Follow:
Modellen nieuws

Waarom moest zij eruit? | HNTM Talk

Drama, drama, drama.. Ik heb echt drama nodig in de afleveringen van Holland’s Next Top Model. Helaas is er nog weinig drama te vinden in de afleveringen en dat is natuurlijk jammer. Toch ben ik best geschrokken door de persoon die dit keer de wedstrijd heeft moeten verlaten.. Ben ik de enige? In deze HNTM Talk hoor je wat ik van deze aflevering vond.

HNTM Talk

Ik moet heel eerlijk zijn. De afleveringen van Holland’s Next Top Model zijn nog niet heel erg spectaculair. Ik wil gewoon wat meer drama, laten we het daarop houden. Als je de afleveringen van America’s Next Top Model hebt gekeken, dan weet je zeker wat ik bedoel. Hopelijk komt er binnenkort een naaktshoot, waardoor er wat meer drama gaat komen..

HNTM Talk

©Instagram Soufyan

Het is echt heel jammer dat Naomi eruit is en ik zag het eigenlijk niet aankomen. Ik had verwacht dat Cecilia eruit zou gaan, omdat ze de laatste tijd al veel kritiek had gekregen door de manier waarop ze werkt. Ik denk dat je als model gewoon je mond moet houden en eigenlijk jezelf niet mag uiten. Aan de ene kant begrijp ik dat wel, maar aan de andere kant willen ze ook weer dat je jezelf blijft..

HNTM Talk

©Rikkie Kolle

Soufyan heeft natuurlijk de beste foto gekregen en dat is echt geweldig. Ik zag het sowieso al aankomen en ik ben eerlijk gezegd van favoriet gewisseld. Soufyan is nu echt een van mijn favorieten en stiekem hoop ik dat hij gewoon in de finale beland. Naast Soufyan zijn Rikkie en Daan ook mijn favorieten. Ik krijg alleen het gevoel dat iedereen mijn favoriet is..

Lees tip: Video opdracht van HNTM

HNTM Talk

©Instagram Holland’s Next Top Model

Als je trouwens bekijkt hoe Soufyan is gegroeid dan is hij het meest gegroeid van de hele groep. Als hij zo door blijft gaan dan stijgt hij echt boven iedereen uit.

Wie denk je dat er volgende week uit gaat?

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Patries

  Cecilia is denk ik de volgende, tenzij ze een supergoede foto neerzet. In de Amerikaanse versie is echt belachelijk veel drama. Hoewel er in het begin met de wisseling van kapsels in HNTM wel drama was natuurlijk.. Maar daar bleef het wel bij. Misschien een intieme shoot wat meer drama oplevert, nu is het bijna zoetsappig

  14 oktober 2018 at 18:10
  • Reply Celine Klooster

   Precies dat.. Ik wil meer drama! En ik denk dat Cecilia er ook de volgende aflevering uit gaat.

   14 oktober 2018 at 19:11
 • Reply Daphne

  Ik heb de aflevering van vanavond al gezien, valt ook een beetje tegen..

  15 oktober 2018 at 09:29
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Alle koopjes van week 41 | Korting overzicht

  Vandaag staat er weer een korting overzicht online! Iedereen houd natuurlijk van korting en daarom heb ik besloten om weer...

  Sluiten