Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Win een scrub set met lepel!
26 Comments

Written by Celine

5 juli 2017

Ik ben echt super enthousiast over de winactie in samenwerking met Roos Cosmetics. Je kan namelijk een scrub set met lepel winnen! Ik ben echt gek op scrubs en al helemaal op bijzondere scrubs. Deze scrubset bevat namelijk een normale scrub, een kokosnoot scrub, een pepermunt scrub en een rozen scrub. Ik heb ze al uit mogen proberen en ik kan zeker zeggen dat ze echt heerlijk zijn!

Over Roos Cosmetics

Deze webshop vind het erg belangrijk om goed voor de huid en het milieu te zorgen. ROOS Coffee scrub is een echt Hollands producten en is helemaal gemaakt uit natuurlijke ingrediënten. De hoofd ingrediënt van deze scrub is koffie. De koffie zorgt voor een goede stofwisseling in en tussen de cellen. De huid krijgt hierdoor een mooiere kleur. Ook worden hierdoor dode huidcellen verwijderd. Deze scrub kan je perfect gebruiken voor op jouw lichaam. Als je cellulite hebt dan kan je deze cellulite verminderen door met deze scrub te scrubben.

Ook is de koffie erg goed tegen littekens, acne, psoriasis, striekem, spataderen en andere oneffenheden van de huid.

Roos cosmetics

Jij kan de scrubs hierboven winnen! In de set zitten ook nog twee andere scrubs. Eentje ruikt naar pepermint en de andere ruikt naar rozen! Ook krijg je een lepel erbij, zodat je de scrub makkelijk kan aanbrengen. Er komt binnenkort een review online van deze scrubset, dus houd mijn Facebook pagina zeker in de gaten! Ik ben er al heel enthousiast over. 😉

Wat moet je hiervoor doen?

 • Volg The Beautyboulevard op Facebook.
 • Volg Roos Cosmetics op Facebook.
 • Laat een reactie achter dat je graag wilt meedoen met een geldig emailadres in het daarvoor bedoelde vakje.

Wat kan je doen voor extra kans

 • Deel dit bericht op Facebook en tag @The Beautyboulevard.
 • Tag twee vrienden onder dit bericht.
 • Volg The Beautyboulevard op Twitter.
 • Volg The Beautyboulevard op Instagram.
 • Volg The Beautyboulevard op Pinterest

Deze winactie duurt tot 30 juli 2017 12:00, succes!

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Win een zonnebril naar keuze!

Win een zonnebril naar keuze!

Iedereen houdt we van een zonnebril en al helemaal als ze goedkoop zijn. All cheap sunglasses biedt super leuke zonnebrillen aan tegen een klein prijsje. Dit komt doordat ze rechtstreeks samen werken met hun fabrikanten en daarom bieden zij de...

Win een cadeaubon t.w.v 50 euro voor Ditverzinjeniet.nl!

Win een cadeaubon t.w.v 50 euro voor Ditverzinjeniet.nl!

De vijfde winactie alweer. Vandaag kan je een cadeaubon winnen t.w.v 50 euro voor Ditverzinjeniet.nl! Op Ditverzinjeniet.nl vindt je de meest originele cadeaus voor elke gelegenheid. Zoek je dus een cadeautjes voor jouw vader, moeder, broertje of...

Win een Ibiza sieraden set!

Win een Ibiza sieraden set!

Wie houdt er nou niet van sieraden? Ik houd er tenminste heel veel van! Kleine armbandjes vind ik echt geweldig en ik kan dan ook niet zonder. Ik vergeet dan soms wel op een armband om te doen, maar dat komt meer omdat ik gewoon geen tijd heb ik in...

26 Reacties

 1. Marian B

  Vrijdag alweer 3 jaar, alvast gefeliciteerd!Een scrub vind ik meestal erg lekker, zou deze dan ook graag uitproberen.

  Antwoord
 2. Anne-Wil Kraan

  Wat een leuke winactie, ik zie vaak wat voorbij komen van dit merk, maar heb het zelf nog niet geprobeerd ben heel erg nieuwsgierig er naar.
  ik heb alle stappen gedaan behalve Tag twee vrienden onder dit bericht.

  Antwoord
 3. Astrid

  Wat leuk! Ik had al wel eens eerder van deze scrubset gehoord maar heb hem nog niet. Ik doe dus graag mee aan je winactie om kans te maken.

  Antwoord
 4. Jana Beeckman

  Oohh ik heb ooit een sample van deze scrub in een pakketje gekregen en vind hem echt top! Ik ben even enthousiast als jij! Ik doe graag mee hoor!

