Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
W7 In the buff: Lightly Toasted | Foto’s, swatches en review
10 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

30 mei 2016

lightly toasted

Ik had een lange tijd geleden (lees: een jaar!) dit palette gekregen, maar ik had hier eigenlijk nooit een review over geschreven. Ik heb er ooit wel een foto van gemaakt, maar hij heeft nooit een review gehaald. Dit is echt een prachtig palette, dus daarom vandaag een review.

open

Sommige meiden zeggen dat de W7 paletten dupes zijn van de Naked paletten. Ik heb zelf nooit een naked palette in handen gehad, dus ik kan het hier helaas niet mee vergelijken, maar dat komt nog wel! Het palette bevat twaalf kleuren, wat ik een mooi aantal vind voor het palette. Ook de verpakking van het palette vind ik werkelijk prachtig. Helaas is de deksel van het doosje losgeraakt van het palette, maarja dat kan ook niet anders na een jaar. Als je de foto bekijkt, dan denk je dat ik het palette nog niet zo vaak heb gebruikt, maar dat heb ik wel. Vooral de wat donker bruine kleuren heb ik erg vaak gebruikt, deze zijn namelijk erg mooi in combinatie met een zwarte eyeliner.

colour1

w7 palette

Dit zijn de eerste vier kleuren. Deze kleuren zijn niet echt geweldig gepigment. Ik moest erg vaak met mijn vinger over de kleur heen gaan, totdat ik een mooie swatch op mijn arm kreeg. Toch zijn deze kleuren erg goed om te highlighten of te mixen met andere kleuren. Ook als je licht je make-up op wilt doen, maar toch een beetje glitter wilt dan kun je deze kleuren perfect gebruiken.

colour2

swatch3

Deze kleuren hebben al wat meer pigmentatie. Zeker de tweede kleur. Deze kleur is goud getint, maar zou ik zelf niet opdoen. Als een klein detail of een kleine highlighting kun je deze kleur gebruiken, maar om er een totale ooglook van te maken is deze kleur voor mij een beetje too much. De eerste kleur heeft geen glitter en dat is eigenlijk een van de weinige kleuren in dit palette. De derde kleur heeft wel glitter, maar dan erg subtiel. De derde kleur is dan ook mijn favoriet van dit palette. Ik dacht dus dat de laatste kleur grijs was, maar het tegendeel is bewezen. Deze kleur is duidelijk zwart en dat valt eigenlijk wel tegen. Als je de kleur erg licht opdoet, dan zou hij wel grijs tonen, maar meestal ga je er toch wat vaker overheen.

w7 in the buff: lightly toasted

swatch2

De laatste kleuren van het palette. Deze kleuren lijken redelijk op de andere vier kleuren hierboven. Ik weet niet zeker of ik nou zo’n groot fan ben van deze vier kleuren. De eerste twee kleuren zijn werkelijk prachtig, erg subtiel en perfect voor een wat bleke huid, maar de twee laatste kleuren zijn te donker. Hierdoor komen je ogen juist niet naar voren en met een bleke huid ziet je huid er nog bleker uit.

brush2

Dan nu nog over de kwast. De kwast is een lange kwast met twee verschillende achterkanten. De ene kant is de kwast die je hierboven ziet. Met deze kwast kan je ‘subtiel’ de kleur aanbrengen. Ook wordt deze kwast minder snel vies, omdat je hem eigenlijk gewoon heel simpel kan uitkloppen.

 

Dit is de andere kant van de kwast. Met deze kwast kun je de kleur dik uitbrengen. Daar ben ik zelf geen fan van, maar voor de liefhebbers is dit natuurlijk perfect. Deze kwast moet je echt met een make-up remover schoonmaken, want simpel uitkloppen dat werkt niet.

Ik geef dit palette een 8/10.  Niet de beste pigmentie, maar wel een grote keus uit kwast en kleur.

scorereviewreviewreviewreviewreviewreviewreviewreview

Wat vindt jij van dit w7 in the buff: lightly toasted palette en welk palette zou jij juist aanraden?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

 

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

10 Reacties

 1. anna

  Wat een mooi palette! Ik heb zelf ook een palette van W7, ik ben er enorm blij mee.

  Antwoord
 2. Astrid

  Ik heb dit palette ook en vind ze prima. De paletten van MUA en Makeup Revolution vind ik wel beter.

  Antwoord
 3. Rochella

  Ach de producten van W7 zijn prijs kwaliteit gezien niet slecht. De oigmentatie is wat minder, maar voor een niet al te duidelijke make-up look is deze palette prima XOXO

  Antwoord
 4. Mariska

  Er is wel betere pigmentatie maar toch zijn het fijne palettes 🙂 prima!

  Antwoord
  • Celine

   Hmm welke palette zou jij aanraden?

   Antwoord
   • Mariska

    De I <3 makeup chocolate bar palettes hebben een heel goede prijs kwaliteit verhouding!

    Antwoord
    • Celine

     Ik zag die ook op een paar blogs voorbij komen. Ik wil die echt uitproberen! x

     Antwoord
 5. Laura en Jaimy

  Ziet er niet heel slecht uit, maar toch ben ik niet zo heel enthousiast!

  Antwoord
 6. Marieke Kazen

  Wauw hele mooie kleurtjes ! Had hem zelf ook al eens zien liggen maar denk dat ik hem ook ga kopen ! xxx

  Antwoord
 7. Katharina

  Really nice palette and really lovely fotos!

  I like W7 a lot! I have this one in my stock but didn’t tryed it out yet. Just did a review on In the Mood and In the City.

  Cheers from Germany!
  Katharina
  Großstadtgedanken

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.