Follow:
Beauty

Vijf nieuwe geweldige producten

Ik heb eindelijk weer een nieuwe Styletone binnen. Elke maand ben ik echt super blij met deze beauty boxes en deze maand ook weer! Vandaag heb ik weer een prachtig box voor jullie klaar staan. Benieuwd wat er deze keer in zit?

Nieuwe producten

Dit zijn alle producten bij elkaar. Mijn oog viel als eerst op het wenkbrauw palette. Ik heb echt een vervanging nodig voor mijn wenkbrauw producten, want die zijn niet echt geweldig. Voor de rest zijn de producten echt perfect om een look mee te maken en dat ga ik ook binnenkort doen. Binnenkort zien jullie een look op mijn blog verschijnen wat volledig uit deze producten en nog andere producten bestaat.

Lipgloss

Ook ben ik echt super blij met deze lip crème. Ik gebruik eigenlijk nooit lip crèmes. Toch vind ik deze kleur echt bijzonder mooi en ik ben zeker benieuwd hoe deze kleur mij staat.

Een matte lip crème! Lip crèmes zijn volledig dekkende, goede liquid lipsticks die uren op je lippen blijven zitten. Deze creamy formule brengt heel makkelijk aan en droogt prachtig voor een matte finish. Je vergeet misschien wel dat je lipstick draagt op je lippen! Deze is te verkrijgen in drie verschillende kleuren, Nude, Orchid en Hothead.

Ik had deze lip crème al eerder uitgeprobeerd en toen kreeg ik hem eerlijk gezegd er niet meer af. Ik kan dus zeker zeggen dat deze lip crème erg lang blijft zitten en dat je daar echt geen zorgen over hoeft te maken.

Eyeliner

Ik ben echt super benieuwd of ik weer verslaafd ga raken aan eyeliner. Eigenlijk hangt dat helemaal af van deze eyeliner.

Als je eindelijk je doel hebt bereikt om een perfecte cat-eye neer te zetten, dan is deze eyeliner perfect voor jou. Deze dipliner heb je zeker nodig om de perfecte zwarte streep te zetten. De zwarte kleur highlight het gebied rond je ogen en geeft je een prachtige look. De almond olie en vitamine E geven je wimpers een goede verzorging.

Het kwastje ziet er wel super dun uit en dat is juist erg fijn. Ik weet nog wel van vroeger dat ik hele dikke kwastjes had en daar kon ik natuurlijk niet eyeliner mee aanbrengen.

Eye brow kit

Het is erg moeilijk om het poeder aan te brengen met het kwastje. Het kan natuurlijk ook aan mij liggen, maar het kwastje werkt me echt tegen. Misschien kan ik een andere kwastje gebruiken om de poeder aan te brengen.

We hebben allemaal een kleine verslaving aan wenkbrauwen. Krijg de perfecte wenkbrauw die je altijd al wilde hebben. Dit wenkbrauw palette heeft drie verschillende kleuren en ook nog een primer. Het palette bevat ook nog een pincet.

De zwarte kleur gebruik ik niet. Ik heb het idee dat de bruine kleur een beetje te donker is, maar die valt goed te combineren met de beige kleur.

Powder

Poeder, terwijl ik een droge huid heb. Het lijkt me eerlijk gezegd niet het perfecte idee. Ik ga zeker deze poeder een keer uitproberen, maar niet als ik naar school ga of iets.

Finishing powders zijn je beste vriend wanneer je er perfect uit wilt zien. Deze poeder zorgt er voor dat je er niet meer shiny uit ziet. In het echte leven ziet de poeder er ook perfect uit, dus niet alleen perfect op de foto.

De poeder is erg wit en dat is perfect voor mij. Soms is poeder een beetje oranje of gewoon erg donker, maar dat is bij deze poeder niet het gevoel. Super fijn!

Brush

Styletone

Ik gebruik altijd mijn vingers, maar deze kwast ik ook echt perfect. Binnenkort ga ik zoals ik al zei een uitgebreide look maken en ga ik deze kwast ook uitproberen.

Een goede kwast is echt een must have. Deze LookX blending brush is het perfecte middel om te blenden. Deze kwast heeft een perfecte inname van pigment. Je make-up zal er veel subtieler uit zien.

Wat vind jij van deze producten?

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Amy

  De lipcrèmes van Bellapierre zijn echt geweldig!

  16 maart 2017 at 08:40
  • Reply Celine Klooster

   Heb ze zelf nog niet heel goed uitgetest. Binnenkort maar eens doen!

   16 maart 2017 at 14:45
 • Reply MC Kleuver

  Gelukkig heb ik geen poeders nodig. Van dit weer krijg ik al een kleurtje, haha!

  16 maart 2017 at 16:21
  • Reply Celine Klooster

   Deze poeder is niet voor een kleurtje haha! Meer om je make-up goed te houden ^^ Ik ben en blijf wit..

   16 maart 2017 at 16:23
 • Reply Caitlin

  Love your photos!

  Caitlin, Beauty & Colour

  17 maart 2017 at 06:35
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Mijn updated lipstick stash #2

  Het is tijd om het tweede deel van mijn lipstick stash te delen. Dit is echt het mooiste deel van...

  Sluiten