Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Waar was ik? | + Nieuwe planning
0 Comments

Written by Celine

23 februari 2018

Een tijdje ben ik een stuk minder actief geweest op mijn blog en sociale media. Het is namelijk hartstikke druk met school, ik zit immers in mijn examenjaar. Toch heb ik een hoop nieuwe plannen en een hoop geregeld, zodat ik niet zonder artikelen kom te zitten. Benieuwd naar deze nieuwe planning? Lees dan deze blog.

Een nieuwe planning

Vanaf volgende week komen er weer een hoop nieuwe programma’s op televisie. Zo heb ik in het verleden heel lang een reeks HNTM talk gedaan. Ik vond dit geweldig om te doen en jullie vonden het ook zeker fantastisch. Vanaf volgende week komen er weer twee nieuwe beauty en fashion programma’s online. Namelijk, Curvy Supermodel en Models in Capetown. Twee programma’s waar ik zeker naar uitkijk. Hier ga ik dus ook artikelen over schrijven. Deze artikelen zullen alleen beschikbaar zijn in het Nederlands, omdat het natuurlijk geen nut heeft om het in het Engels te schrijven.

nieuwe planning

Door deze twee programma’s gaat er wel wat in mijn schema veranderen. Vanaf volgende week zal ik op maandag één beauty artikel en het koopjes artikel (check zeker nog even de koopjes van deze week!) plaatsen. Op dinsdag komt er een aflevering bespreking van Curvy Supermodel online. Over de naam van deze bespreking twijfel ik nog. Suggesties zijn natuurlijk altijd welkom. Op woensdag komt een aflevering bespreking van Models in Capetown online en daarnaast ook een normaal beauty/fashion artikel. Op vrijdag komt er een persoonlijk artikel online, die soms kan wegvallen door gebrek aan inspiratie. Daarnaast komt op zondag dan natuurlijk een blog tips artikel online.

Een hoop artikelen en ik heb er zeker zin in! Over twee weken heb ik wel een toetsweek, die ik natuurlijk moet knallen. Hierdoor kan het zijn dat er minder artikelen online komen dan normaal. De afleveringbesprekingen zullen sowieso online komen.

Wat vind jij van mijn nieuwe planning?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.