Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Waarom houd ik zo van herfst?
1 Comments

Written by Celine

6 oktober 2017

Vallende blaadjes, mooie herfst kleurtjes, niet te warm weer.. Er zijn zoveel redenen waarom ik van herfst houd. Natuurlijk zijn er een hoop nadelen aan dit seizoen, maar er zijn ook een hoop voordelen. Benieuwd naar deze voordelen? Lees dan deze post.

Gisteren heb ik een gigantische bui op mijn hoofd gehad. Het is dus een beetje raar om deze post te schrijven. Ik kwam letterlijk als een verzopen kat de school binnen lopen en ik kreeg ook nog een paar rare blikken. Ik was de eerste twee uur vrij, dus iedereen was droog, met mooi haar op school en ik was helemaal verzopen. Toch zijn er een aantal voordelen aan de herfst..

Leuke herfst kleurtjes

Ik houd van leuke herfst kleurtjes. Vooral in mijn makeup zie je dat echt terug. Ik draag regelmatig donker paarse en rode kleurtjes en die staan me ook meestal erg mooi. Ook krijg ik vaak te horen dat paarse kleurtjes erg goed bij mij passen. Nog een reden om van dit seizoen te houden.

herfst

Truien

Ik houd van truien. Ze zijn zo comfortabel en je hoeft je echt niet zorgen te maken dat er iets verkeerd zit. Ik houd vooral van oversized truien die gewoon lekker groot zitten. Dat is alleen niet zo moeilijk, want ik ben redelijk klein.

Mooie foto’s

Geef toe.. Je kan echt prachtige foto’s maken als het herfst is. Als het zomer is dan kan je alleen maar mooie foto’s maken als je in het buitenland bent. In Nederland vind ik het bijna onmogelijk om mooie foto’s te maken. In de herfst kan ik echt prachtige foto’s maken. Van gevallen blaadjes, toch het enigszins regenachtige weer of mooie bloemetjes.

Houd jij ook zoveel van dit seizoen?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

1 Reactie

  1. Daniëlle

    Heerlijk, ik kan er ook echt van genieten. De regen is dan wat minder, maar dat nemen we maar voor lief.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.