Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Win | Een Tangle Teezer
37 Comments

Written by Celine

7 juli 2016

Vandaag al weer de vierde winactie! Heb jij al meegedaan met de vorige winacties? Vandaag geef ik samen met Clip Extensions een originele Tangle Teezer weg!

Over Clip Extensions

Clip Extensions is een webshop die alles voor jouw haar verkoopt. Heb je te dun, te kort of te weinig haar dan kan je hairextensions nemen. Maar Clip Extensions verkoopt niet alleen hair extensions, maar ook andere haar producten zoals deze tangle teezer!

clip extensions

Ik had laatste een review over deze tangle teezer geschreven. Deze Tangle Teezer wordt gebruikt door vele kappers. Het borstelen geeft een hoofdmassage en is erg goed voor de hoofdhuid. Je haar voelt na een tijdje glad en natuurlijk zonder klitten. Ik ben er zelf ook erg positief over!

Wat moet je doen om te winnen?

♥ Volg The Beautyboulevard op Facebook of Bloglovin

♥ Reageer op deze blogpost met de stappen die je hebt gedaan en een emailadres in het daarvoor bestemde vakje.

Wat mag je doen om te winnen?

♥ Volg The Beautyboulevard op Instagram

♥ Volg The Beautyboulevard op Twitter

♥ Tweet: [Tweet “Ik maak kans om een Tangle Teezer te winnen bij @beautyb_nl”]

Deze winactie duurt tot 21 juli 12:00.
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

disclaimer

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

37 Reacties

 1. Kirsty - ShinyStuff

  Leuk, ik doe graag mee! 🙂 Die wilde ik namelijk net zelf gaan kopen, mijn haar is bijna een meter lang dus kan wel een goede borstel gebruiken 😉

  Ik heb je gevolgd op Facebook, Instagram en Bloglovin! Je twitter linkje werkt niet… 😉

  Groetjes Kirsty

  Antwoord
 2. Eva Narcisz

  Oh wat een geweldige uitvinding. Ik maak graag kans . Ik volg je op bloglovin en ben fan op FB> Ik ga duimen , fijne dag, groetjes , Eva

  Antwoord
 3. melissa

  Superhandig. ik heb er nog steeds geen, dus ik doe graag mee. ik volg via bl en fb. liefs melissa

  Antwoord
 4. Jana

  Ondanks dat ik korter haar heb, zit het mijne altijd in de knoop (hurray voor dun haar but not really :c). Ik doe graag mee hoor! Ik volg je al op bloglovin en heb geretweet! x

  Antwoord
 5. ilsiee prins

  Superrrr! 😀 Lijkt me een heerlijke luxe mijn haartjes te borstelen zonder pijn hihihihi
  Groetje Ilsiee
  Enne, ohjaaa volg je op FB en bloglovin! 🙂 Groetje

  Antwoord
 6. Liesbeth

  Leuk! Ik wil graag winnen! Ik volg je op FB

  Antwoord
 7. Cristina Costa

  Ik ben jou nieuwe volger op Facebook!
  Waag graag een kansje! 😀
  lijkt mij super handig!

  Antwoord
 8. inge van den berg

  Hallo Celine, ik heb je review gelezen over de Tangle Teezer en het lijkt me ideaal voor je haar. Ook ik trek de haren uit mijn hoofd bij gewone borstels, daarom ben ik benieuwd naar de Tangle Teezer. Ik maak graag een kans. Fijne avond!!!

  Antwoord
 9. Astrid

  Wat een leuke winactie weer! Ben heel benieuwd naar deze borstel en doe graag mee. Ik volg je al overal en ga ook even tweeten 🙂

  Antwoord
 10. Rochella

  Volgens mij heeft iedereen die ik ken deze borstel. ik ben benieuwd of deze ook op mijn haar het gewenste effect heeft.

  Antwoord
 11. kimberly

  Gaaf! ik heb mijn haar vorige week laten verven bij de kapster . een balayage stijl waardoor de onderkant van mijn haar is geblondeerd en nu een stuk droger is. Dus nu kan ik wel een goede borstel gebruiken. Ben benieuwd!

  Voor mijn fotoshoots e.d. als ik mijn eigen haar doe kan het zeer handig zijn!

  Ik volg je sinds net op facebook.

  Antwoord
 12. Bodil

  Oooh yes please!!!!!!
  Heel graag! Mijn haar is de laatste jaren wat lastiger geworden en kan best wat hulp en tlc gebruiken 🙂

  Antwoord
 13. Tamara V

  Zou heel fijn zijn voor mijn lange bos haar.

