Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Video opdracht van HNTM | HNTM Talk

Geschreven door Celine Klooster

2 oktober 2018

Holland’s Next Top Model is een programma waar ik elke maandag weer op zit te wachten. Dit keer was het een aflevering vol met filmpjes. De video opdracht van HNTM was echt hartstikke leuk om te zien, maar helaas moesten wel twee mensen het strijdtoneel verlaten.

De eerste opdracht was om een filmpje te maken met sex appeal. Sommige modellen vond ik dan ook beter dan andere. Danilo, Cecilia en Naomi vond ik dan ook de beste bij de opdracht. Eigenlijk kan ik helemaal niet kiezen tussen deze drie video’s, maar ik zou dan toch voor de video van Cecilia kiezen, omdat deze het origineelst is. Cecilia heeft natuurlijk ook gewonnen, wat ik zeker erg terecht vind!

©Screen video Instagram Tim

De tweede opdracht was een fashion video maken. Dit is echt een geweldige opdracht en het brengt me ook op een hoop ideeën. Ik vond alleen wel dat sommige mensen een wat makkelijker opdracht kregen dan andere. Iedereen kan bijvoorbeeld wel met een spuitbusje schudden, maar achteruit lopen en op een bank terecht komen, waardoor je bijna een gat in je hoofd krijgt, dat is weer een ander verhaal. Eigenlijk moeten ze iedereen een soort gelijke opdracht geven en niet het moeilijker maken dan het al is.

Wil je alle fashion videos nogmaals bekijken? Bekijk dan zeker even de Instagram accounts van de modellen:

Bij deze aflevering moesten er twee mensen uit. Helaas zijn dit Bart en Danilo geworden. Eerlijk gezegd, zag ik wel aankomen dat Bart eruit ging. Begrijp me niet verkeerd, Bart is echt prachtig en is het typische model, maar bij sommige dingen liep hij helaas achter.

Lees tip: Hoe kan zij eruit zijn?

Screenshot video Instagram Danilo

Danilo is echter een ander verhaal. Deze zag ik echt totaal niet aankomen en begrijp ik eerlijk gezegd nog steeds niet. Vooral de uitspraak dat hij geen model kan worden, vind ik een beetje raar. Eerst zeiden de juryleden dat Danilo ‘het perfecte modellen gezicht’ heeft en nu opeens niet meer?! Je had mijn gezicht moeten zien toen werd aangegeven dat Danilo het strijdtoneel moest verlaten. Ik begrijp dit echt helemaal niet. 

Wie hadden er van jou uitgemoeten en wat vond jij van de video opdracht van HNTM?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.