Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Waarom houd ik zo van herfst?

Geschreven door Celine

6 oktober 2017

Vallende blaadjes, mooie herfst kleurtjes, niet te warm weer.. Er zijn zoveel redenen waarom ik van herfst houd. Natuurlijk zijn er een hoop nadelen aan dit seizoen, maar er zijn ook een hoop voordelen. Benieuwd naar deze voordelen? Lees dan deze post.

Gisteren heb ik een gigantische bui op mijn hoofd gehad. Het is dus een beetje raar om deze post te schrijven. Ik kwam letterlijk als een verzopen kat de school binnen lopen en ik kreeg ook nog een paar rare blikken. Ik was de eerste twee uur vrij, dus iedereen was droog, met mooi haar op school en ik was helemaal verzopen. Toch zijn er een aantal voordelen aan de herfst..

Leuke herfst kleurtjes

Ik houd van leuke herfst kleurtjes. Vooral in mijn makeup zie je dat echt terug. Ik draag regelmatig donker paarse en rode kleurtjes en die staan me ook meestal erg mooi. Ook krijg ik vaak te horen dat paarse kleurtjes erg goed bij mij passen. Nog een reden om van dit seizoen te houden.

herfst

Truien

Ik houd van truien. Ze zijn zo comfortabel en je hoeft je echt niet zorgen te maken dat er iets verkeerd zit. Ik houd vooral van oversized truien die gewoon lekker groot zitten. Dat is alleen niet zo moeilijk, want ik ben redelijk klein.

Mooie foto’s

Geef toe.. Je kan echt prachtige foto’s maken als het herfst is. Als het zomer is dan kan je alleen maar mooie foto’s maken als je in het buitenland bent. In Nederland vind ik het bijna onmogelijk om mooie foto’s te maken. In de herfst kan ik echt prachtige foto’s maken. Van gevallen blaadjes, toch het enigszins regenachtige weer of mooie bloemetjes.

Houd jij ook zoveel van dit seizoen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Duurzame mode

Duurzame blogs
Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

1 Reactie

  1. Daniëlle

    Heerlijk, ik kan er ook echt van genieten. De regen is dan wat minder, maar dat nemen we maar voor lief.

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.