Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Weheartit inspiration (feb 20
3 Comments

Written by Celine

23 februari 2015

Door Anique – Ik hou ervan om lekker door weheartit (soort van tumblr) te scrollen en om alle mooie plaatjes te bekijken. Ik doe het vaak voordat ik ga slapen, nog even ontspannen naar die plaatjes kijken! Ik geniet daarvan en ik haal er ook inspiratie uit. Vandaag heb ik voor jullie meerdere collages gemaakt met plaatjes die mij aanspreken. Fotografie


De laatste tijd ben ik best wel bezig met fotografie. Ik wil graag een spiegelreflex camera, maar helaas zijn die erg duur. Ook vind ik een polaroid camera echt supervet, zo een wil ik ook heel graag! En die foto van die ballonnen vond ik gewoon erg cool! 🙂

Reizen

Reizen is iets wat ik heel tof vindt en ik heb dan ook nog een hele waslijst met bestemmingen waar ik naar toe wil. Ik wil graag naar Zuid-Amerika, maar vrijwilligerswerk doen in bijvoorbeeld Afrika lijkt me ook echt supertof. Ik wil ook nog graag naar Australië of naar Nieuw-Zeeland. Azië lijkt me ook heel tof. Oke, ik wil dus eigenlijk de hele wereld rond reizen, haha. Ik denk dat reizen één van de mooiste dingen in het leven is.

Quotes

”Dream, dare, fly” is een quote van Vincent Vianen. Hij is een danser en choreograaf. De betekenis van deze quote is dat je van je doel moet dromen, dat je het dan moet durven doen en daarna vlieg je over de mensen die zeiden dat het je niet zou lukken. Ik heb er zelfs een tijdje over nagedacht om dit op mijn voet te laten tatoeëren, maar ik twijfel nog of ik dat zal doen. Aan de ene kant denk ik: ”ach, je leeft maar één keer, je moet doen waar je je goed bij voelt.” Maar aan de andere kant.. Als ik straks 80 ben, heb ik die quote nog steeds op mijn voet staan, die dan doorgezakt en gerimpeld is. Ik weet niet of dat ik wel wil.
Verder zijn dit quotes die mij erg aanspreken!

Motivatie

Motivatie. Je hebt het hartstikke hard nodig in het leven, anders kom je nergens. Ik merk dat ik op school al snel mijn motivatie verlies.. Vooral met wiskunde, ik ben gewoon echt niet goed in dat vak en ik heb er ook een hekel aan, en daarbij heb ik ook nog een gebrek aan motivatie om echt goed mijn best te doen. Daarom kijk ik soms naar deze plaatjes, en vaak nog wel meer, en dan hoop ik altijd maar weer dat ik er weer even tegen aan kan.

Ik hoop dat jullie zo’n artikel als dit leuk vonden, laat het even weten bij de comments. Ik vond het erg leuk om te maken, een soort digitaal visionboard! Als jullie vaker dit soort artikelen willen, laat het dan weten bij de comments!
Collages zijn gemaakt via picmonkey, al deze plaatjes zijn niet van mij en ik heb van google afbeeldingen of weheartit. 

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

3 Reacties

 1. Mandy

  Mooie plaatjes allemaal! Ik kan zelf ook echt uren op Weheartit zitten 🙂

  Antwoord
 2. Esmee

  Altijd leuk om je te laten inspireren door de foto's op We Heart It! Ik vind het zelf ook altijd heel erg leuk om daar inspiratie op te doen! Je hebt trouwens leuke foto;s uitgekozen!

  Antwoord
 3. dai belezza

  Leuke afbeeldingen! En je hebt er echt leuke foto's tussen uit gehaald! Zelf kan ik echt uren op weheartit zitten, allemaal leuke quotes bekijken en afbeeldingen opslaan 🙂 leuke blogpost.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.