Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Win een rugzak naar keuze!
38 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

21 september 2017

Iedereen houdt van rugzakken. Ik gebruik er een voor school, maar voor vakantie of werk is een rugzak al helemaal perfect. Vooral een rugzak waar een laptop in kan. Als blogger wil ik gewoon regelmatig mijn laptop ergens meenmen en dat kan natuurlijk niet zonder de juiste bescherming. Wil jij de perfecte rugzak winnen om jouw laptop of documenten handig te vervoeren? Klik dan snel verder!

Over Sleevy

Sleevy heeft de meest unieke laptophoezen, laptoptassen en natuurlijk geweldige rugzakken. Sleevy staat dan ook bekend om zijn geweldige designs. Ze hebben hier echt een passie voor. Bij de rugzakken zul je dus echt de meest uiteenlopende kleurcombinaties tegenkomen. Opzoek naar wat extra bescherming voor jouw documenten, laptop of tablet? Dan ben je gewoon opzoek naar deze rugzak!

De rugzak

Ik heb gisteren al een artikel online gezet waar ik de rugzak liet zien. Een geweldige rugzak, heel stevig en perfect om mee te reizen. Meer weten? Lees dan dit artikel. Van Sleevy mag de winnares een rugzak naar keuze uitkiezen. Ga dus snel naar Sleevy om de perfecte rugzak uit te kiezen!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Volg The Beautyboulevard op Facebook.
 • Laat een reactie achter dat je graag wilt meedoen.
 • Laat in de reacties achter welke rugzak jij graag wilt winnen van Sleevy.

rugzak

Wat kan je doen voor extra kans

Deze winactie loopt tot 3 oktober 2017, succes!

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van...

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal...

38 Reacties

 1. Wendy v V

  Leuk en handig.
  Ik zou gaan voor de vlinder zwart/wit variant.

  Antwoord
 2. Marina

  Hoi. Een rugzak kunnen wij wel gebruiken! Voor school of voor werk. Mijn man en zoon heben ook altijd een rugzak mee! Wij vinden die met die stoere legerprint wel mooi! Dus deze

  Antwoord
 3. Lenneke

  Ik volg The Beautyboulevard op Facebook en wil graag meedoen aan deze actie 🙂
  Ik vin de Sleevy laptop rugzak 15,6″ Deluxe zwart erg mooi!

  Antwoord
 4. Hannah Kagenaar

  Ik doe dolgraag mee! Heb ontzettend hard een nieuwe tas nodig! Deze, geloof het of niet, draag ik al sinds de brugklas! Ja.. ja, en nu al tweede jaar van mijn opleiding. Ik vind de Sleevy laptop rugzak 15,6″ Deluxe zwart heel erg gaaf, Sleevy rugzak rood is ook helemaal mijn ding! Ik doe met veel liefde mee en duim ontzettend hard. Ik heb alle extra stappen gevolgd.

  Instagram: fanartmi
  FB: Hannah Kagenaar

  Mvg.
  Hannah Kagenaar

  Antwoord
 5. Heleen van der Velde

  Dat zijn geen tassen; dat zijn kunstwerken. Mooi! Maar omdat ik zelf liever niet zo opval; deluxe zwart…….

  Antwoord
 6. Marian B

  Laatst zocht ik een rugzak en kon deze nergens vinden, ik zou toch zweren dat ik er eentje had. Vond alleen de kinderrugzakken… Nu heb ik er nog steeds geen een, eentje waar de laptop in zou kunnen lijkt me we handig daarom doe ik graag mee. De http://www.sleevy.nl/deluxe-rugzak-15-6-vlinders-zwart-wit.html vind ik erg mooi.

  Antwoord
 7. Mirjam Hellingman

  Wat een geweldige actie. Ik doe heel graag mee voor deze Sleevy laptop rugzak 17,3″ Deluxe gekleurde bloemen. Daar wordt ik helemaal vrolijk van en dan kan mijn laptop ook nog mee!

  Antwoord
 8. Sabrina

  Wat een leuke site! Dat word je toch vrolijk van!ik zou het heel moeilijk vinden om te kiezen, die van Londen of Amerika, of doe met de hakken, die begroetingen…. Ik volg al overal!

  Antwoord
 9. Anita te Gussinklo

  De Sleevy laptop rugzak 15,6″ Deluxe zwart is mijn favoriet.
  Ik doe graag mee en volg je ook op Facebook.

