Follow:
Modellen nieuws

Video opdracht van HNTM | HNTM Talk

Holland’s Next Top Model is een programma waar ik elke maandag weer op zit te wachten. Dit keer was het een aflevering vol met filmpjes. De video opdracht van HNTM was echt hartstikke leuk om te zien, maar helaas moesten wel twee mensen het strijdtoneel verlaten.

De eerste opdracht was om een filmpje te maken met sex appeal. Sommige modellen vond ik dan ook beter dan andere. Danilo, Cecilia en Naomi vond ik dan ook de beste bij de opdracht. Eigenlijk kan ik helemaal niet kiezen tussen deze drie video’s, maar ik zou dan toch voor de video van Cecilia kiezen, omdat deze het origineelst is. Cecilia heeft natuurlijk ook gewonnen, wat ik zeker erg terecht vind!

Video opdracht van HNTM

©Screen video Instagram Tim

De tweede opdracht was een fashion video maken. Dit is echt een geweldige opdracht en het brengt me ook op een hoop ideeën. Ik vond alleen wel dat sommige mensen een wat makkelijker opdracht kregen dan andere. Iedereen kan bijvoorbeeld wel met een spuitbusje schudden, maar achteruit lopen en op een bank terecht komen, waardoor je bijna een gat in je hoofd krijgt, dat is weer een ander verhaal. Eigenlijk moeten ze iedereen een soort gelijke opdracht geven en niet het moeilijker maken dan het al is.

Wil je alle fashion videos nogmaals bekijken? Bekijk dan zeker even de Instagram accounts van de modellen:

Bij deze aflevering moesten er twee mensen uit. Helaas zijn dit Bart en Danilo geworden. Eerlijk gezegd, zag ik wel aankomen dat Bart eruit ging. Begrijp me niet verkeerd, Bart is echt prachtig en is het typische model, maar bij sommige dingen liep hij helaas achter.

Lees tip: Hoe kan zij eruit zijn?

Video opdracht van HNTM

Screenshot video Instagram Danilo

Danilo is echter een ander verhaal. Deze zag ik echt totaal niet aankomen en begrijp ik eerlijk gezegd nog steeds niet. Vooral de uitspraak dat hij geen model kan worden, vind ik een beetje raar. Eerst zeiden de juryleden dat Danilo ‘het perfecte modellen gezicht’ heeft en nu opeens niet meer?! Je had mijn gezicht moeten zien toen werd aangegeven dat Danilo het strijdtoneel moest verlaten. Ik begrijp dit echt helemaal niet. 

Wie hadden er van jou uitgemoeten en wat vond jij van de video opdracht van HNTM?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Korting overzicht | Alle koopjes van week 40

Vandaag staat er weer een korting overzicht online! Iedereen houd natuurlijk van korting en daarom heb ik besloten om weer...

Sluiten