Follow:
Personal

Waar was ik? | + Nieuwe planning

Een tijdje ben ik een stuk minder actief geweest op mijn blog en sociale media. Het is namelijk hartstikke druk met school, ik zit immers in mijn examenjaar. Toch heb ik een hoop nieuwe plannen en een hoop geregeld, zodat ik niet zonder artikelen kom te zitten. Benieuwd naar deze nieuwe planning? Lees dan deze blog.

Een nieuwe planning

Vanaf volgende week komen er weer een hoop nieuwe programma’s op televisie. Zo heb ik in het verleden heel lang een reeks HNTM talk gedaan. Ik vond dit geweldig om te doen en jullie vonden het ook zeker fantastisch. Vanaf volgende week komen er weer twee nieuwe beauty en fashion programma’s online. Namelijk, Curvy Supermodel en Models in Capetown. Twee programma’s waar ik zeker naar uitkijk. Hier ga ik dus ook artikelen over schrijven. Deze artikelen zullen alleen beschikbaar zijn in het Nederlands, omdat het natuurlijk geen nut heeft om het in het Engels te schrijven.

nieuwe planning

Door deze twee programma’s gaat er wel wat in mijn schema veranderen. Vanaf volgende week zal ik op maandag één beauty artikel en het koopjes artikel (check zeker nog even de koopjes van deze week!) plaatsen. Op dinsdag komt er een aflevering bespreking van Curvy Supermodel online. Over de naam van deze bespreking twijfel ik nog. Suggesties zijn natuurlijk altijd welkom. Op woensdag komt een aflevering bespreking van Models in Capetown online en daarnaast ook een normaal beauty/fashion artikel. Op vrijdag komt er een persoonlijk artikel online, die soms kan wegvallen door gebrek aan inspiratie. Daarnaast komt op zondag dan natuurlijk een blog tips artikel online.

Een hoop artikelen en ik heb er zeker zin in! Over twee weken heb ik wel een toetsweek, die ik natuurlijk moet knallen. Hierdoor kan het zijn dat er minder artikelen online komen dan normaal. De afleveringbesprekingen zullen sowieso online komen.

Wat vind jij van mijn nieuwe planning?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Bijzondere sieraden | Wish list, Styling Tips & More

Bijzondere sieraden. Daar houd ik wel van. Daarom deel ik vandaag met jullie een aantal bijzondere sieraden. Daarnaast zal ik...

Sluiten