Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Wat heb ik gekregen voor mijn verjaardag?
2 Comments

Written by Celine

30 december 2015

goodies

Ik weet het, mijn verjaardag is alweer een week geleden, maar toch wilde ik jullie even mijn gekregen spulletjes laten zien. Van beauty producten, tot een lolly.

dos

Op deze foto zien jullie een super leuk schilderijtje en een gave lolly. De lolly heb ik nog niet geproefd, omdat hij er zo mooi uit ziet haha. Daarnaast zien jullie een blok chocola waar je heerlijke chocolade melk van kan maken. Daarnaast heb ik nog een doosje met snoepjes en een kauwgombal machine gekregen. Ik zie nu pas hoeveel lekkernijen ik wel niet heb gehad. Ik heb ook nog een shower foam van de Etos gekregen. Volgens mij is dit de nieuwe collectie waar ik een paar maanden geleden een persbericht van had ontvangen.

 

uno

Hier nog een tweede foto, omdat alles niet op een foto pasten. Links zien jullie een shower gel, wat erg lekker ruikt. Van welk merk hij is, heb ik werkelijk geen idee van. Daarnaast zien jullie een potje die gewoon erg lekker ruikt (ik weet de naam niet!). Je doet hier stokje in en vervolgens ruikt je kamer hier heerlijk naar, ik ga hem zo meteen even uitproberen. Daarnaast zien jullie super leuke rode glitter kaarsjes en een bellenblaas (haha!). Een handwarmer voor het koude weer is natuurlijk ook nodig en daarnaast heb ik nog een lekkere shower gel van het onbekende merk.

Ik heb ook nog een aantal kook spullen gekregen, waar ik afgelopen maandag een review over heb geschreven. Ik heb van een lief vriendinnetje ook een brownie mix gekregen en een paar leuke bekers waar ik thee of koffie in kan doen. Ik heb ook nog veel geld gekregen, want het is natuurlijk erg moeilijk om een cadeautje te vinden. Ik ben tenminste zeker verwend op mijn verjaardag!

image5 [392287]

Ik heb ook nog dit super leuke kastje gekregen voor mijn verjaardag. De producten zijn super lekker en het ziet er erg schattig uit. Er ziet een scrub in en een aantal andere dingen voor onder de douche. Als de producten op zijn kun je natuurlijk in het kastje andere producten doen, ik heb er tenminste voor heel lang plezier mee!

Zijn jullie laatst jarig geweest of wat heb jij voor kerst gekregen?

Liefs, Celine.

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

2 Reacties

 1. Eilish

  Die shower gel is van treacle moon! Heerlijk merk!

  Antwoord
  • Celine

   Ah nu je het zegt komt die naam me erg bekend voor! Wat stom

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.