Follow:
TB

Welkom op The Beautyboulevard!

Hey!

Welkom op The Beautyboulevard. Wij zijn Celine, Anique. We zullen ons hieronder even voorstellen.

 

Hoi, ik ben Anique. Ik ben 15 jaar oud en ik woon in Noordwijk. Ik ga na de zomervakantie naar
4 gymnasium. Ik doe al sinds mijn vijfde aan klassiek ballet. Verder vind ik tennis en voetbal leuk, en ik vind het leuk om met vriendinnen af te spreken en te winkelen, etc.
Heyy, ik ben Celine, 14 jaar en woon in Flevoland. Ik ga naar 3 atheneum. Ik dans al verschillende stijlen vanaf mijn vierde jaar. Nu doe ik aan modern, hiphop, spitzen, en klassiek ballet. Ik houd me altijd heel erg bezig met mode en houd van experimenteren met make-up en mijn haar.

Veel plezier op The Beautyboulevard!

Related:

Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.