Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
W7 In the buff: Lightly Toasted | Foto’s, swatches en review

Geschreven door Celine Klooster

30 mei 2016

lightly toasted

Ik had een lange tijd geleden (lees: een jaar!) dit palette gekregen, maar ik had hier eigenlijk nooit een review over geschreven. Ik heb er ooit wel een foto van gemaakt, maar hij heeft nooit een review gehaald. Dit is echt een prachtig palette, dus daarom vandaag een review.

open

Sommige meiden zeggen dat de W7 paletten dupes zijn van de Naked paletten. Ik heb zelf nooit een naked palette in handen gehad, dus ik kan het hier helaas niet mee vergelijken, maar dat komt nog wel! Het palette bevat twaalf kleuren, wat ik een mooi aantal vind voor het palette. Ook de verpakking van het palette vind ik werkelijk prachtig. Helaas is de deksel van het doosje losgeraakt van het palette, maarja dat kan ook niet anders na een jaar. Als je de foto bekijkt, dan denk je dat ik het palette nog niet zo vaak heb gebruikt, maar dat heb ik wel. Vooral de wat donker bruine kleuren heb ik erg vaak gebruikt, deze zijn namelijk erg mooi in combinatie met een zwarte eyeliner.

colour1

w7 palette

Dit zijn de eerste vier kleuren. Deze kleuren zijn niet echt geweldig gepigment. Ik moest erg vaak met mijn vinger over de kleur heen gaan, totdat ik een mooie swatch op mijn arm kreeg. Toch zijn deze kleuren erg goed om te highlighten of te mixen met andere kleuren. Ook als je licht je make-up op wilt doen, maar toch een beetje glitter wilt dan kun je deze kleuren perfect gebruiken.

colour2

swatch3

Deze kleuren hebben al wat meer pigmentatie. Zeker de tweede kleur. Deze kleur is goud getint, maar zou ik zelf niet opdoen. Als een klein detail of een kleine highlighting kun je deze kleur gebruiken, maar om er een totale ooglook van te maken is deze kleur voor mij een beetje too much. De eerste kleur heeft geen glitter en dat is eigenlijk een van de weinige kleuren in dit palette. De derde kleur heeft wel glitter, maar dan erg subtiel. De derde kleur is dan ook mijn favoriet van dit palette. Ik dacht dus dat de laatste kleur grijs was, maar het tegendeel is bewezen. Deze kleur is duidelijk zwart en dat valt eigenlijk wel tegen. Als je de kleur erg licht opdoet, dan zou hij wel grijs tonen, maar meestal ga je er toch wat vaker overheen.

w7 in the buff: lightly toasted

swatch2

De laatste kleuren van het palette. Deze kleuren lijken redelijk op de andere vier kleuren hierboven. Ik weet niet zeker of ik nou zo’n groot fan ben van deze vier kleuren. De eerste twee kleuren zijn werkelijk prachtig, erg subtiel en perfect voor een wat bleke huid, maar de twee laatste kleuren zijn te donker. Hierdoor komen je ogen juist niet naar voren en met een bleke huid ziet je huid er nog bleker uit.

brush2

Dan nu nog over de kwast. De kwast is een lange kwast met twee verschillende achterkanten. De ene kant is de kwast die je hierboven ziet. Met deze kwast kan je ‘subtiel’ de kleur aanbrengen. Ook wordt deze kwast minder snel vies, omdat je hem eigenlijk gewoon heel simpel kan uitkloppen.

 

Dit is de andere kant van de kwast. Met deze kwast kun je de kleur dik uitbrengen. Daar ben ik zelf geen fan van, maar voor de liefhebbers is dit natuurlijk perfect. Deze kwast moet je echt met een make-up remover schoonmaken, want simpel uitkloppen dat werkt niet.

Ik geef dit palette een 8/10.  Niet de beste pigmentie, maar wel een grote keus uit kwast en kleur.

scorereviewreviewreviewreviewreviewreviewreviewreview

Wat vindt jij van dit w7 in the buff: lightly toasted palette en welk palette zou jij juist aanraden?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

 

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...
Meer blogs

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

10 Reacties

 1. anna

  Wat een mooi palette! Ik heb zelf ook een palette van W7, ik ben er enorm blij mee.

  Antwoord
 2. Astrid

  Ik heb dit palette ook en vind ze prima. De paletten van MUA en Makeup Revolution vind ik wel beter.

  Antwoord
 3. Rochella

  Ach de producten van W7 zijn prijs kwaliteit gezien niet slecht. De oigmentatie is wat minder, maar voor een niet al te duidelijke make-up look is deze palette prima XOXO

  Antwoord
 4. Mariska

  Er is wel betere pigmentatie maar toch zijn het fijne palettes 🙂 prima!

  Antwoord
  • Celine

   Hmm welke palette zou jij aanraden?

   Antwoord
   • Mariska

    De I <3 makeup chocolate bar palettes hebben een heel goede prijs kwaliteit verhouding!

    Antwoord
    • Celine

     Ik zag die ook op een paar blogs voorbij komen. Ik wil die echt uitproberen! x

     Antwoord
 5. Laura en Jaimy

  Ziet er niet heel slecht uit, maar toch ben ik niet zo heel enthousiast!

  Antwoord
 6. Marieke Kazen

  Wauw hele mooie kleurtjes ! Had hem zelf ook al eens zien liggen maar denk dat ik hem ook ga kopen ! xxx

  Antwoord
 7. Katharina

  Really nice palette and really lovely fotos!

  I like W7 a lot! I have this one in my stock but didn’t tryed it out yet. Just did a review on In the Mood and In the City.

  Cheers from Germany!
  Katharina
  Großstadtgedanken

  Antwoord

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.