  Antwoord
 10. Esmée

  Ik zou het super fijn vinden als ik een rugzak zou winnen! Zeker zodat ik mijn laptop veilig kan vervoeren naar mijn studieplek toe. Ik zou graag de Sleevy laptop rugzak 17,3″ Deluxe zwart met witte stippen willen Nu duimen en hopen op de winst! Ik ga snel even wat pagina’s liken 🙂 xx

  Antwoord
 11. Lyn

  Ik vind de laptop rugzak 17,3″ Deluxe uilen erg mooi, ik waag graag een kansje

  Antwoord
  • jacqueline de Waal

   Laptop rugzak paarse vlindertjes SleevyZoom
   Sleevy laptop rugzak 15,6″ Deluxe paarse vlindertjes

   Antwoord
 12. judith

  oooh die vlinder rugzak is prachtig zeg!! daar waag ik een kansje voor!

  Antwoord
 13. m chen

  Ik zal een degelijke rugzak voor het vervoeren van mijn laptop kiezen (mijn voorkeur: Sleevy laptop rugzak 17,3″ Deluxe sterretjes)!

  Antwoord
 14. Leandra

  Alsof ik deze niet mocht missen… zie ik vandaag dat er gaten in de rugzak van mijn komen. Was een noodrugzak voor de laatste week voor de zomervakantie. Iets te groot waardoor hik hem over de grond sleept. Ja dat gaat niet.
  De sleepy laptop rugzak 15,6″ de luxe grappige cartoons zou ik hem graag mee verrassen.

  Antwoord
 15. Myrthe

  Leuke actie en echt handig zo aan het begin van het nieuwe studiejaar!
  Ik doe graag mee met de winactie.
  Ik heb een voorkeur voor de Sleevy laptop rugzak 15,6″ Deluxe sterretjes!
  Ik heb helaas geen Facebook, maar ik volg je wel op Bloglovin’ (meermyr).

  Antwoord
 16. Nelly

  Ik loot graag mee.

  Antwoord
 17. Anita

  Graag maak ik kans op de Sleevy laptop rugzak 17,3″ Deluxe artistieke hakjes.
  Ik heb pas een nieuwe baan en heb ook achterwachtdiensten thuis, ik heb alleen nog geen tas/rugzak voor mijn laptop en deze zou echt heel handig en mooi zijn.

  Antwoord
 18. Dino Neutel

  Zoveel keus, het is moeilijk om uit te zoeken.
  De keus is toch uiteindelijk gevallen op…………………
  Sleevy laptop rugzak 17,3″ Deluxe sterretjes
  Ideaal om elke dag de laptop mee naar mijn werk te nemen

  Antwoord
 19. Melissa krijns

  Super handig en ook nog eens onwijs leuke tassen.
  Ik doe graag mee voor deze Laptoptas 15,6″ / schoudertas kunst design – Sleevy

  Antwoord
 20. Maaike tH

  Leuk! Ik vond deze echt heel mooi: Sleevy laptop rugzak 17,3″ Deluxe antieke kaarten…

  Antwoord
 21. kempenaers

  doe graag mee voor de rugzak 17,3 deluxe paarse vlindertjes voor mijn kleindochter

  Antwoord
 22. brants

  zou leuk zijn voor mijn kleindochter voor de rugzak 17,3 deluxe paarse vlindertjes

  Antwoord
 23. Celina

  Super leuk! Ik zou deze rugzak uitkiezen: http://www.sleevy.nl/rugzak-zwart.html
  Wij gebruiken een rugzak altijd bij dagjes uit, vakantie etc.
  En mijn vriend neemt er regelmatig een mee naar het werk.
  Helaas is onze rugzak op vakantie kapot gegaan, dus een nieuwe zou super zijn!

  Antwoord
 24. co

  ik doe graag mee. ik ga dan voor de Sleevy 15,6″ laptoptas bloemen print

  Antwoord
 25. Carola

  Ik doe graag mee! Ik vind dit de mooiste: Sleevy laptop rugzak 15,6″ Deluxe roze patroon.
  Ik heb geen facebook, dus ik kan je daar ook niet volgen.

  Antwoord
 26. Tessa

  Ik doe graag mee met deze mooie actie. Ik moet dagelijks veel boeken en een laptop dragen dus deze tas zou erg goed van pas komen! Ik heb een voorkeur voor de Sleevy laptop rugzak 15,6″ Deluxe roze patroon. Ik heb helaas geen facebook dus daar kan ik je niet volgen.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.