Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
What’s in my backpack?
0 Comments

Written by Celine

18 augustus 2015

Door Celine – Hallo back to school week! Vandaag is officieel mijn eerste schooldag weer. Op naar 4vwo, het enige wat daar belangrijk is, is huiswerk, goeie cijfers en leren. Vandaag laat ik jullie zien wat ik in mijn rugtas heb en wat dus niet te missen is.

Natuurlijk heb ik een rekenmachine, agenda en een etui met pennen in mijn rugzak. Ook heb ik een heel schattig boekje wat ik gebruik om al mijn ideeën voor een nieuw artikel op te schrijven. Ook lijkt het me leuk om hier wat swatches van bijvoorbeeld nagellak in te bewaren. Een draagbare oplader is ook erg belangrijk voor in je schooltas. Niemand die kan zonder een telefoon right? Ook heb ik een paar napoleons om gewoon wat suiker binnen te krijgen en ze zijn gewoon erg lekker.

Goed, mijn make-up tasje. Jullie denken waarschijnlijk dat mijn make-up tasje vol zit met make-up, omdat ik een beauty blogger ben. Nou, zoals jullie zien is dit helemaal niet zo. Ik heb een MAC lipstick, die ik gewoon gebruik na het gymen of als ik mijn lipstick even wil bijwerken. Ik heb ook nog een ander lipstick, of lipstift die er serieus uit ziet als een stift (review komt later als jullie willen, leave it in the comment below 😉 ). Ook heb ik een mini sample van parfum. Want tja, iedereen heeft parfum in zijn leven nodig. Een paar elastiekjes en schuifspeldjes zijn natuurlijk ook essentieel. Voor de rest heb ik nog een ibuprofen in mijn make-up tasje voor noodgevallen.

Wat heb jij in je schooltas?

-Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.