Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Vijf nieuwe geweldige producten
6 Comments

Written by Celine

16 maart 2017

Ik heb eindelijk weer een nieuwe Styletone binnen. Elke maand ben ik echt super blij met deze beauty boxes en deze maand ook weer! Vandaag heb ik weer een prachtig box voor jullie klaar staan. Benieuwd wat er deze keer in zit?

Nieuwe producten

Dit zijn alle producten bij elkaar. Mijn oog viel als eerst op het wenkbrauw palette. Ik heb echt een vervanging nodig voor mijn wenkbrauw producten, want die zijn niet echt geweldig. Voor de rest zijn de producten echt perfect om een look mee te maken en dat ga ik ook binnenkort doen. Binnenkort zien jullie een look op mijn blog verschijnen wat volledig uit deze producten en nog andere producten bestaat.

Lipgloss

Ook ben ik echt super blij met deze lip crème. Ik gebruik eigenlijk nooit lip crèmes. Toch vind ik deze kleur echt bijzonder mooi en ik ben zeker benieuwd hoe deze kleur mij staat.

Een matte lip crème! Lip crèmes zijn volledig dekkende, goede liquid lipsticks die uren op je lippen blijven zitten. Deze creamy formule brengt heel makkelijk aan en droogt prachtig voor een matte finish. Je vergeet misschien wel dat je lipstick draagt op je lippen! Deze is te verkrijgen in drie verschillende kleuren, Nude, Orchid en Hothead.

Ik had deze lip crème al eerder uitgeprobeerd en toen kreeg ik hem eerlijk gezegd er niet meer af. Ik kan dus zeker zeggen dat deze lip crème erg lang blijft zitten en dat je daar echt geen zorgen over hoeft te maken.

Eyeliner

Ik ben echt super benieuwd of ik weer verslaafd ga raken aan eyeliner. Eigenlijk hangt dat helemaal af van deze eyeliner.

Als je eindelijk je doel hebt bereikt om een perfecte cat-eye neer te zetten, dan is deze eyeliner perfect voor jou. Deze dipliner heb je zeker nodig om de perfecte zwarte streep te zetten. De zwarte kleur highlight het gebied rond je ogen en geeft je een prachtige look. De almond olie en vitamine E geven je wimpers een goede verzorging.

Het kwastje ziet er wel super dun uit en dat is juist erg fijn. Ik weet nog wel van vroeger dat ik hele dikke kwastjes had en daar kon ik natuurlijk niet eyeliner mee aanbrengen.

Eye brow kit

Het is erg moeilijk om het poeder aan te brengen met het kwastje. Het kan natuurlijk ook aan mij liggen, maar het kwastje werkt me echt tegen. Misschien kan ik een andere kwastje gebruiken om de poeder aan te brengen.

We hebben allemaal een kleine verslaving aan wenkbrauwen. Krijg de perfecte wenkbrauw die je altijd al wilde hebben. Dit wenkbrauw palette heeft drie verschillende kleuren en ook nog een primer. Het palette bevat ook nog een pincet.

De zwarte kleur gebruik ik niet. Ik heb het idee dat de bruine kleur een beetje te donker is, maar die valt goed te combineren met de beige kleur.

Powder

Poeder, terwijl ik een droge huid heb. Het lijkt me eerlijk gezegd niet het perfecte idee. Ik ga zeker deze poeder een keer uitproberen, maar niet als ik naar school ga of iets.

Finishing powders zijn je beste vriend wanneer je er perfect uit wilt zien. Deze poeder zorgt er voor dat je er niet meer shiny uit ziet. In het echte leven ziet de poeder er ook perfect uit, dus niet alleen perfect op de foto.

De poeder is erg wit en dat is perfect voor mij. Soms is poeder een beetje oranje of gewoon erg donker, maar dat is bij deze poeder niet het gevoel. Super fijn!

Brush

Styletone

Ik gebruik altijd mijn vingers, maar deze kwast ik ook echt perfect. Binnenkort ga ik zoals ik al zei een uitgebreide look maken en ga ik deze kwast ook uitproberen.

Een goede kwast is echt een must have. Deze LookX blending brush is het perfecte middel om te blenden. Deze kwast heeft een perfecte inname van pigment. Je make-up zal er veel subtieler uit zien.

Wat vind jij van deze producten?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

6 Reacties

 1. Amy

  De lipcrèmes van Bellapierre zijn echt geweldig!

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Heb ze zelf nog niet heel goed uitgetest. Binnenkort maar eens doen!

   Antwoord
 2. MC Kleuver

  Gelukkig heb ik geen poeders nodig. Van dit weer krijg ik al een kleurtje, haha!

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Deze poeder is niet voor een kleurtje haha! Meer om je make-up goed te houden ^^ Ik ben en blijf wit..

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.