Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Winactie: Win een kerstpakket t.w.v 110 euro
43 Comments

Written by Celine

6 december 2015

Door Celine – Kerst begint er al weer aan te komen en daarom heb ik een super leuke winactie voor jullie georganiseerd. Ik ben al een maand bezig om super leuke producten voor jullie te verzamelen en dat is gelukt! In dit pakket zitten super leuke sieraden, maar ook bijvoorbeeld een speaker voor je telefoon! Dit kerstpakket is t.w.v 110 euro!

horloge

Dit horloge is echt prachtig. Perfect voor een feestje of natuurlijk een normale schooldag. Dit horloge kan je overal mee combineren en maakt elke outfit af. Op Fashion and Trends kan je nu via de kortingscode TBB20 20% korting krijgen op de gehele collectie! Met deze kortingscode kan je nog snel even een gaaf cadeautje kopen voor bijvoorbeeld jouw familieleden.

mobilefun

Deze speaker is ideaal voor feestjes. Het is een draagbare Bluetooth speaker die je gewoon heel simpel aan jouw telefoon kan koppelen. De speaker ziet eruit als een ijsklontje die verschillende kleuren licht maakt, hoe gaaf! Wist je dat je niet alleen speakers en opladers bij Mobile Fun kan kopen, maar ook bijvoorbeeld accessoires voor jouw telefoon?

firmoo

Firmoo die verkoopt super gave brillen. Een bril die je gewoon kan dragen zonder dat je een lens sterkte hebt, gewoon om je look af te maken of een bril wel op sterkte het kan allemaal. Van Firmoo mocht ik een super gave bril weggeven, maar niet zomaar een bril, als jij wint mag je kiezen welke! Uit deze collectie kan jij kiezen. Laat jij in de reacties achter welke bril jij het gaafst vind?

annasieraad

Laatst heb ik al een review geschreven over een kettinkje van ANNAsieraad en vandaag mag ik van Belinda een super schattig armbandje weggeven! Als je meer wilt weten over de materialen en hoe ik het kettinkje vond lees dan snel even de review.

melvita

Melvita water is serieus heilig. Met dit bloemenwater kan je alles doen. Van bodymist naar make-up reiniger. Voor de kerstwinactie kreeg ik van MooiPr dit schattige notitieboekje opgestuurd. Hierin kan je alles kwijt, van blogideeën naar schoolaantekeningen, alles kan!

Wat moet je doen om te winnen?

 • Volg The Beautyboulevard op Bloglovin of instagram.
 • Laat een reactie achter met je emailadres.

Wat mag je doen voor extra win kans?

 • Volg The Beautyboulevard op Twitter (+1).
 • Meld je aan voor onze nieuwsbrief: (+2) [ Kijk in onze sitebar voor het aanmeldingsformulier ]
 • Volg The Beautyboulevard op Instagram (+1).
 • Like The Beautyboulevard op Facebook (+1).
 • Volg The Beautyboulevard op Pinterest (+1)
 • Tweet het volgende: [Tweet “Ik maak kans om een kerstpakket te winnen t.w.v 110 euro! @beautyb_nl #blog #winactie #kerst”] (+2)
 • Volg Fashion and Trends op Facebook (+1)
 • Volg Fashion and Trends op Instagram (+1)
 • Laat weten welke bril jij van deze collectie het gaafst vindt (+1)

De winactie duurt tot 20 december 2015 12:00, op deze dag wordt ook meteen de winnares gemaild, dus hou je mail in de gaten!

Liefs, Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

43 Reacties

 1. Naomi

  Oh wat leuk Celine!
  Ik doe graag mee 🙂

  Mijn email is naomidekkerr@gmail.com
  Ik volg je op instagram, bloglovin, Facebook en pinterest.
  Ook volg ik fashion en trends op instagram en Facebook !
  Ik heb me ook aangemeld voor de nieuwsbrief.

  Liefs Naomi

  Antwoord
 2. Angela

  Wauw super leuke winactie! ik doe graag mee ik heb alle punten gedaan, alleen de pinterest weet ik niet zeker of hij goed is gegaan,doordat ik via fb heb geconnect.
  Ik vind de DBSN65061 bril erg mooi!

