Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Win | Sea Mud Mask

Geschreven door Celine Klooster

10 juli 2016

all

De laatste winactie voor de winactie week! Je kan natuurlijk nog steeds mee doen met de andere winacties, maar neem zeker een kijkje bij deze geweldige winactie. Je kan een Sea Mud Mask winnen die echt een boost geeft aan jouw huid.

Over Utsukusy

Utsukusy is Japans voor schoonheid, zuiverheid en kwaliteit. Daar werkt het team van Utsukusy hard voor. De cosmetica van deze webshop is dierproefvrij en er zitten geen parabenen in de producten. Utsukusy combineert traditionele schoonheidsrituelen met state-of-the-art technologie. Samen met natuurlijke, eco-vriendelijke en dierproefvrije cosmetica die op zorgvuldige wijze zijn samengesteld en ontworpen. Hierdoor ben je verzekerd van natuurlijke huid verzorgingsproducten van salon kwaliteit.

Wat kan je nou precies winnen? Je kan dit Sea Mud mask winnen. Dit masker kan je acht tot tien keer gebruiken en heeft een hydraterende werking op de huid. Dit masker bevat natuurlijke olierijke tarwekiemen, vitamine E, antioxidant en vetzuren waardoor je huid zijdezacht wordt.

utsukusy

Wat moet je doen om te winnen?

♥ Volg The Beautyboulevard op Facebook of Bloglovin

♥ Volg Utsukusy op Facebook of Instagram

♥ Reageer op deze blogpost met de stappen die je hebt gedaan en een emailadres in het daarvoor bestemde vakje.

Wat mag je doen om te winnen?

♥ Volg The Beautyboulevard op Instagram

♥ Volg The Beautyboulevard op Twitter

♥ Tweet: [Tweet “Ik maak kans om een Sea Mud Masker te winnen bij @beautyb_nl”]

Deze winactie duurt tot 24 juli 12:00.
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

16 Reacties

 1. Els

  Leuk! Ik volg je overal en heb alle stappen gedaan!

  Antwoord
 2. Anne-Wil Kraan

  Leuke winactie, ik ben gek op maskers
  Heb alles gedaan behalve twitter

  Antwoord
 3. Hilde

  Een heerlijk masker is nooit weg! Ik doe graag mee en heb alle stappen doorlopen.

  Antwoord
 4. Tamara TS

  Alweer een heel fijne winactie, dus natuurlijk kom ik het weer proberen! Alle stapjes gedaan.
  (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram & Twitter @paramara1982)

  Antwoord
 5. Natasja Smit

  Wat een hele mooie afsluiter van je winactie 🙂 Bedankt voor deze leuke winweek en maak hier ook graag een kansje op
  alle bekende stapjes gedaan

  Antwoord
 6. Lieke b

  Wat een super leuke actie ! Ik doe graag mee ! Ik volg je op Facebook en bloglovin en volg utsukusy op Facebook en insta 🙂 liekeblon LiekeBlondeel

  Antwoord
 7. Anita H.

  Wederom een mooie actie. Ik doe graag mee. Gedaan: al het genoemde.

  Antwoord
 8. Chantalle

  Super leuke winactie. Ik ben erg benieuwd naar dit masker. Ik doe graag mee & ik heb alle stappen gedaan.

  Antwoord
 9. Linda Smeets

  Heerlijk! Een beetje me-time!
  Ik volg via Facebook, Bloglovin en Twitter. Tevens heb ik het zinnetje getweet. Daarnaast volg ik Utsukusy op Facebook.

  Antwoord
 10. Henrieke

  Ik volg je nu overal. De verpakking vind ik in ieder geval mooi en stijlvol. 🙂

  Antwoord
 11. Sabrina

  Klinkt goed, ik doe graag mee ! Ik volg je overal en heb getweet. Utsukusy volg ik op Instagram.

  Antwoord
 12. Nadia

  Ik heb veel van Utsukusy gelezen maar heb nog geen kans gehad om een product te kunnen testen. Ik doe graag mee. Ik heb alle stappen, ook de extra-stappen, gedaan.

  Antwoord
 13. Iris

  Ideaal! Mijn huid is super droog, jeukt enorm en krijg allemaal rode plekjes. Super vervelend en ook niet zo’n fraai gezicht. Ben heel benieuwd of deze maskertjes mij kunnen helpen. Ik volg jullie op facebook, instagram en bloglovin’. Twitter heb ik helaas niet.

  Antwoord
 14. reshma

  Lijkt me een heerlijk masker!

  Antwoord
 15. Gonny

  Ik volg jullie op Facebook en Instagram!
  Lijkt me een heerlijk masker voor mijn droge huid.
  En
  Súper makkelijk om me te nemen op vakantie…

  Groetjes
  Gonny

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.