Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Waarom houd ik zo van herfst?

Geschreven door Celine Klooster

6 oktober 2017

Vallende blaadjes, mooie herfst kleurtjes, niet te warm weer.. Er zijn zoveel redenen waarom ik van herfst houd. Natuurlijk zijn er een hoop nadelen aan dit seizoen, maar er zijn ook een hoop voordelen. Benieuwd naar deze voordelen? Lees dan deze post.

Gisteren heb ik een gigantische bui op mijn hoofd gehad. Het is dus een beetje raar om deze post te schrijven. Ik kwam letterlijk als een verzopen kat de school binnen lopen en ik kreeg ook nog een paar rare blikken. Ik was de eerste twee uur vrij, dus iedereen was droog, met mooi haar op school en ik was helemaal verzopen. Toch zijn er een aantal voordelen aan de herfst..

Leuke herfst kleurtjes

Ik houd van leuke herfst kleurtjes. Vooral in mijn makeup zie je dat echt terug. Ik draag regelmatig donker paarse en rode kleurtjes en die staan me ook meestal erg mooi. Ook krijg ik vaak te horen dat paarse kleurtjes erg goed bij mij passen. Nog een reden om van dit seizoen te houden.

herfst

Truien

Ik houd van truien. Ze zijn zo comfortabel en je hoeft je echt niet zorgen te maken dat er iets verkeerd zit. Ik houd vooral van oversized truien die gewoon lekker groot zitten. Dat is alleen niet zo moeilijk, want ik ben redelijk klein.

Mooie foto’s

Geef toe.. Je kan echt prachtige foto’s maken als het herfst is. Als het zomer is dan kan je alleen maar mooie foto’s maken als je in het buitenland bent. In Nederland vind ik het bijna onmogelijk om mooie foto’s te maken. In de herfst kan ik echt prachtige foto’s maken. Van gevallen blaadjes, toch het enigszins regenachtige weer of mooie bloemetjes.

Houd jij ook zoveel van dit seizoen?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...
Meer blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

1 Reactie

  1. Daniëlle

    Heerlijk, ik kan er ook echt van genieten. De regen is dan wat minder, maar dat nemen we maar voor lief.

    Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.