  Liefs,
  Angela

  (namen waaronder ik je kan volgen : angela , angelaah23, xangie23 )

  Antwoord
 3. Debbie Faber

  Wat een superleuke actie! Ik doe graag mee 🙂

  Ik volg je op bloglovin en Facebook

  Antwoord
 4. Demy

  Heey, lijkt me leuk om te winnen

  Antwoord
 5. Cheyenne

  Hele gave actie. Echt leuk zo’n kerstcadeau. Wij doen helaas niks met kerst dus ik doe heel graag mee.
  Ik heb alle stappen gedaan ( alles wat moest en alles wat mag) alle accounts staan ons mijn naam Cheyenne Jansen en op instagram cheyennejansen.
  Mijn favoriete bril is NTD59619 . Echt een prachtige bril.

  Groetjes,

  Cheyenne

  Antwoord
 6. Jana

  Wat een geweldige winactie dit! Ik doe erg graag mee, heb alle stapjes gedaan (ook de extra, behalve pinterest want dat heb ik niet :p ) @janabeeckman. Ik vind de tortoise bril DBSN62165 het mooist!

  Antwoord
 7. Romy

  Wauw, wat een toffe winactie! Ik heb dit jaar voor het eerst geen baantje met Kerst, dus loop ik een kerstpakket net mis 😉 Dit pakket zou dus heel welkom zijn!
  Ik volg je op Bloglovin en like dit bericht.

  Antwoord
 8. Sofie

  Superleuke winactie ! Ik doe graag mee 🙂

  Antwoord
 9. Tamara TS

  Wat een goeie actie!!! Qua bril zijn er 2 die ik ontzettend mooi vind. De F1005, vanwege de kleur burgundy, die in heel veel van mijn kleding terug komt en de FRM8818, zwart, strak en bij al mijn gekke haarkleuren (die ik vaak wissel) staat hij vast prima Ik was al volger op BL, maar nu ook op alle stappen gedaan. Mijn Instagram is paramara1982 en Twitter @paramara1982.

  Antwoord
 10. Jamey

  Wat leuk! Wij krijgen dit jaar ivm bezuinigingen geen pakket dus doe ik maar via jou mee!

  Antwoord
 11. Lisette Kleiweg

  Super, ik doe graag mee! Deze bril vind ik het leukst ;D62142 vanwege de kleurtjes in het montuur. Ik volg& saved op Bloglovin , liked beide op Facebook , volg ook beide op Instagram . O, en ben lid van de nieuwsbrief !

  Antwoord
 12. Ans Stier

  Ik volg je op Facebook en bloglovin. Graag doe ik mee voor dit mooie pakket. Uit de collectie vind ik DBSN62177 het mooiste, een mooi model montuur met een mooie kleur.

  Antwoord
 13. Ans Stier

  Ik doe graag mee aan deze mooie winactie. Ik volg je op bloglovin en Facebook. Van de collectie brillen vind ik DBSN62177 het mooist. Een mooi model montuur met een mooie kleur.

  Antwoord
 14. Ilja W

  Super leuk zeg, als ik het zou winnen zou ik het pakket met mijn familie delen. Ik volg je op Bloglovin’, ik volg beide FB pagina’s en ik volg je op Pintrest.

  Antwoord
 15. Ramona pisters

  Geliked en gedeeld via face book . Wat een super mooi pakket zeg daar word je toch vrolijk van zeker nu de kerstdagen er aan komen is zo een cadeau wel heel erg leuk

  Antwoord
 16. Colin

  Hallo!
  Ik heb best wel een speaker nodig, en het is natuurlijk hartstikke leuk om mijn zusjes te verrassen met gratis sieraden.
  Verder wil je ik complimenteren met de mooie site.

  Colin

  De email is: colin@live.nl of colindedeugd@outlook.com

  Antwoord
 17. Lies

  Leuk!! Ik doe heel graag mee :-), ik volgde je al op bloglovin, en volg jou en fashon en trends nu ook op instagram (liesvan88)
  Ik vind de DBSN62208 denk ik het leukste (hoewel het met zoveel keuze niet makkelijk is 😉 )

  Antwoord
 18. Vaneeta

  Heey,
  Super leuke winactie! Ik doe heel graag mee
  Groetjes,
  Vaneeta

  Antwoord
 19. Adinda

  Heyy

  Super leuk dat je dit doet ik volg je op insta want meer heb ik niet sorry maar wel super gaaf

