Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...

Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...
Vijf redenen waarom het geweldig is om te longboarden
0 Comments

Written by Celine

30 juni 2017

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gelezen, ben ik echt gek op longboarden. Het is een hartstikke leuk sport en als het vakantie is, ga ik dit zeker veel vaker weer doen. Toch heb ik nog niet de redenen genoemd waarom het nou geweldig is om te longboarden. Dat vertel ik vandaag in dit artikel.

Gezelligheid

Natuurlijk is het altijd gezellig om te longboarden. Ik ga meestal met een aantal vrienden. Hun op skates of een waveboard en ik op mijn longboard. Ik moet zeker nog heel veel oefenen, maar dat ga ik echt in de vakantie doen. Dat is zeker mijn doel!

Omgeving

Tijdens het longboarden kan je meer van jouw omgeving ontdekken. Ik ga nooit een stukje fietsen, behalve naar school natuurlijk en dan zie je gewoon niet heel veel van je omgeving. Met een longboard met je in de buitenlucht en kan je heel makkelijk verschillende nieuwe plekken ontdekken.

Gezond

Het is natuurlijk ook erg gezond om te longboarden. Je komt buiten en dat terwijl je dat eigenlijk niet doet zonder een longboard. Als ik geen longboard had, dan zou ik echt niet mijn fiets pakken om een aantal rondjes te fietsen.

Verschillende stijlen

Ik wil toch nog Longboard dancing leren. Het ziet er echt geweldig uit, maar eerst moet ik even leren om normaal te longboarden. Hier moet je natuurlijk ook heel veel tijd in steken, dus dat is ook enigszins lastig.

longboarden

Het design

Kom op, kijk eens naar dit design. Ik heb dit longboard gekregen van Stoken Boardshop en het is echt prachtig. Zelfs longboard je niet dan is dit longboard gewoon geweldig om in de woonkamer te zetten. Natuurlijk is longboarden te geweldig om niet te doen, maar als je echt te lui bent kan je altijd nog dit longboard in je woonkamer zetten.

Welke sport doe jij en waarom vind je dat geweldig?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

More blogs

Twee blogs bezitten | Wat?

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat...

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.