  Antwoord
 5. Sonja de Jager

  Het lijkt wel een sprookje met een happy end,
  Als ik met deze scrub set zou worden verwend!

  Antwoord
 6. Sanne

  Dit vind ik echt een kei leuke winactie, dus ja ik doe graag mee. 😉

  Antwoord
 7. Sabrina

  Ik ben ook geen op scrubs. Echt zo’n heerlijk momentje! Ik doe graag mee en heb alles gedaan behalve taggen

  Antwoord
 8. Ilse

  Oeeh tof!

  Antwoord
 9. Claudia Diependaal

  Wauw ik zou deze graag willen testen. Ik vind je review een aanrader vandaar.

  Antwoord
 10. Natasja keuter

  Ik heb al veel over dit product gehoord.. dat t helpt tegen striemen, acne en meer.. daarnaast ook nog de verschillende geuren. Heerlijk.. ben benieuwd naar t efect.. heb zelf veel last v acne op mijn rug.. cellulitis en striemen.. heb alle pagina’s en media gevolgd .. bericjt op facebook gedeeld ♡

  Antwoord
 11. Fenny

  Oooh ja, ik ben dol op scrubs! Ik ben ook net op vakantie geweest naar Italië, fel zonnetje dus ik ben flink verbrand, met als gevolg dat ik nu aan het vervellen ben… Die scrub komt dus goed van pas 😉

  Antwoord
 12. melissa

  Ik ben dol op scrubs en met de vakantie op komst komen ze natuurlijk perfect van pas! ik volg uiteraard via fb.

  Antwoord
 13. Anita H.

  Ik wil graag meedoen!

  Antwoord
 14. lisanne bons

  Lijkt mij een heerlijk product om te proberen. Vind schub altijd heel lekker maar dit merk ken ik nog niet.

  Antwoord
 15. monique

  Ik vind het een super leuke actie. Ik doe graag mee.

  Antwoord
 16. Sazou

  Hartelijk gefeliciteerd met je 3e blogoversary Celine! Razend nieuwsgierig ben ik naar deze overheerlijke koffiescrub! Mijn huidje kan erg goed een oppepper gebruiken, dus ik doe Dolgraag mee! Leuk zeg dat ROOS Cosmetics een oer Hollands merk is, ik had hier nog niet eerder van gehoord. Ook ben ik erg benieuwd naar jouw review over deze scrub, maar je geeft al aan dat je heel enthousiast bent: Yaaay! Onwijs bedankt voor deze Gave kans & Good Luck met je Sprankelende Blog! 😀

  Antwoord
 17. Céline

  Wat is je site leuk! Stom dat ik hem nu pas ontdek maar ik wil toch wel graag meedoen aan de winactie hihi. Ik ga je blog iig zeker vaker checken 🙂
  x

  Antwoord
 18. Lieke van Veen

  Ik heb al veel positieve verhalen gehoord over de scrub van Roos cosmetics.

  Ik volg jou en Roos Cosmetics op facebook (lieke van veen) en heb het bericht geliked en gedeeld en heb jou er in getagd.
  Ik volg je ook op twitter (_liekeee), instagram (liekevv24) en pinterest (lieke24)

  Antwoord
 19. Anita te Gussinklo

  Lijkt me een heerlijke scrub. Ik doe graag mee en volg je via Facebook,(Roos ook) Instagram,Twitter &Pinterest

  Antwoord
 20. Lynn Mahieu

  Altijd heel fijn zo’n scrub! 😀

  Antwoord
 21. Mylou

  Leuk! Ik doe graag mee 🙂

  Antwoord
 22. Liesbeth

  Lijkt mij heerlijk! Ik doe graag mee!

  Antwoord
 23. Riekie Bos

  wat een spannende scrubs, leuk om uit te proberen, dus ik waag graag een kansje!

  Antwoord
 24. Tessa

  Wat gaaf! Nog nooit geprobeerd maar ben heel erg benieuwd 🙂

  Antwoord
 25. Cobi

  Ook ik doe graag mee lijkt mij een heerlijk product

  Antwoord
 26. Charlotte Dona

  Slecht, maar ik verzorg mijn huid eigenlijk te weinig. En ik weet ook wel dat ik dat moet doen, maar ja. Ik zie Roos Cosmetics regelmatig op Instagram voorbij komen en ik denk dat deze scrub mij wel gaat helpen lief te zijn voor mijn huidje. En delen met mama natuurlijk!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.