Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Wat zou mijn droombaan zijn? | Persoonlijk
1 Comments

Written by Celine

13 oktober 2017

Het verbaast je waarschijnlijk niet, maar ik houd heel erg van bloggen en schrijven. Ik doe dit graag in mijn vrije tijd en ik zie dit echt als een geweldige hobby. Naast het bloggen, vind ik het technische gedeelte heel leuk. Ik vind het geweldig om mensen te helpen met hun layout, maar ook om mijn eigen layout mooi te maken en te promoten. Zou dit mijn droombaan zijn? Of heb ik iets heel anders voor ogen? Dat lees je in deze blog.

Mijn droombaan

Vroeger was het mijn droom om mensen te helpen. Ik wilde graag geneeskunde studeren en zo dokter worden. Dat werd hem alleen niet toen ik erachter kwam dat ik gewoon hartstikke slecht was in natuurkunde en scheikunde. Dan kunnen mensen natuurlijk wel zeggen dat je je dromen moet volgen en het gewoon moet doen, maar ik weet zeker dat ik het dan echt niet gehaald zou hebben. Dit is natuurlijk wel jammer, maar gelukkig heb ik nog andere droombanen in gedachte.

droombaan

Toch heb ik nog steeds het idee dat ik mensen wil helpen. Het lijkt me dan ook heel tof om naar een ontwikkelingsland te gaan, (journalistisch) onderzoek te doen en om zo mensen te helpen. Ook lijkt het me heel gaaf om misdaden te onderzoeken, maar ook te werken als journalist. De perfecte combinatie zou dus een journalist te zijn en vervolgens mensen te helpen. Hoe ik dit precies wil bereiken, dat weet ik nog niet precies. Ook weet ik nog niet welke studie ik wil gaan doen. Het enige wat ik weet is dat ik graag naar de universiteit wil en dat ga ik uiteindelijk ook doen!

Lees tip: About my study choice

Wat is jouw droombaan of wat is jouw droom studie?

Benieuwd naar meer updates over mij? Check dan zeker mijn Instagram of mijn Facebook pagina.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

1 Reactie

  1. Eva

    Misschien is de studio criminologie iets voor je? 🙂 dan leer je om te gaan met misdaadzaken en daarnaast zou je een cursus journalistiek kunnen doen.
    Mijn droombaan was vroeger om tolk Japans te worden, nu is mijn baan het adviseren van mensen die reizen naar Japan en de reizen naar Japan verkopen, maar ooit zou ik nog wel voor een tijdschrift willen werken (of fulltime bloggen/illustreren haha)

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.