Follow:
Personal

Wat heb ik gekregen voor mijn verjaardag?

goodies

Ik weet het, mijn verjaardag is alweer een week geleden, maar toch wilde ik jullie even mijn gekregen spulletjes laten zien. Van beauty producten, tot een lolly.

dos

Op deze foto zien jullie een super leuk schilderijtje en een gave lolly. De lolly heb ik nog niet geproefd, omdat hij er zo mooi uit ziet haha. Daarnaast zien jullie een blok chocola waar je heerlijke chocolade melk van kan maken. Daarnaast heb ik nog een doosje met snoepjes en een kauwgombal machine gekregen. Ik zie nu pas hoeveel lekkernijen ik wel niet heb gehad. Ik heb ook nog een shower foam van de Etos gekregen. Volgens mij is dit de nieuwe collectie waar ik een paar maanden geleden een persbericht van had ontvangen.

 

uno

Hier nog een tweede foto, omdat alles niet op een foto pasten. Links zien jullie een shower gel, wat erg lekker ruikt. Van welk merk hij is, heb ik werkelijk geen idee van. Daarnaast zien jullie een potje die gewoon erg lekker ruikt (ik weet de naam niet!). Je doet hier stokje in en vervolgens ruikt je kamer hier heerlijk naar, ik ga hem zo meteen even uitproberen. Daarnaast zien jullie super leuke rode glitter kaarsjes en een bellenblaas (haha!). Een handwarmer voor het koude weer is natuurlijk ook nodig en daarnaast heb ik nog een lekkere shower gel van het onbekende merk.

Ik heb ook nog een aantal kook spullen gekregen, waar ik afgelopen maandag een review over heb geschreven. Ik heb van een lief vriendinnetje ook een brownie mix gekregen en een paar leuke bekers waar ik thee of koffie in kan doen. Ik heb ook nog veel geld gekregen, want het is natuurlijk erg moeilijk om een cadeautje te vinden. Ik ben tenminste zeker verwend op mijn verjaardag!

image5 [392287]

Ik heb ook nog dit super leuke kastje gekregen voor mijn verjaardag. De producten zijn super lekker en het ziet er erg schattig uit. Er ziet een scrub in en een aantal andere dingen voor onder de douche. Als de producten op zijn kun je natuurlijk in het kastje andere producten doen, ik heb er tenminste voor heel lang plezier mee!

Zijn jullie laatst jarig geweest of wat heb jij voor kerst gekregen?

Liefs, Celine.

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Eilish

  Die shower gel is van treacle moon! Heerlijk merk!

  30 december 2015 at 21:53
  • Reply Celine

   Ah nu je het zegt komt die naam me erg bekend voor! Wat stom

   31 december 2015 at 10:48

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Cranberry cookies | Recept

  Ik vond het dat het wel eens weer tijd werd voor een leuk recept. Er is heel lang geleden geen...

  Sluiten