Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Win | Een Cookie Monster armb
19 Comments

Written by Celine

8 juli 2016

Vorige week woensdag heb ik een review over Shiny Stuff geschreven. Ik was erg enthousiast over deze sieraden en daarom komt er nu ook een winactie online. Ik heb samen met Kirsty van Shiny Stuff een super leuke armband voor jullie uitgekozen. Wil je ook kans maken op deze Cookie Monster armband?

Cookie Monster

cookiemonster

Over Shiny Stuff

Shiny Stuff is een webshop met grappige, unieke en handgemaakt sieraden. Kirsty heeft een erg groot assortiment en je kan zeker iets unieks in deze webshop vinden. Van Oreo koekjes, tot macarons alles kan je bij Shiny Stuff vinden!

Jij kan deze super leuke Cookie Monster armband winnen! Een super originele en schattige armband.

cookie monster

Wat moet je doen om te winnen?

 • Volg The Beautyboulevard op Facebook of Bloglovin
 • Reageer op deze blogpost met de stappen die je hebt gedaan en een emailadres in het daarvoor bestemde vakje.

Wat mag je doen om te winnen?

 • Volg The Beautyboulevard op Instagram
 • Volg The Beautyboulevard op Twitter
 • Tweet: [Tweet “Ik maak kans om een Cookie Monster armband te winnen bij @beautyb_nl”]

Deze winactie duurt tot 22 juli 12:00.

disclaimer

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Gouden sieraden van Isabel Bernard: Review

Gouden sieraden van Isabel Bernard: Review

Gouden sieraden zijn goed te combineren met verschillende outfits, vooral als je een mooi setje hebt die goed bij elkaar past. Van Isabel Bernard heb ik zo'n setje gekregen. Ze passen goed bij elkaar en daarom zijn ze perfect om dagelijks te...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden...

Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringmaat bepalen: zo doe je dat + inspiratie

Ringen zijn sieraden die jouw outfit helemaal compleet maken. Het is zo leuk om verschillende soorten ringen te dragen waarvan de kleuren vervolgens weer terug komen in jouw outfit. Maar hoe weet je eigenlijk...

19 Reacties

 1. Bodil

  Supercool!!!! Ik volg je via Bloglovin’ en ga heel hard duimen voor deze gave armband! Cookiemonster rules!

  Antwoord
 2. Romy

  Wauw, wat een tof armbandje! Ik maak graag kans.

  Antwoord
 3. tamara roos

  wat een leuke geinige armband. Leuk om een vrolijke finishing touch aan je outfit te geven en een leuk gespreksonderwerp te hebben met iemand~.
  Ik zou hier graag mee shinen
  Ik volg je op twitter @michelentamara, facebook, en instagram

  Antwoord
 4. Engelina

  Wat grappig zeg ! ( ik doe niet mee hoor ) maar wel erg origineel.

  Antwoord
 5. Michelle

  Wat een super leuk armbandje! Ik doe graag mee 🙂 Ik volg je op bloglovin en op insta @livelifemichelle
  Super leuke blog heb je trouwens!

  Antwoord
 6. liesbeth

  Ssssuuuupppeerrrrr, zo origineel! Ik doe graag mee. Ik volg je op Fb

  Antwoord
 7. Tamara TS

  Dit is gewoon zo cool!!! Koekiemonster rules! (Zoek op YT eens op “ik verloor mijn koekie in de disco”)
  Ik doe heel graag mee, deze staat vast heel tof bij mijn koekiemonster als biker-t-shirt.

  Ik heb alle stapjes gedaan.
  (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram & Twitter @paramara1982)

  Antwoord
 8. Anita H.

  Ontzettend leuk!! Ik eet dan wel geen koekjes, om mijn pols wil ik ze heel graag.

  Antwoord
 9. Linda | travellersoftheworld

  Super leuke actie! Shinystuff heeft altijd zoveel leuke dingen, ik ben ook wel eens met fimo bezig geweest, maar het wordt nooit zo mooi. Ik ben echt fan van koekiemonster dus deze armband is heel erg welkom! Pas goed bij mijn koekiemonster onesie, ketting, oorbellen en sokken :p

  Antwoord
 10. Mirjam Hellingman

  Ik doe heel graag mee. Ik volg je op alle kanalen en heb het bericht getweet! Het geboortekaartje van mijn dochters was met 2 meisjes koekiemonsters en koekjes! Dit zou zo ontzettend leuk zijn!

  Antwoord
 11. Henrieke

  Dat is een leuk armbandje!

  Ik doe graag mee zodat ik kan zeggen (met koekkruimels op mijn kleding): “Ik was het niet, het was Koekiemonster!”

  Antwoord
 12. Natasja Smit

  O deze is echt heel leuk ♥ Ik had al bij hun gekeken na aanleiding van je review en het zien van dat hele lieve potje Nutella 🙂
  Volg je al een tijdje overal en heb rt

  Antwoord
 13. Lieke b

  Oooooo wat is die leukkk!!!! Ik ben zelf net een cookiemonster dus zou goed bij me passen

  Antwoord
 14. Linda Smeets

  Wat een enorm schattige armband! Ik doe graag mee en volg op Facebook en Twitter. Tevens heb ik het zinnetje op Twitter getweet.

  Antwoord
 15. Chantalle

  Ik doe heel graag mee met deze winactie want ik ben echt gek op cookies. Mn lievelings ijs is zelfs cookies ijs haha. Ik volg je via alle social media kanalen.

  Antwoord
 16. De Boekentrommel

  Wauw gave armband. Echt te cute. Ik like je op fb onder mijn privé account Kimberley buildmaster.

  Antwoord
 17. Mariska

  Ooooh hij is echt super leuk! Ik ben dol op dit soort sieraden 😀 Ik doe ook graag mee!

  Antwoord
 18. An

  I think I like it .Überleuk.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.