Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Wat zou mijn droombaan zijn? | Persoonlijk
1 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

13 oktober 2017

Het verbaast je waarschijnlijk niet, maar ik houd heel erg van bloggen en schrijven. Ik doe dit graag in mijn vrije tijd en ik zie dit echt als een geweldige hobby. Naast het bloggen, vind ik het technische gedeelte heel leuk. Ik vind het geweldig om mensen te helpen met hun layout, maar ook om mijn eigen layout mooi te maken en te promoten. Zou dit mijn droombaan zijn? Of heb ik iets heel anders voor ogen? Dat lees je in deze blog.

Mijn droombaan

Vroeger was het mijn droom om mensen te helpen. Ik wilde graag geneeskunde studeren en zo dokter worden. Dat werd hem alleen niet toen ik erachter kwam dat ik gewoon hartstikke slecht was in natuurkunde en scheikunde. Dan kunnen mensen natuurlijk wel zeggen dat je je dromen moet volgen en het gewoon moet doen, maar ik weet zeker dat ik het dan echt niet gehaald zou hebben. Dit is natuurlijk wel jammer, maar gelukkig heb ik nog andere droombanen in gedachte.

droombaan

Toch heb ik nog steeds het idee dat ik mensen wil helpen. Het lijkt me dan ook heel tof om naar een ontwikkelingsland te gaan, (journalistisch) onderzoek te doen en om zo mensen te helpen. Ook lijkt het me heel gaaf om misdaden te onderzoeken, maar ook te werken als journalist. De perfecte combinatie zou dus een journalist te zijn en vervolgens mensen te helpen. Hoe ik dit precies wil bereiken, dat weet ik nog niet precies. Ook weet ik nog niet welke studie ik wil gaan doen. Het enige wat ik weet is dat ik graag naar de universiteit wil en dat ga ik uiteindelijk ook doen!

Lees tip: About my study choice

Wat is jouw droombaan of wat is jouw droom studie?

Benieuwd naar meer updates over mij? Check dan zeker mijn Instagram of mijn Facebook pagina.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

1 Reactie

  1. Eva

    Misschien is de studio criminologie iets voor je? 🙂 dan leer je om te gaan met misdaadzaken en daarnaast zou je een cursus journalistiek kunnen doen.
    Mijn droombaan was vroeger om tolk Japans te worden, nu is mijn baan het adviseren van mensen die reizen naar Japan en de reizen naar Japan verkopen, maar ooit zou ik nog wel voor een tijdschrift willen werken (of fulltime bloggen/illustreren haha)

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.