Follow:
Fashion

WeHeartIt fashion inspira

 

thumbnail

Door Anique –

Als ik ergens outfit inspiratie vandaan haal, is het wel weheartit. Daarom heb ik voor jullie meerdere collages gemaakt met de foto’s die ik super mooi vind & mijn inspiratie vandaan haal.

collage outfit 1

 

weheartit

 

Zoals je ziet hou ik heel erg van grijs, zwart en wit.  Ik draag bijna geen kleur, haha. Ik ben gek op spijker, spijkerbroeken en spijkerjacks zijn favoriet bij mij. Maar, ik draag nóóit spijker op spijker!
Ook ben ik gek op streepjes, wat waarschijnlijk ook wel te zien is, haha. Ik hou van kleding die gewoon lekker comfortabel zitten, en niet te veel poespas. Soms denk ik wel eens dat mijn kledingsmaak misschien saai is, maar hier hou ik echt heel erg van, en ik ga geen dingen dragen waar ik me niet goed bij voel. Dus ik blijf shirtjes met strepen, spijkerbroeken, etc. kopen, haha!

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Top 5 fashion musthav

Door Celine - Woohoo! Deze week is een thema week en schrijven we iedere dag over het thema fashion. Vandaag...

Sluiten