Follow:
TB

What’s in my backpack?

Untitled-3Door Celine – Hallo back to school week! Vandaag is officieel mijn eerste schooldag weer. Op naar 4vwo, het enige wat daar belangrijk is, is huiswerk, goeie cijfers en leren. Vandaag laat ik jullie zien wat ik in mijn rugtas heb en wat dus niet te missen is.

Untitled-4

Natuurlijk heb ik een rekenmachine, agenda en een etui met pennen in mijn rugzak. Ook heb ik een heel schattig boekje wat ik gebruik om al mijn ideeën voor een nieuw artikel op te schrijven. Ook lijkt het me leuk om hier wat swatches van bijvoorbeeld nagellak in te bewaren. Een draagbare oplader is ook erg belangrijk voor in je schooltas. Niemand die kan zonder een telefoon right? Ook heb ik een paar napoleons om gewoon wat suiker binnen te krijgen en ze zijn gewoon erg lekker.

Untitled-6

Goed, mijn make-up tasje. Jullie denken waarschijnlijk dat mijn make-up tasje vol zit met make-up, omdat ik een beauty blogger ben. Nou, zoals jullie zien is dit helemaal niet zo. Ik heb een MAC lipstick, die ik gewoon gebruik na het gymen of als ik mijn lipstick even wil bijwerken. Ik heb ook nog een ander lipstick, of lipstift die er serieus uit ziet als een stift (review komt later als jullie willen, leave it in the comment below 😉 ). Ook heb ik een mini sample van parfum. Want tja, iedereen heeft parfum in zijn leven nodig. Een paar elastiekjes en schuifspeldjes zijn natuurlijk ook essentieel. Voor de rest heb ik nog een ibuprofen in mijn make-up tasje voor noodgevallen.

Wat heb jij in je schooltas?

-Celine.

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Tips voor het leren

    Door Anique - Vanaf vandaag is het back to school-week op TheBeautyboulevard. Sommige van ons beginnen deze week...

Sluiten