Follow:
Personal

Vijf redenen waarom het geweldig is om te longboarden

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gelezen, ben ik echt gek op longboarden. Het is een hartstikke leuk sport en als het vakantie is, ga ik dit zeker veel vaker weer doen. Toch heb ik nog niet de redenen genoemd waarom het nou geweldig is om te longboarden. Dat vertel ik vandaag in dit artikel.

Gezelligheid

Natuurlijk is het altijd gezellig om te longboarden. Ik ga meestal met een aantal vrienden. Hun op skates of een waveboard en ik op mijn longboard. Ik moet zeker nog heel veel oefenen, maar dat ga ik echt in de vakantie doen. Dat is zeker mijn doel!

Omgeving

Tijdens het longboarden kan je meer van jouw omgeving ontdekken. Ik ga nooit een stukje fietsen, behalve naar school natuurlijk en dan zie je gewoon niet heel veel van je omgeving. Met een longboard met je in de buitenlucht en kan je heel makkelijk verschillende nieuwe plekken ontdekken.

Gezond

Het is natuurlijk ook erg gezond om te longboarden. Je komt buiten en dat terwijl je dat eigenlijk niet doet zonder een longboard. Als ik geen longboard had, dan zou ik echt niet mijn fiets pakken om een aantal rondjes te fietsen.

Verschillende stijlen

Ik wil toch nog Longboard dancing leren. Het ziet er echt geweldig uit, maar eerst moet ik even leren om normaal te longboarden. Hier moet je natuurlijk ook heel veel tijd in steken, dus dat is ook enigszins lastig.

longboarden

Het design

Kom op, kijk eens naar dit design. Ik heb dit longboard gekregen van Stoken Boardshop en het is echt prachtig. Zelfs longboard je niet dan is dit longboard gewoon geweldig om in de woonkamer te zetten. Natuurlijk is longboarden te geweldig om niet te doen, maar als je echt te lui bent kan je altijd nog dit longboard in je woonkamer zetten.

Welke sport doe jij en waarom vind je dat geweldig?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Een bril van Aliexpress | Lekker goedkoop!

Ik dacht dat het wel eens grappig zou zijn om een bril te kopen. Nou, dit was niet helemaal succesvol....

Sluiten