Follow:
Fashion Looks Outfits TB

Weheartit inspiration (feb 20

Door Anique – Ik hou ervan om lekker door weheartit (soort van tumblr) te scrollen en om alle mooie plaatjes te bekijken. Ik doe het vaak voordat ik ga slapen, nog even ontspannen naar die plaatjes kijken! Ik geniet daarvan en ik haal er ook inspiratie uit. Vandaag heb ik voor jullie meerdere collages gemaakt met plaatjes die mij aanspreken. Fotografie


De laatste tijd ben ik best wel bezig met fotografie. Ik wil graag een spiegelreflex camera, maar helaas zijn die erg duur. Ook vind ik een polaroid camera echt supervet, zo een wil ik ook heel graag! En die foto van die ballonnen vond ik gewoon erg cool! 🙂

Reizen

Reizen is iets wat ik heel tof vindt en ik heb dan ook nog een hele waslijst met bestemmingen waar ik naar toe wil. Ik wil graag naar Zuid-Amerika, maar vrijwilligerswerk doen in bijvoorbeeld Afrika lijkt me ook echt supertof. Ik wil ook nog graag naar Australië of naar Nieuw-Zeeland. Azië lijkt me ook heel tof. Oke, ik wil dus eigenlijk de hele wereld rond reizen, haha. Ik denk dat reizen één van de mooiste dingen in het leven is.

Quotes

”Dream, dare, fly” is een quote van Vincent Vianen. Hij is een danser en choreograaf. De betekenis van deze quote is dat je van je doel moet dromen, dat je het dan moet durven doen en daarna vlieg je over de mensen die zeiden dat het je niet zou lukken. Ik heb er zelfs een tijdje over nagedacht om dit op mijn voet te laten tatoeëren, maar ik twijfel nog of ik dat zal doen. Aan de ene kant denk ik: ”ach, je leeft maar één keer, je moet doen waar je je goed bij voelt.” Maar aan de andere kant.. Als ik straks 80 ben, heb ik die quote nog steeds op mijn voet staan, die dan doorgezakt en gerimpeld is. Ik weet niet of dat ik wel wil.
Verder zijn dit quotes die mij erg aanspreken!

Motivatie

weheartit
Motivatie. Je hebt het hartstikke hard nodig in het leven, anders kom je nergens. Ik merk dat ik op school al snel mijn motivatie verlies.. Vooral met wiskunde, ik ben gewoon echt niet goed in dat vak en ik heb er ook een hekel aan, en daarbij heb ik ook nog een gebrek aan motivatie om echt goed mijn best te doen. Daarom kijk ik soms naar deze plaatjes, en vaak nog wel meer, en dan hoop ik altijd maar weer dat ik er weer even tegen aan kan.

Ik hoop dat jullie zo’n artikel als dit leuk vonden, laat het even weten bij de comments. Ik vond het erg leuk om te maken, een soort digitaal visionboard! Als jullie vaker dit soort artikelen willen, laat het dan weten bij de comments!
Collages zijn gemaakt via picmonkey, al deze plaatjes zijn niet van mij en ik heb van google afbeeldingen of weheartit. 

  Follow us on:

 

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

 

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Mandy

  Mooie plaatjes allemaal! Ik kan zelf ook echt uren op Weheartit zitten 🙂

  23 februari 2015 at 17:29
 • Reply Esmee

  Altijd leuk om je te laten inspireren door de foto's op We Heart It! Ik vind het zelf ook altijd heel erg leuk om daar inspiratie op te doen! Je hebt trouwens leuke foto;s uitgekozen!

  24 februari 2015 at 08:48
 • Reply dai belezza

  Leuke afbeeldingen! En je hebt er echt leuke foto's tussen uit gehaald! Zelf kan ik echt uren op weheartit zitten, allemaal leuke quotes bekijken en afbeeldingen opslaan 🙂 leuke blogpost.

  24 februari 2015 at 20:17
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  De beste huilfilms, die je moet zi

  Door Celine - Ikzelf ben een groot fan van films waarbij je gewoon even een traantje moet laten. Daarom schrijf...

  Sluiten