Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Winactie | Natasjaelda sieraden
24 Comments

Written by Celine

10 mei 2016

natasjaelda

Ik had laatst een review geschreven over een ketting van Natasjaelda sieraden. Ik was hier erg positief over en ik kon dan ook niet wachten om een paar prachtige sieraden te verloten. Hier is hij dan eindelijk, de winactie om een setje oorbellen gemaakt van echt zilver (925) en gold filled materiaal te winnen. Ik kies bij deze winactie geen één winnaar uit, maar drie. Dus extra veel win kans!

Wat moet je doen om te winnen?

Wat mag je doen voor extra win kans?

 • Volg The Beautyboulevard op Twitter (+1).
 • Meld je aan voor onze nieuwsbrief: (+2) [ Kijk in mijn sitebar voor het aanmeldingsformulier ]
 • Volg The Beautyboulevard op Instagram (+1).
 • Volg Natasjaelda op Facebook (+1)
 • Volg Natasjaelda op Instagram (+1)
 • Like The Beautyboulevard op Facebook (+1).
 • Volg The Beautyboulevard op Pinterest (+1)
 • Tweet het volgende: [Tweet “Ik maak kans op een setje oorbellen van Natasjaelda bij @beautyb_nl #winactie #rt #win”] (+2)

Welke van de drie oorbellen zou jij graag willen winnen?

winactie
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

*Deze winactie duurt tot 5 juni 12:00

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

24 Reacties

 1. Jamey

  Wat een leuke oorbelletjes! IK heb de verplichte stappen genomen! <3

  Antwoord
 2. Marushi

  Wat een gave actie ik doe graag mee! Ik heb je gevolgd op bloglovin en facebook!

  Antwoord
 3. Lies

  Super leuk!!! Ik doe heel graag mee en like/volg via bloglovin 🙂

  Antwoord
 4. Esmyu

  De zwarteee!!!! Ik heb geen twitter :'( Maaar ik stalk je op alles!!!!

  Antwoord
 5. Tamara TS

  Wat zijn ze leuk! Vooral de huisjes <3 Ik sla de winactie over, vanwege mijn tunneltjes. Heel veel succes allemaal!

  Antwoord
 6. Sofie

  Superleuke setjes oorbellen ! Mijn favoriet zijn toch wel die typische huisjes uit Amsterdam ! Ik waag graag een kansje voor de winactie 🙂

  Antwoord
 7. Henrieke Hommersom

  Die roze zijn leuk! Ik doe graag aan je actie mee en heb gelijk ook alle extra stappen gedaan.

  Antwoord
 8. Anita H.

  Gaaf. Ik doe mee.

  Antwoord
 9. Mariëlle

  Leuke actie! Iedereen die mee doet veel succes!

  Antwoord
 10. Natasja Smit

  Oei moeilijke keuze welke ik graag zou willen winnen want vind zowel de Amsterdamse grachtenpanden oorbellen als de Libelle oorbellen heel mooi en leuk …..

  Antwoord
 11. Tasja

  Superleuk! Ik vind de oorbellen echt geweldig. Ik heb alle stappen gevolgd en volg je overal! De tweet gaat zo de lucht in 😉

  Antwoord
 12. Marloes

  Leuke winactie! Ik vind de Amsterdamse pandjes super leuk, daar doe ik graag voor mee!

  Antwoord
 13. Sylvahna

  Ahh, ja!
  De grachtenpandjes van Amsterdam!
  Ik volg je op Bloglovin en Natasjaelda op Facebook!

  Antwoord
 14. Karin

  leuk, ik doe graag mee

  Antwoord
 15. iris

  wat suuuuuper leuk 🙂 Ik volg beide account op facebook en insta! ik ga voor de huisjes, geweldig!!!

  Antwoord
 16. Jan

  Super leuk, waag graag een kansje.

  Antwoord
 17. Anneliese de Waal

  Wat een prachtige sieraden, ik doe graag mee ! 🙂

  Antwoord
 18. Sonja de Jager

  Ge- en gevolgd!

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag een van deze té leuke oorbellen willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

  Antwoord
 19. natasja

  Wat super leuk!! De hartjes vind ik toch t leukst .. heb meeste stappen gedaan op twitter na.. (ff mn wachtwoord achterhalen,komt goed)
  Fijne zondag allemaal ♡

  Antwoord
 20. Monique Dekker

  Wat een super leuke actie! Die Amsterdamse huisjes zijn zooo te gek! Zeker ook omdat ik in Amsterdam woon en er dol op ben!

  Ik volg je op op Bloglovin en(!) instagram met Beautyboulevard
  En ik volg Natasjaelda op Facebook en(!) Instagram

  En nu maar duimen! <3 Liefs, Monique

  ps. ik doe veel shoots (check mijn website moniquedekker.wordpress.com). Misschien tof om een keer samen te werken voor je blog?

  Antwoord
 21. Trisha McKee

  I have followed on instagram as trishannemckee and bloglovin’ as trisha mckee.

  Antwoord
 22. Linda Smeets

  Wat leuk! prachtige oorbellen!
  Ik doe graag mee en heb de Facebook, Twitter en Bloglovin stappen uitgevoerd (heb geen Instagram).

  Antwoord
 23. Els

  Wat een leuke actie, ik ga voor de huisjes heel erg leuk. Heb volgens mij al stappen gedaan hihi

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.