Follow:
Personal

Waarom de Pokémon hype verdwenen is

Pokémon. Ik heb het gespeeld op mijn IPhone en ik weet zeker dat ook heel veel van jullie dit ook hebben gespeeld.  Helaas speel ik het nu niet meer en daar is een hele simpele reden voor. Waarschijnlijk herken je je heel erg in dit artikel.

In de zomervakantie heb ik echt hartstikke veel Pokémon gespeeld. Ik ging bijna elke dag opstap met mijn broer om de laatste Pokémon te vangen en dat vond ik echt geweldig. Je komt buiten en je speelt ook nog eens een heel leuk en verslavend spel. Toch begint het spel uiteindelijk te vervelen, omdat je altijd hetzelfde doet en er nooit eens variatie in het spel komt. Ze hebben nu wel meerdere events en dagelijkse bonussen, maar daardoor wil ik eerlijk gezegd nog steeds niet spelen. Het zou veel leuker zijn als je veel meer Pokémon kan vinden en natuurlijk ook veel sneller. Ik kom niet elke dag in een andere stad en dan kom je eigenlijk alleen maar dezelfde Pokémon tegen. Ik heb ook nooit zin om een aantal uren te gaan fietsen en helemaal nu niet meer, omdat school is begonnen.

Kijk, het kan natuurlijk leuk zijn om een aantal uur rond te rijden en dan heel veel verschillende Pokémon te vinden, maar dit is helaas niet het geval. Een paar dagen, voordat ik echt stopte, vond ik alleen maar dezelfde Pokémon en dat terwijl ik echt een aantal uur zat rond te fietsen. Kijk, dan wordt het gewoon saai. Het concept van Pokémon is leuk hoor, maar er moet meer variatie inkomen. Meer events en misschien wel uitdagingen, dat je in een aantal minuten of een aantal dagen een bepaald aantal of een bepaald soort Pokémon moet vinden. En dan niet een paar uitdagingen, maar echt een heel groot aantal. Voor die uitdagingen krijg je dan munten en andere dingen die je weer kan uitbesteden aan pokéballs etc.

Draagbare oplader

Pokémon spelen of niet, altijd, maar dan ook echt altijd, valt mijn telefoon uit. Mijn telefoon redt het nooit helemaal de hele dag. Soms zit ik op school en wil ik veel informatie opzoeken voor bijvoorbeeld een vak. Als ik echt een uurtje op mijn telefoon zit, dan loopt mijn telefoon al voor de helft leeg. Ik mocht van GSMpunt deze geweldige draagbare oplader reviewen. Eerst was het de bedoeling om een artikel over de leuke kanten van Pokémon te schrijven, maar nu de hype helemaal voorbij is, is dat niet meer het beste plan.

opladers

Dit is de draagbare oplader die ik heb ontvangen van GSMpunt. Deze oplader heeft een capaciteit van 10.000 mah. Ik kan mijn telefoon hiermee rond de vijf keer opladen en dat is dus hartstikke veel.

iphone

Ik kan ongeveer een week doen met deze oplader. Ik laat hem op, op zondag en dan is hij op vrijdag op, als ik hem tenminste elke dag gebruikt. Ik gebruik hem niet elke dag, dus ik kan er iets langer mee doen.

draagbareoplader

De oplader is wel redelijk zwaar. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat hij redelijk licht was, maar dit is niet het geval. De oplader is wel gelukkig erg klein. Mijn broer heeft bijvoorbeeld een draagbare oplader en die is echt mega. Die oplader is ongeveer drie keer zo groot als degene die ik nu heb. De formaat is tenminste wel erg ideaal.

oplader

Met een IPhone oplader of een andere usb-oplader kan je deze draagbare oplader opladen. Als hij aanstaat heb je vier lampjes die elke keer knipperen. Dit is wel erg irritant, want elke keer gaat mijn aandacht naar deze vier lampjes. Als alle vier de lampjes uit zijn, dan is de oplader op (stiekem wel een opluchting).

draadloze

Pokémon, maar ook andere spellen is eigenlijk niet te spelen zonder een draagbare oplader. Ook als ik mijn telefoon gebruik voor mijn blog, dan loopt hij snel leeg. Daarom is deze oplader eigenlijk wel ideaal.

Hoe denk jij over Pokémon en heb jij ook zo’n draagbare oplader?

signature

Follow me on: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Malou | Blonde Blossom

  Een draagbare oplader zou ik graag hebben! Pokémon heb ik echter nooit gespeeld, lijkt me ook niet leuk!

  26 november 2016 at 20:40
 • Reply Emma

  Ik was een beetje in de war met je titel. Dit vanwege het feit dat Pokémon spelen iets compleet anders is dan Pokémon Go. Maar dat stoort alleen een hardcore nerd als mij, hahaha. Ik doe beiden nog, gamen en naar buiten voor POGO. Ik vind het net terug wa interessanter worden met bv. de bonussen en het kleine event met Ditto nu. Alleen wordt het natuurlijk wat kouder en houdt dit ook veel mensen tegen. Wel een goed geschreven artikel en kortom heb je gelijk, het vreet batterij en de hype is over!

  26 november 2016 at 22:04
  • Reply Celine Klooster

   Ahaha ik zie Pokémon Go als het zelfde als de andere Pokémon 😉

   27 november 2016 at 11:58
 • Reply aileen

  Heel herkenbaar: teveel dezelfde beestjes en die batterij die telkens op is. Ik was het ook zat. En ben stiekem te lui om een batterij mee te nemen. Haha

  29 november 2016 at 21:00
 • Reply Linda

  Zo’n Powerbankje is echt een uitkomst ja. Scheelt je zo een paar uur dat je je telefoon kunt blijven gebruiken 🙂 Ik ging nog wel eens op een vrije middag met mijn telefoon de stad in en liep dan even een extra rondje voor de extra stops… 😉 Nog steeds slinger ik de app regelmatig even aan, maar niet meer zoveel als eerst.

  30 november 2016 at 22:03
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Een mooie maar droge lipstick | Tini Beauty Lipstick

  Ik heb deze lipstick laatst in de Styletone ontvangen. Een maandelijkse box waar je geweldige producten in ontvangt. Ik wilde...

  Sluiten