Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Wat wordt mijn studiekeuze?

Geschreven door Celine

8 december 2017

Ik zit nu in mijn examenjaar en dat betekent dat ik mijn studiekeuze moet maken. Een lastig keuze natuurlijk en hiervoor heb ik veel opendagen moeten bezoeken. Benieuwd naar mijn studiekeuze? Check dan dit artikel.

Mijn studiekeuze

Dit jaar heb ik proef gestudeerd bij communicatie- en informatiewetenschappen en de studie spreekt me heel erg aan. Je kan namelijk een richting op genaamd journalistiek en dat spreekt me natuurlijk heel erg aan. Daarnaast ga ik volgende week ook proefstuderen bij Algemene Sociale Wetenschappen en communicatiewetenschappen. Ik weet niet of de eerste studie mij nou echt aanspreekt, maar de tweede studie spreekt mij zeker aan. Waarschijnlijk wordt het dus een strijd tussen communicatiewetenschappen en communicatie- en informatiewetenschappen.

studiekeuze

Communicatie- en informatie wetenschappen

Communicatie- en informatiewetenschappen vind ik zo interessant, omdat je dan de richting journalistiek op kan. Met de richting journalistiek kan je natuurlijk ook nog alle kanten op. Daarnaast is deze studie een Engelse studie, waardoor je dus ook gaat samenwerken met internationale studenten. Dit lijkt me ook heel erg tof en alhoewel het in het Engels praten en studeren eerst wel even lastig lijkt, heb ik er toch heel erg zin in om dat te doen. Het lijkt me dan ook heel erg tof om in contact te komen met internationale studenten. Zo zat ik laatst naast een Franse student en ik vind het altijd erg interessant om dan te weten te komen hoe het is in Frankrijk en hoe het nou is als internationale student. Een Engelse studie lijkt me dus erg gaaf!

Heb jij ooit van deze studie gehoord en hoe lijkt jou deze studie? Ik ben benieuwd!

Wil je meer over mij weten? Check dan mijn Instagram pagina of mijn Facebook pagina. Daarnaast heb ik laatst mijn examens gehaald. Wil je weten hoe deze gingen? Check dan zeker dit artikel.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

15 Reacties

 1. Dana

  Interessante studies heb je op het oog! Nou studeer ik niet in die richting maar wel in het Engels. Zelf vind ik het eigenlijk best mee vallen, momenteel loop ik ook stage bij KLM, waar ook best veel Engels wordt gesproken nu gaat alles zo soepeltjes. Dus uiteindelijk went alles wel.

  Antwoord
 2. Adine @ LekkerLevenMetMinder.nl

  Dit klinkt erg leuk! Wat fijn ook dat je de kans hebt om te proefstuderen, dan kun je mooi kijken of het wat voor je is! Ik zit zelf in de communicatie en heb een Engelstalige opleiding gevolgd. Dat is inderdaad (als je al een beetje Engels spreekt) prima te doen en het is heel goed om op die manier een taal te leren! Het heeft mij wat dat betreft wel veel gebracht.

  Antwoord
 3. Vera

  Interessant zeg, heb ik zelf ook naar gekeken. Uiteindelijk toch wat anders gekozen. Namelijk Leisure en Eventmanagement, ook leuk!

  Antwoord
 4. Malou

  Ja ik heb er wel eens naar gekeken, het lijkt me namelijk ook heel interessant!

  Antwoord
 5. Daisy

  Ik ken ze niet maar ze klinken me wel heel erg leerzaam en leuk!
  Het lijken me interessante studie’s!

  Succes met je keuze 🙂

  Antwoord
 6. Lisanne

  Klinkt super interessant! Een Engelse studie kan ik alleen maar aanraden! Ik volg een studie tot Engels docent (in het Engels, duh) en het geeft zo veel leuke extras!

  Antwoord
 7. Jantina Scheltema

  Ik had uberhaupt nog nooit van proefstuderen gehoord! Wat handig 🙂
  Ik denk dat een studie in een andere taal in het begin even lastig is, maar dat je het best snel oppikt. Omdat iedereen om je heen ook in die taal spreekt moet je wel en ga je gewoon mee met de flow.

  Antwoord
 8. Dhini

  Dat lijkt mij interessant studie’s. succes!

  Antwoord
 9. Girls-Things

  Dat lijkt mij idd een leuke studie! Ik heb eigenlijk ook altijd wel de kant van journalistiek op gewild. Wie weet….. ooit, hihi . Als je maar iets doet wat je leuk vindt!

  Antwoord
 10. Nicole Orriëns

  Dat proefstuderen klinkt erg handig. Wat houdt dat precies in?

  Antwoord
 11. Marije

  Super leuk! Ik wens je veel succes met de definitieve keuze. Volg je hart 🙂

  Liefs Marije

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.