Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Waarom moest zij eruit? | HNTM Talk
4 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

9 oktober 2018

Drama, drama, drama.. Ik heb echt drama nodig in de afleveringen van Holland’s Next Top Model. Helaas is er nog weinig drama te vinden in de afleveringen en dat is natuurlijk jammer. Toch ben ik best geschrokken door de persoon die dit keer de wedstrijd heeft moeten verlaten.. Ben ik de enige? In deze HNTM Talk hoor je wat ik van deze aflevering vond.

HNTM Talk

Ik moet heel eerlijk zijn. De afleveringen van Holland’s Next Top Model zijn nog niet heel erg spectaculair. Ik wil gewoon wat meer drama, laten we het daarop houden. Als je de afleveringen van America’s Next Top Model hebt gekeken, dan weet je zeker wat ik bedoel. Hopelijk komt er binnenkort een naaktshoot, waardoor er wat meer drama gaat komen..

HNTM Talk

©Instagram Soufyan

Het is echt heel jammer dat Naomi eruit is en ik zag het eigenlijk niet aankomen. Ik had verwacht dat Cecilia eruit zou gaan, omdat ze de laatste tijd al veel kritiek had gekregen door de manier waarop ze werkt. Ik denk dat je als model gewoon je mond moet houden en eigenlijk jezelf niet mag uiten. Aan de ene kant begrijp ik dat wel, maar aan de andere kant willen ze ook weer dat je jezelf blijft..

HNTM Talk

©Rikkie Kolle

Soufyan heeft natuurlijk de beste foto gekregen en dat is echt geweldig. Ik zag het sowieso al aankomen en ik ben eerlijk gezegd van favoriet gewisseld. Soufyan is nu echt een van mijn favorieten en stiekem hoop ik dat hij gewoon in de finale beland. Naast Soufyan zijn Rikkie en Daan ook mijn favorieten. Ik krijg alleen het gevoel dat iedereen mijn favoriet is..

Lees tip: Video opdracht van HNTM

HNTM Talk

©Instagram Holland’s Next Top Model

Als je trouwens bekijkt hoe Soufyan is gegroeid dan is hij het meest gegroeid van de hele groep. Als hij zo door blijft gaan dan stijgt hij echt boven iedereen uit.

Wie denk je dat er volgende week uit gaat?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

4 Reacties

 1. Patries

  Cecilia is denk ik de volgende, tenzij ze een supergoede foto neerzet. In de Amerikaanse versie is echt belachelijk veel drama. Hoewel er in het begin met de wisseling van kapsels in HNTM wel drama was natuurlijk.. Maar daar bleef het wel bij. Misschien een intieme shoot wat meer drama oplevert, nu is het bijna zoetsappig

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Precies dat.. Ik wil meer drama! En ik denk dat Cecilia er ook de volgende aflevering uit gaat.

   Antwoord
 2. Daphne

  Ik heb de aflevering van vanavond al gezien, valt ook een beetje tegen..

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.