Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Winactie | Win een telefoonhoesje t.w.v 20 euro!
15 Comments

Written by Celine

15 januari 2015


Door Celine & Anique – Woohoo! Er is weer een winactie online! Deze keer kun je een geweldig telefoonhoesje winnen van PhoneGeek! Lees snel verder om te kijken hoe je kunt winnen.

Ik heb een super leuke winactie geregeld. In samenwerking met PhoneGeek mogen wij een telefoonhoesje weggeven ter waarde van 20 euro. Je kunt dus gewoon kiezen welk telefoonhoesje je wilt. Er zijn heel veel verschillende telefoonhoesjes op PhoneGeek en je kunt kiezen uit telefoonhoesjes voor heel veel verschillende toestellen.

Wat moet je doen om te winnen?

– Volg The Beautyboulevard op Bloglovin
Like dit bericht op bloglovin en/of deel het met je vrienden.
– Ga naar www.phonegeek.nl en laat een reactie achter welk hoesje je het leukst vindt.

Wat mag je doen voor extra win kans?

– Volg The Beautyboulevard op Twitter (+1).
– Tweet het volgende:
Ik maak kans op een telefoonhoesje van @phonegeeknl via www.thebeautyboulevard.nl @beautyb_nl. (+2).
– Volg PhoneGeek op Instagram (+1).
– Like PhoneGeek op Facebook (+1).
– Volg The Beautyboulevard op Instagram (+1).
– Like The Beautyboulevard op Facebook (+1).

De winactie loopt tot 20 februari 2015. De winnaar wordt bekend gemaakt via email. Als de winnaar niet binnen 48 uur reageert, dan wordt er een andere winnaar gekozen. Vergeet je email niet en hou je inbox dus in de gaten. Succes!

-Celine.

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

15 Reacties

 1. sandra

  Super leuke actie en hij komt op het perfecte moment. Mijn mobiel is tijdens kerst kapot gegaan. Ik heb wel een vervangende mobiel gekregen maar het hoesje dat daarbij zat is niet helemaal mijn ding. Ik zou heel graag zelf iets uitzoeken. Aangezien ik een beetje onhandig ben is een stevig hoesje super handig. Ik zag http://www.phonegeek.nl/iphone-4-4s-flip-case-kleurrijk.html en vond hem gelijk heel erg tof. Precies mijn kleuren, dus ik hoop dat ik deze straks mag kopen.
  Ik volg je op bloglovin sandra9454 en ik volg je op twitter + geretweet @xsajo
  En nu duimen

  Antwoord
 2. melissa1984

  wauw; superactie zeg. Ik doe mee. Ik zou gaan voor het uilen flipcase hoesje voor de iphone 4s. Ik volg Phonegeek via instagram (melissamaas1984), fb (melissa.vanstipdonkmaas) en pinterest (melissavanstipd) en jou via Instagram, fb, bl (melissavanstipdonkmaas). gr. melissa (melissamaas@hotmail.com)

  Antwoord
 3. Iris

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  Antwoord
 4. Anoniem

  WIN!

  Antwoord
 5. karin de graaf

  maak graag kans, want mijn hoesje heeft nu echt zijn beste tijd gehad heb alle stappen gedaan (karinvk86@hotmail.com)

  Antwoord
 6. Lies van Aelst

  Leuk! Ik volg je op bloglovin en <3 dit berichtje (liesvan88), ik vind het Samsung Galaxy Ace hoesje uil design echt super leuk en schattig!!

  Antwoord
 7. Anoniem

  Super leuk. ze hebben leuke hoesjes bij Phonegeek. Ik zou zelf gaan voor het Samsung Galaxy S3 flip cover Aztec design hoesje in de blauw/groene kleur. Ik vind dit patroontje erg leuk en mijn telefoonhoesje is echt versleten, omdat ik mijn telefoon overal mee naar toe sleep.
  Ik volg jullie op bloglovin + bericht geliked
  Ik volg jullie op Twitter + bericht geretweed
  Ik volg jullie op Instagram en Phonegeek ook (naam insta: Cheyennejansen
  Ik volg jullie op Facecook en Phonegeek ook
  Dit alles heb ik gedaan onder mijn naam Cheyenne Jansen

  funky_django@hotmail.com

  Groetjes,

  Cheyenne

  Antwoord
 8. Mirjam

  Wat een leuke winactie,
  heb sinds gister de iphone 5c besteld, en kan wel een leuk hoesje gebruiken.
  Het hoesje dat ik het leukst vind is natuurlijk het Rilakkuma hoesje!
  Zo schattig een beetje aan je iphone haha.
  Ik heb de verplichte dingen gedaan en heb ook nog een aantal dingen extra gedaan.
  – phonegeek gevolgd op instagram
  – The Beautyboulevard gevolgd op instagram
  – The Beautyboulevard gevolgd op instagram

  Mijn email is mirjam-1998@live.nl

  En duimen maar 😉

  Antwoord
 9. Mirjam

  Bedoel natuurlijk een *beertje aan je iphone. Oeps

  Antwoord
 10. Marthalynn

  I follow you on Bloglovin and liked your post! What a great selection of cases! It was hard to narrow it down. One that I really like is the Glossy White iPhone 6 case.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.