Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Vijf redenen waarom het fijn is om klein te zijn
6 Comments

Written by Celine

9 juni 2017

Iedereen kent wel de uitspraak “klein is fijn”. Waarom is het eigenlijk fijn om klein te zijn? Ik ben zelf ook een mini, dus kan dit perfect beschrijven. Vandaag zet ik alle voordelen op een rijtje!

Hakken

Als je klein bent dan kan je natuurlijk altijd hakken dragen. Je bent nooit te lang en hakken zijn altijd super mooi. Ik draag elke dag hakken en dan voel ik me toch nog een beetje langer. Binnenkort ga ik ook opzoek naar nog wat meer hakken, die ook comfortabel zijn om gewoon op school te dragen.

Je komt overal tussendoor

Niemand ziet je, dus je komt overal super makkelijk tussendoor. Als iemand zijn arm uitsteekt, kan ik daar heel makkelijk onderdoor lopen. Het is natuurlijk ook super makkelijk om je tussen mensen te wringen. Helaas zien de meeste mensen mij ook niet, waardoor ze hard tegen mij opbotsen. Dat is nou weer het nadeel aan klein zijn.

klein

Klein zijn is schattig

Ik krijg heel vaak te horen dat klein zijn schattig is. Dan is het soms best wel handig om een kabouter te zijn. Als ik dan ook nog eens mijn hakken aan kan trekken, dan komt het al helemaal goed. Dat hoop ik tenminste.

Dekentjes

Dekentjes zijn nooit te kort. Ik houd van dekentjes en dan is het gewoon perfect om een kleintje te zijn. Wie vindt het nou fijn om koude voeten te hebben, terwijl je een dekentjes op je hebt. Ik tenminste niet.

Jongens

Ik vind het niet fijn om langer te zijn dan een jongen. Dit is natuurlijk volledig mijn mening en het valt me eigenlijk nooit op bij anderen als het meisje langer is dan de jongen. Het ligt er natuurlijk aan met wat iemand zich fijn voelt.

Vind jij het fijn om klein te zijn of juist helemaal niet?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

6 Reacties

 1. Linda

  Als je kleiner bent wordt je vaak ook jonger geschat 🙂

  Antwoord
 2. Johanne

  Precies wat Linda zegt! Je wordt jonger geschat. Kassajongens- en meisjes vragen me (gelukkig) nog best vaak om mijn identiteitsbewijs ennnn onze stagiaires op werk dachten dat ik nog niet eens 25 was (H). Daar zaten ze minstens zes jaar naast. Dus dat vind ik zelf ook direct het fijnste aan klein zijn! Vroeger niet trouwens.

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Dat vind ik niet echt een voordeel voor mezelf haha! Ik ben nu 17, dus dan is jonger worden geschat niet echt leuk ;). Voor later is het natuurlijk erg handig!

   Antwoord
 3. Girls-things

  Ik ben niet heel klein, (1.70) maar een paar dingen herken ik wel haha.
  Overal tussendoor glippen en ik word ook vaak jonger geschat.
  Ik kwam namelijk niet boven de toonbank uit en moest mijn id laten zien, terwijl ik al 20 was, haha.

  Antwoord
 4. Heidi

  I definitely agree with everything!

  Heidi

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.