Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
What’s in my backpack?
0 Comments

Written by Celine

18 augustus 2015

Door Celine – Hallo back to school week! Vandaag is officieel mijn eerste schooldag weer. Op naar 4vwo, het enige wat daar belangrijk is, is huiswerk, goeie cijfers en leren. Vandaag laat ik jullie zien wat ik in mijn rugtas heb en wat dus niet te missen is.

Natuurlijk heb ik een rekenmachine, agenda en een etui met pennen in mijn rugzak. Ook heb ik een heel schattig boekje wat ik gebruik om al mijn ideeën voor een nieuw artikel op te schrijven. Ook lijkt het me leuk om hier wat swatches van bijvoorbeeld nagellak in te bewaren. Een draagbare oplader is ook erg belangrijk voor in je schooltas. Niemand die kan zonder een telefoon right? Ook heb ik een paar napoleons om gewoon wat suiker binnen te krijgen en ze zijn gewoon erg lekker.

Goed, mijn make-up tasje. Jullie denken waarschijnlijk dat mijn make-up tasje vol zit met make-up, omdat ik een beauty blogger ben. Nou, zoals jullie zien is dit helemaal niet zo. Ik heb een MAC lipstick, die ik gewoon gebruik na het gymen of als ik mijn lipstick even wil bijwerken. Ik heb ook nog een ander lipstick, of lipstift die er serieus uit ziet als een stift (review komt later als jullie willen, leave it in the comment below 😉 ). Ook heb ik een mini sample van parfum. Want tja, iedereen heeft parfum in zijn leven nodig. Een paar elastiekjes en schuifspeldjes zijn natuurlijk ook essentieel. Voor de rest heb ik nog een ibuprofen in mijn make-up tasje voor noodgevallen.

Wat heb jij in je schooltas?

-Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.