Pixi Retinol Jasmine Collection: Smooth Skin

Pixi Beauty is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, namelijk de Pixi Retinol Jasmine Collection. Ook bij deze collectie belooft Pixi weer een stralende huid. En ja, dat geloof ik. Tot nu toe zijn alle producten van Pixi Beauty echt heel fijn in gebruik. Maar zal...

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor je...

Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....
Video opdracht van HNTM | HNTM Talk

Geschreven door Celine Klooster

2 oktober 2018

Holland’s Next Top Model is een programma waar ik elke maandag weer op zit te wachten. Dit keer was het een aflevering vol met filmpjes. De video opdracht van HNTM was echt hartstikke leuk om te zien, maar helaas moesten wel twee mensen het strijdtoneel verlaten.

De eerste opdracht was om een filmpje te maken met sex appeal. Sommige modellen vond ik dan ook beter dan andere. Danilo, Cecilia en Naomi vond ik dan ook de beste bij de opdracht. Eigenlijk kan ik helemaal niet kiezen tussen deze drie video’s, maar ik zou dan toch voor de video van Cecilia kiezen, omdat deze het origineelst is. Cecilia heeft natuurlijk ook gewonnen, wat ik zeker erg terecht vind!

©Screen video Instagram Tim

De tweede opdracht was een fashion video maken. Dit is echt een geweldige opdracht en het brengt me ook op een hoop ideeën. Ik vond alleen wel dat sommige mensen een wat makkelijker opdracht kregen dan andere. Iedereen kan bijvoorbeeld wel met een spuitbusje schudden, maar achteruit lopen en op een bank terecht komen, waardoor je bijna een gat in je hoofd krijgt, dat is weer een ander verhaal. Eigenlijk moeten ze iedereen een soort gelijke opdracht geven en niet het moeilijker maken dan het al is.

Wil je alle fashion videos nogmaals bekijken? Bekijk dan zeker even de Instagram accounts van de modellen:

Bij deze aflevering moesten er twee mensen uit. Helaas zijn dit Bart en Danilo geworden. Eerlijk gezegd, zag ik wel aankomen dat Bart eruit ging. Begrijp me niet verkeerd, Bart is echt prachtig en is het typische model, maar bij sommige dingen liep hij helaas achter.

Lees tip: Hoe kan zij eruit zijn?

Screenshot video Instagram Danilo

Danilo is echter een ander verhaal. Deze zag ik echt totaal niet aankomen en begrijp ik eerlijk gezegd nog steeds niet. Vooral de uitspraak dat hij geen model kan worden, vind ik een beetje raar. Eerst zeiden de juryleden dat Danilo ‘het perfecte modellen gezicht’ heeft en nu opeens niet meer?! Je had mijn gezicht moeten zien toen werd aangegeven dat Danilo het strijdtoneel moest verlaten. Ik begrijp dit echt helemaal niet. 

Wie hadden er van jou uitgemoeten en wat vond jij van de video opdracht van HNTM?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...

Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Meer blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.