Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Waar knappen jongens op af?
2 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

28 november 2014


Door Celine – Vandaag de dag willen we vast graag weten waar jongens op afknappen. Daarom vroeg ik speciaal voor jullie dit aan een aantal jongens.

 

Te zelfverzekerd.

‘Ik ben zo goed in dit’ ‘Ik ben de beste’. Alsjeblieft zeg, niemand is perfect. Jongens houden er niet van als je te zelfverzekerd bent. Zelfverzekerd is goed, maar niet te zelfverzekerd.

Vragen om complimentjes.

‘Ik ben echt zo dik’ ‘Ik ben zo lelijk’. Dit noemen we vragen om complimentjes en hier houden jongens al helemaal niet van.

Onbeschoft.

Je laat even een boertje, je eet met open mond. De meeste jongens vinden dit echt vreselijk. Je hoeft natuurlijk niet als een deftig dametje te zitten, maar ook niet als een holbewoner.

Te veel make-up.

Te veel make-up is ook niet goed. De meeste jongens houden niet van een barbie pop. Kies liever voor een natural-look.

Telefoon.

Zit niet teveel aan je telefoon. Dit ziet er heel erg uit alsof je je verveeld en je dus geen interesse in hem hebt.

Onverzorgd.

Zweetplekken, lichaamshaar. Dit vinden jongens echt vreselijk. Dit word voor jongens gezien als een echte afknapper!

Praten over ex.

Alsjeblieft! Praat niet over je ex! Dit is voor de jongen heel ongemakkelijk en kan vele discussies opleveren. Praat over dit onderwerp liever met vriendinnen, dan met je lover.

 Waren deze tips behulpzaam? Laat het in de reacties achter! 🙂

-Celine

Picture: Self made.

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

2 Reacties

 1. Eilish (artisticstateofmind)

  Door te zeggen dat je jezelf lelijk vind, vraag je niet meteen om complimentjes hoor. Sommige mensen zijn écht zo onzeker, zo ontevreden met zichzelf en geven dan ook niet veel om het antwoord. Want dan 'liegt' iedereen toch. Jammer, want dat is wel heel erg iedereen over 1 kamp scheren. Het had wel iets 'aardiger' gebracht mogen worden. Verder een leuk artikel!

  Antwoord
 2. knutselsmurf

  Wat een geblaat.
  Je mag jezelf goed vinden. Als je het bent. Al die topsporters hebben echt wel een vriend/echtgenoot.
  Je mag best naar complimentjes hengelen. Maar maak eerst je gordels vast, want sommige jongens vertellen gewoon de waarheid.
  Lichaamshaar mag best. Je hoeft er niet uit te zien als een meisje van 10. We zijn niet allemaal pedo's.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.