Follow:
Beauty Make-up Reviews

Vollere wenkbrauwen | Krijg je dat met deze gel?!

Iedereen wil wel vollere wenkbrauwen hebben. Toch is het echt heel lastig om die te krijgen. Ik heb al van alles uitgetest, van poeder naar wenkbrauwpotloden, maar helaas niets werkt. In mijn Goodiebox had ik dit product gekregen en ik was er direct enthousiast over.. Maar goed, werkt het om vollere wenkbrauwen te krijgen? Dat lees je in deze blog.

Vollere wenkbrauwen

Vollere wenkbrauwen

Deze gel is echt super erg gepigmenteerd. Je hebt dus heel weinig product nodig om vollere wenkbrauwen te krijgen. Ik heb zonder deze gel wel wat last van wat “gaten” in mijn wenkbrauwen. Ik vul dit dan wel op met een wenkbrauwpotlood, maar dit werkt toch niet geweldig. Er blijven altijd wel wat gaten over als je mijn wenkbrauwen van dichtbij bekijkt.

Hoe breng je dit product aan?

Vollere wenkbrauwen

Het is eigenlijk heel makkelijk om dit product aan te brengen. Zoals je kan zien, heeft het product een borsteltje die je heel simpel over je wenkbrauwen haalt om zo wat gel op je wenkbrauwen te smeren. Echter, zorgt het borsteltje er wel voor dat er iets te veel gel op je wenkbrauwen wordt gesmeerd. Ik raad het dus zeker aan om nog een andere borsteltje bij de hand te hebben, zodat je de gel goed kan verdelen.

De resultaten

Dit zijn mijn wenkbrauwen zonder de wenkbrauwgel. Wel oke, maar ik toch wel nog met een aantal “gaten”.

Dit zijn mijn wenkbrauwen met de wenkbrauwgel. De wenkbrauwgel is helaas wel lastig te verdelen. Zo wil ik het liefst dat mijn wenkbrauwen een beetje van licht naar donker doorlopen, maar dat lukt helaas niet zo makkelijk.

Deze More Brows fibre gel heb ik gekocht in de kleur medium dark en hij kost 16 euro. Ik heb deze wenkbrauwgel gekregen bij mijn Goodiebox, maar hij is natuurlijk ook te verkrijgen bij winkels zoals Modelco.

Heb jij al vollere wenkbrauwen en ga jij deze gel gebruiken?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Glow Tonic van Pixi Beauty | Is de hype waar?!

Een tijdje geleden heb ik een gigantische fles met glow tonic van Pixi Beauty ontvangen. Ik was al meteen enthousiast...

Sluiten