  Antwoord
 20. Emlyn

  Ik heb alles gedaan wat mocht om extra kans te maken. Leuke winactie en dat horloge Dit vind ik echt een gave bril: D65114 in het wit. Prachtig. Veel succes iedereen Mijn email is: Emlyn.te.kulve@xs4all.nl

  Antwoord
 21. Grete Karina

  Wat een leuke gulle actie, ook ik maak graag kans!
  Ik volg The Beautyboulevard op Bloglovin, twitter en FB.
  Op twitter heb ik de gevraade zin getweet.
  Bril D62202 vind ik het mooist.
  Nu maar duimen….
  Groeten, Grete Karina

  Antwoord
 22. Marije

  Super leuk pakket! Ik volg je echt op zoveel dingen haha. Lijkt me leuk om te winnen 🙂
  Liefs X

  Antwoord
 23. Linda Smeets

  Wow! Wat gaaf! Ik doe ontzettend graag mee!
  De bril met de code FRM8820 vind ik de leukste!
  Ik volg The beauty boulevard via Bloglovin’, Facebook en Twitter en hebben actie getweet.
  Fashion en trends volg ik via Facebook.

  Antwoord
 24. sabrina

  Zo’n groot pakket! Dat zou een mooie kerst worden! Ik vind bril 6505 wel tof, maar het is wel lastig met zoveel brillen ik heb alles gedaan behalve fb en de nieuwsbrief.

  Antwoord
 25. wendy

  Ik doe graag mee met de actie! Ik volg je natuurlijk op bloglovin’ en heb het bericht daar gesaved!

  Antwoord
 26. Rianne

  Ik doe graag mee! 🙂
  Ik volg je op instagram en ik heb getweet! (@riannetour)

  Antwoord
 27. Hanne

  Ach wat een fijne actie! Ziet er allemaal super uit, een voor een leuke spulletjes! Met andere woorden waag ik graag even mijn kans mijn email is Hanne.croonen@hotmail.com!
  Ik vind trouwens de horloge echt super knap maar ook de speaker ziet er superfijn uit! Ik duim alvast

  Antwoord
 28. Eva Narcisz

  Wow ! wat een mooi pakket ! Een prachtige prijs voor onder de kerstboom . Ik zou er enorm blij mee zijn . Ik volg je op twitter, facebook en op bloglovin. Bedankt voor de kans en een mooie sfeervolle feestmaand gewenst .

  Antwoord
 29. zoë

  Ik doe graag mee!
  Van de collectie zou ik graag deze bril willen: http://www.firmoo.com/eyeglasses-p-2937.html
  ik heb de volgende stappen gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_
  en de nieuwsbrief is mijn email!

  liefs, Zoë

  Antwoord
 30. Chantal

  Doe graag mee aan deze leuke actie en hou me mail goed in de gaten heb alles gevolgd

  Antwoord
 31. E

  Ik doe heel graag mee en volg je op bloglovin

  Antwoord
 32. Tahlia

  Awesome! Dit is helemaal TOP! Ik doe graag mee! Ik volg je op Bloglovin’. Mijn favoriete bril is de DBSN62203. 🙂

  Antwoord
 33. Jessica

  Ik doe graag mee! Ik volg je via bloglovin (jessicanap) twitter (@JessySTrashy) pinterest en instagram (Jessica_Nap). Daarnaast heb ik me ingeschreven voor de nieuwsbrief. Duimen maar!

  Antwoord
 34. Ilsiee prins

  Heee wat een superleuke actie organiseer je weer voor de lezers van je blog! Superlief! 😉 Ik doe graag mee…. Onwijs leuk & zeker handig zo met de feestdaagjes voor de deur! 😉
  Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen,
  Groetjes ilsiee

  Antwoord
 35. Karen Vonk

  Wat een gave winactie! En zo goed getimed! Mijn bril valt bijna uit elkaar van ellende…dus ik kan zeker zo’n pracht exemplaar gebruiken! Ik zou kiezen voor: DBSN62168

  Antwoord
 36. Lisanne van harten

  Wow! Super toffe actie!
  Mn favo montuur:DBSN62203
  Ik volg je op insta: @_liesvh
  En mn email: 011311@jfc.nl
  Bloglovin: L V Hart

  Ik hoop echt dat ik win!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.