen van toetsen en huiswerk. Maar ik heb een tip van iemand gekregen, en het helpt mij onwijs! Ik hoop jou ook! 

 Deze tip heeft eigenlijk alleen betrekking op het leren van stof voor een toets.
Het gaat als volgt:
Stel je voor, je hebt op woensdag een Frans proefwerk en je moet woordjes, grammatica en zinnetjes leren.
De dinsdag herhaal je alleen maar wat je de dagen ervoor hebt geleerd, op maandag leer je de zinnetjes, op zondag de grammatica en op zaterdag de woordjes.
Je bent per dag hooguit een halfuurtje bezig en je leert het wel heel goed. Je schema ziet er dan als volgt uit:
Zaterdag: Woordjes
Zondag: Grammatica
Maandag: Zinnetjes
Dinsdag: Alles herhalen
En op woensdag maak jij die toets gewoon supergoed!
Ik merk aan mezelf dat ik dit heel prettig vind werken. Ik weet wat ik per dag moet doen en dat is fijn!

 Ik hoop dat jullie dit een goede tip vonden. Sorry voor het korte artikel, maar ik ben ziek dusja..
Volg ons ook op bloglovin.

 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

2 Reacties

 1. Melissa

  Op zich goeie tips, die had ik vroeger moeten hebben, haha 😉 Hopelijk ben je snel weer beter

  xxx

  Antwoord
 2. Claudine Stark

  Goede tips.
  Het is inderdaad handig om je werk in stukjes op te delen in plaats van het allemaal de avond er voor te doen.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.