Follow:
Personal

Waarom houd ik zo van herfst?

Vallende blaadjes, mooie herfst kleurtjes, niet te warm weer.. Er zijn zoveel redenen waarom ik van herfst houd. Natuurlijk zijn er een hoop nadelen aan dit seizoen, maar er zijn ook een hoop voordelen. Benieuwd naar deze voordelen? Lees dan deze post.

Gisteren heb ik een gigantische bui op mijn hoofd gehad. Het is dus een beetje raar om deze post te schrijven. Ik kwam letterlijk als een verzopen kat de school binnen lopen en ik kreeg ook nog een paar rare blikken. Ik was de eerste twee uur vrij, dus iedereen was droog, met mooi haar op school en ik was helemaal verzopen. Toch zijn er een aantal voordelen aan de herfst..

Leuke herfst kleurtjes

Ik houd van leuke herfst kleurtjes. Vooral in mijn makeup zie je dat echt terug. Ik draag regelmatig donker paarse en rode kleurtjes en die staan me ook meestal erg mooi. Ook krijg ik vaak te horen dat paarse kleurtjes erg goed bij mij passen. Nog een reden om van dit seizoen te houden.

herfst

Truien

Ik houd van truien. Ze zijn zo comfortabel en je hoeft je echt niet zorgen te maken dat er iets verkeerd zit. Ik houd vooral van oversized truien die gewoon lekker groot zitten. Dat is alleen niet zo moeilijk, want ik ben redelijk klein.

Mooie foto’s

Geef toe.. Je kan echt prachtige foto’s maken als het herfst is. Als het zomer is dan kan je alleen maar mooie foto’s maken als je in het buitenland bent. In Nederland vind ik het bijna onmogelijk om mooie foto’s te maken. In de herfst kan ik echt prachtige foto’s maken. Van gevallen blaadjes, toch het enigszins regenachtige weer of mooie bloemetjes.

Houd jij ook zoveel van dit seizoen?

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Daniëlle

  Heerlijk, ik kan er ook echt van genieten. De regen is dan wat minder, maar dat nemen we maar voor lief.

  6 oktober 2017 at 18:46
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Goedkope producten van Action | Scrubs & meer

  Huidverzorging producten zijn toch echt een van mijn favoriete producten naast makeup. Ook zijn budget producten een van mijn favorieten....

  Sluiten