Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
What’s in my backpack?
0 Comments

Written by Celine

18 augustus 2015

Door Celine – Hallo back to school week! Vandaag is officieel mijn eerste schooldag weer. Op naar 4vwo, het enige wat daar belangrijk is, is huiswerk, goeie cijfers en leren. Vandaag laat ik jullie zien wat ik in mijn rugtas heb en wat dus niet te missen is.

Natuurlijk heb ik een rekenmachine, agenda en een etui met pennen in mijn rugzak. Ook heb ik een heel schattig boekje wat ik gebruik om al mijn ideeën voor een nieuw artikel op te schrijven. Ook lijkt het me leuk om hier wat swatches van bijvoorbeeld nagellak in te bewaren. Een draagbare oplader is ook erg belangrijk voor in je schooltas. Niemand die kan zonder een telefoon right? Ook heb ik een paar napoleons om gewoon wat suiker binnen te krijgen en ze zijn gewoon erg lekker.

Goed, mijn make-up tasje. Jullie denken waarschijnlijk dat mijn make-up tasje vol zit met make-up, omdat ik een beauty blogger ben. Nou, zoals jullie zien is dit helemaal niet zo. Ik heb een MAC lipstick, die ik gewoon gebruik na het gymen of als ik mijn lipstick even wil bijwerken. Ik heb ook nog een ander lipstick, of lipstift die er serieus uit ziet als een stift (review komt later als jullie willen, leave it in the comment below 😉 ). Ook heb ik een mini sample van parfum. Want tja, iedereen heeft parfum in zijn leven nodig. Een paar elastiekjes en schuifspeldjes zijn natuurlijk ook essentieel. Voor de rest heb ik nog een ibuprofen in mijn make-up tasje voor noodgevallen.

Wat heb jij in je schooltas?

-Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.