Eco fashion: Wat is het en wat kan je ermee?

Eco fashion is een term in duurzame mode wat rekening houdt met het milieu. Het is een term wat je steeds vaker voorbij ziet komen en soms lees je dit ook op het labeltje in je kledingstuk. Wil je weten wat het precies inhoudt? Lees dan deze blog. Eco fashion is een...

Douchen zonder plastic: Product tips

Ik begin het steeds belangrijker te vinden om zo min mogelijk plastic te gebruiken in mijn leven. Wij gebruiken met zijn allen hartstikke veel plastic en dan ook onder de douche. Ik gebruikte al een lange tijd shampoo bars en zeepjes om mijn lichaam te wassen, maar...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd. Benieuwd naar een...
Winactie | Win een persoonlijke mok voor Moederdag!

Geschreven door Celine Klooster

23 april 2016

Een bedrukte mok met een super leuke foto en een lieve tekst erop? Dat kan je vandaag winnen! Weet jij nog niet wat je voor Moederdag wilt geven of wil je gewoon een bedrukte mok voor jezelf? Dat kan je vandaag winnen!

Voor moederdag

Maar welke mok kan je nou winnen? Je kan deze mok winnen! Een perfect Moederdag cadeau dus!

Wat moet je doen om te winnen?

 • Volg The Beautyboulevard op Bloglovin of instagram.
 • Laat een reactie achter met je emailadres.

moederdag

Wat mag je doen voor extra win kans?

 • Volg The Beautyboulevard op Twitter (+1).
 • Meld je aan voor onze nieuwsbrief: (+2) [ Kijk in onze sitebar voor het aanmeldingsformulier ]
 • Volg The Beautyboulevard op Instagram (+1).
 • Like The Beautyboulevard op Facebook (+1).
 • Volg The Beautyboulevard op Pinterest (+1)
 • Tweet het volgende: [Tweet “Ik maak kans om een persoonlijke bedrukte mok te winnen voor moederdag! @beautyb_nl #blog #winactie #prachtigkado”]
Wat voor foto zou jij op deze mok bedrukken?

Meedoen kan tot 5 mei 15:00

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

15 Reacties

 1. Angela

  Ik doe graag mee! Ik volg je via bloglovin en op IG. Op twitter, en facebook en ben aangemeld bij de nieuwsbrief.

  Antwoord
 2. Romy

  Wat leuk! Ik volg je op bloglovin en maak graag kans.

  Antwoord
 3. Marije

  Ik doe zeker mee! Hele leuke winactie 🙂 Ik volg je natuurlijk al overal haha. Liefs Marije

  Antwoord
 4. Ans Stier

  Ik loot graag mee. Ik volg je blog en Facebook

  Antwoord
 5. Esmy

  Jaaa! Leuk leuk ik stalkte je al overal haha

  Xxesmy

  Antwoord
 6. Engelina

  Wat zou dit een leuk cadeautje zijn voor mijn moeder!

  Ik heb alle stappen gedaan.

  Groetjes!

  Antwoord
 7. Alicia Hofman-Voshol

  Leuk zeg! Ik doe graag mee. Volg je op bloglovin’

  Antwoord
 8. Teun

  Leuk! Ik volg je op bloglovin’ 🙂

  Antwoord
 9. Anita H.

  Helemaal leuk. ik doe mee.

  Antwoord
 10. Sabrina

  Dat is leuk! Ik doe graag mee en heb alles gedaan behalve FB

  Antwoord
 11. Els

  Leuk! Ik doe graag mee. Ik zou gaan voor een mooie foto van mijn jongens

  Antwoord
 12. Laura van der Weide

  Aaaah super leuk! Mijn moeder verdient dit omdat ze net zo gek is als ik! Over een paar weekjes is ze jarig vlak voor Moederdag Ik ben enig kind en ik weet dat ik haar hiermee zeker kan opvrolijken <3. Na de scheiding van mijn ouders heeft ze me vrijwel alleen opgevoed en zijn we beste vriendinnen geworden . Ook al woon ik niet meer thuis, we spreken elkaar bijna elke dag! 🙂 Mocht ik dit winnen, doen we samen een vreugdedansje om het te vieren 😉 Ik volg je op FB en Bloglovin

  Antwoord
 13. Evelien Hendrikx

  Ik doe mee!! Ik zou graag een foto van mijn dochter op de mok laten bedrukken en deze aan mijn reserve moeder geven!

  Antwoord
 14. Rianne

  Wat een leuke actie zeg! 🙂
  Ik volg je op bloglovin <3
  Ben zelf niet zo'n instagram fan, vandaar 😉 Ik volg je ook op twitter (@riannetour) en heb getweet wat jij aangaf! Ik ga keihard duimen en ik zou het super leuk vinden om mijn moeder te verassen met een persoonlijke mok!

  Liefs Rianne

  Antwoord
 15. Edriënne

  Ik volg je op bloglovin en nu ook op Instagram! Ik doe graag mee! We hebben op vakantie een foto gemaakt van ons als haar dochters en die vindt ze erg mooi, dus ik denk dat ze die graag op een mok zou willen hebben! (Of een foto van de hond haha)

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.