  Antwoord
 14. Engelina

  Dit lijkt me een heel fijne borstel ! Ik heb alle stappen gedaan behalve het retweeten.

  Antwoord
 15. Natasja Smit

  Durf het bijna niet meer te zeggen… heb alle stapjes gedaan en waag graag een kansje. Wat verwen je ons met al die mooie acties Celine ♥

  Antwoord
 16. Romy

  Wat een fijne prijs! Ik volg je op Bloglovin en maak graag kans.

  Antwoord
 17. Marije

  Ik doe zeker weer mee! En natuurlijk volg ik je weer overal haha. Leuke winactie Liefs x

  Antwoord
 18. Irene Niec

  Heel fijn voor mijn kleindochter, graag doe ik mee
  Ik volg je op Facebook en Bloglovin en heb ook geliked en gedeeld
  Groetjes Irene

  Antwoord
 19. Michelle

  Met mijn lastige haar zou zo’n borstel geen overbodige luxe zijn, ik doe graag mee! Ik volg je op bloglovin en op insta @livelifemichelle

  Antwoord
 20. iris

  Ik doe heel graag mee 🙂 Heb er al zo veel goede dingen over gelezen dat ik er zelf super benieuwd naar ben geworden!! Ik volg je op instagram, facebook en bloglovin. Twitter heb ik helaas niet!

  Antwoord
 21. Tamara TS

  Ik heb er wel al van gehoord, maar hem nog nooit geprobeerd. Ik ben wel benieuwd, dus ik doe graag mee.
  Ik heb alle stapjes gedaan. (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram & Twitter @paramara1982)

  Antwoord
 22. Anita H.

  Gedaan: alles. Ik ben weer van de partij….

  Antwoord
 23. Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee, lijk me super handig.

  Antwoord
 24. Lies

  Klinkt super handig!! Ik doe graag mee :-). Ik volgde je natuurlijk al op bloglovin en instagram 🙂

  Antwoord
 25. kempenaers

  leuk, volg je op fb

  Antwoord
 26. Northflix

  Dit staat al tijden op mijn wishlist, maar telkens kan ik mezelf er niet toe bewegen “zoveel” geld voor een stuk plastic neer te tellen.
  Eentje winnen zou tof zijn.
  Ik volg je op Bloglovin, Insta en volgens mij ook Twitter? (weet ik niet zeker)

  Antwoord
 27. brants

  doe graag mee voor mijn vrouwtje, volg je op fb

  Antwoord
 28. Lisanne

  Gaaf, ik doe graag mee! Ik heb onwijs dun haar en dit breekt erg snel af tijdens het borstelen. Dit zou nog wel eens de uitkomst kunnen zijn!
  Ik heb alle stappen gedaan behalve het tweeten.
  x

  Antwoord
 29. Lieke b

  Gaaf ! Ik doe graag meee! Heb een dikke bos haar en hoop hier mee makkelijk met minn klitten er uit te kammen ! Ik volg je via fb en bloglovin

  Antwoord
 30. Sabrina

  Jaaa goed bezig! Deze tangle teezer zou ik aan mijn zoon geven. Die heeft heel dik krullend haar. Ik heb alles gedaan!

  Antwoord
 31. Linda Meester

  Met drie dochtertjes schijnt dit geen overbodige luxe te zijn. Ik doe graag mee

  Antwoord
 32. Linda Smeets

  Een superproducten dus waar ik graag kans op maak want ik wil ook graag glad haar!
  Ik volg via Facebook, Bloglovin en Twitter. Tevens heb ik het zinnetje getweet.

  Antwoord
 33. Chantalle

  Ik ben er erg benieuwd na dus ik doe heel graag mee met je winactie! Ik volg je op alle social media kanalen.

  Antwoord
 34. Josine

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Had je al meteen even gevolgd op bloglovin, leuk! Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Liefs Josine

  Antwoord
 35. Nadia

  Leuk! Graag een Tangle Teezer voor mijn nichtje met een bos krullend haar. Dan heeft mijn zusje minder werk. 🙂 Ik heb alle stappen, ook de extra-stappen, gedaan.

  Antwoord
 36. Ramona Bruijgom

  YAY :D! Heb er al zóveel over gehoord! Een Tangle Teezer staat bovenaan mijn wish-list <3! Ze schijnen zo fijn en handig te zijn en passen ook nog eens makkelijk in je tas. Ik hoop dat ik mijn haar hier straks mee mag kammen, doe graag mee ^_^!!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.