Follow:
Personal

Vijf redenen waarom het fijn is om klein te zijn

Iedereen kent wel de uitspraak “klein is fijn”. Waarom is het eigenlijk fijn om klein te zijn? Ik ben zelf ook een mini, dus kan dit perfect beschrijven. Vandaag zet ik alle voordelen op een rijtje!

Hakken

Als je klein bent dan kan je natuurlijk altijd hakken dragen. Je bent nooit te lang en hakken zijn altijd super mooi. Ik draag elke dag hakken en dan voel ik me toch nog een beetje langer. Binnenkort ga ik ook opzoek naar nog wat meer hakken, die ook comfortabel zijn om gewoon op school te dragen.

Je komt overal tussendoor

Niemand ziet je, dus je komt overal super makkelijk tussendoor. Als iemand zijn arm uitsteekt, kan ik daar heel makkelijk onderdoor lopen. Het is natuurlijk ook super makkelijk om je tussen mensen te wringen. Helaas zien de meeste mensen mij ook niet, waardoor ze hard tegen mij opbotsen. Dat is nou weer het nadeel aan klein zijn.

klein

Klein zijn is schattig

Ik krijg heel vaak te horen dat klein zijn schattig is. Dan is het soms best wel handig om een kabouter te zijn. Als ik dan ook nog eens mijn hakken aan kan trekken, dan komt het al helemaal goed. Dat hoop ik tenminste.

Dekentjes

Dekentjes zijn nooit te kort. Ik houd van dekentjes en dan is het gewoon perfect om een kleintje te zijn. Wie vindt het nou fijn om koude voeten te hebben, terwijl je een dekentjes op je hebt. Ik tenminste niet.

Jongens

Ik vind het niet fijn om langer te zijn dan een jongen. Dit is natuurlijk volledig mijn mening en het valt me eigenlijk nooit op bij anderen als het meisje langer is dan de jongen. Het ligt er natuurlijk aan met wat iemand zich fijn voelt.

Vind jij het fijn om klein te zijn of juist helemaal niet?

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Linda

  Als je kleiner bent wordt je vaak ook jonger geschat 🙂

  9 juni 2017 at 09:54
 • Reply Johanne

  Precies wat Linda zegt! Je wordt jonger geschat. Kassajongens- en meisjes vragen me (gelukkig) nog best vaak om mijn identiteitsbewijs ennnn onze stagiaires op werk dachten dat ik nog niet eens 25 was (H). Daar zaten ze minstens zes jaar naast. Dus dat vind ik zelf ook direct het fijnste aan klein zijn! Vroeger niet trouwens.

  9 juni 2017 at 12:24
  • Reply Celine Klooster

   Dat vind ik niet echt een voordeel voor mezelf haha! Ik ben nu 17, dus dan is jonger worden geschat niet echt leuk ;). Voor later is het natuurlijk erg handig!

   10 juni 2017 at 12:42
 • Reply Girls-things

  Ik ben niet heel klein, (1.70) maar een paar dingen herken ik wel haha.
  Overal tussendoor glippen en ik word ook vaak jonger geschat.
  Ik kwam namelijk niet boven de toonbank uit en moest mijn id laten zien, terwijl ik al 20 was, haha.

  10 juni 2017 at 14:53
 • Reply Heidi

  I definitely agree with everything!

  Heidi

  10 juni 2017 at 15:00
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  5x leuke en goedkope kettinkjes voor de zomer

  Voor de zomer zijn kettinkje altijd leuk. Ik vind het geweldig om van die minimalistic kettinkjes te dragen en vooral...

  Sluiten