Follow:
Personal

Wat zou mijn droombaan zijn? | Persoonlijk

Het verbaast je waarschijnlijk niet, maar ik houd heel erg van bloggen en schrijven. Ik doe dit graag in mijn vrije tijd en ik zie dit echt als een geweldige hobby. Naast het bloggen, vind ik het technische gedeelte heel leuk. Ik vind het geweldig om mensen te helpen met hun layout, maar ook om mijn eigen layout mooi te maken en te promoten. Zou dit mijn droombaan zijn? Of heb ik iets heel anders voor ogen? Dat lees je in deze blog.

Mijn droombaan

Vroeger was het mijn droom om mensen te helpen. Ik wilde graag geneeskunde studeren en zo dokter worden. Dat werd hem alleen niet toen ik erachter kwam dat ik gewoon hartstikke slecht was in natuurkunde en scheikunde. Dan kunnen mensen natuurlijk wel zeggen dat je je dromen moet volgen en het gewoon moet doen, maar ik weet zeker dat ik het dan echt niet gehaald zou hebben. Dit is natuurlijk wel jammer, maar gelukkig heb ik nog andere droombanen in gedachte.

droombaan

Toch heb ik nog steeds het idee dat ik mensen wil helpen. Het lijkt me dan ook heel tof om naar een ontwikkelingsland te gaan, (journalistisch) onderzoek te doen en om zo mensen te helpen. Ook lijkt het me heel gaaf om misdaden te onderzoeken, maar ook te werken als journalist. De perfecte combinatie zou dus een journalist te zijn en vervolgens mensen te helpen. Hoe ik dit precies wil bereiken, dat weet ik nog niet precies. Ook weet ik nog niet welke studie ik wil gaan doen. Het enige wat ik weet is dat ik graag naar de universiteit wil en dat ga ik uiteindelijk ook doen!

Lees tip: About my study choice

Wat is jouw droombaan of wat is jouw droom studie?

Benieuwd naar meer updates over mij? Check dan zeker mijn Instagram of mijn Facebook pagina.

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Eva

  Misschien is de studio criminologie iets voor je? 🙂 dan leer je om te gaan met misdaadzaken en daarnaast zou je een cursus journalistiek kunnen doen.
  Mijn droombaan was vroeger om tolk Japans te worden, nu is mijn baan het adviseren van mensen die reizen naar Japan en de reizen naar Japan verkopen, maar ooit zou ik nog wel voor een tijdschrift willen werken (of fulltime bloggen/illustreren haha)

  13 oktober 2017 at 16:24
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Hoe ziet mijn makeup routine eruit?

  Elke dag doe ik dezelfde makeup routine. Ik heb een droge huid, dus het is erg belangrijk dat ik mijn...

  Sluiten