Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Video opdracht van HNTM | HNTM Talk
0 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

2 oktober 2018

Holland’s Next Top Model is een programma waar ik elke maandag weer op zit te wachten. Dit keer was het een aflevering vol met filmpjes. De video opdracht van HNTM was echt hartstikke leuk om te zien, maar helaas moesten wel twee mensen het strijdtoneel verlaten.

De eerste opdracht was om een filmpje te maken met sex appeal. Sommige modellen vond ik dan ook beter dan andere. Danilo, Cecilia en Naomi vond ik dan ook de beste bij de opdracht. Eigenlijk kan ik helemaal niet kiezen tussen deze drie video’s, maar ik zou dan toch voor de video van Cecilia kiezen, omdat deze het origineelst is. Cecilia heeft natuurlijk ook gewonnen, wat ik zeker erg terecht vind!

Video opdracht van HNTM

©Screen video Instagram Tim

De tweede opdracht was een fashion video maken. Dit is echt een geweldige opdracht en het brengt me ook op een hoop ideeën. Ik vond alleen wel dat sommige mensen een wat makkelijker opdracht kregen dan andere. Iedereen kan bijvoorbeeld wel met een spuitbusje schudden, maar achteruit lopen en op een bank terecht komen, waardoor je bijna een gat in je hoofd krijgt, dat is weer een ander verhaal. Eigenlijk moeten ze iedereen een soort gelijke opdracht geven en niet het moeilijker maken dan het al is.

Wil je alle fashion videos nogmaals bekijken? Bekijk dan zeker even de Instagram accounts van de modellen:

Bij deze aflevering moesten er twee mensen uit. Helaas zijn dit Bart en Danilo geworden. Eerlijk gezegd, zag ik wel aankomen dat Bart eruit ging. Begrijp me niet verkeerd, Bart is echt prachtig en is het typische model, maar bij sommige dingen liep hij helaas achter.

Lees tip: Hoe kan zij eruit zijn?

Video opdracht van HNTM

Screenshot video Instagram Danilo

Danilo is echter een ander verhaal. Deze zag ik echt totaal niet aankomen en begrijp ik eerlijk gezegd nog steeds niet. Vooral de uitspraak dat hij geen model kan worden, vind ik een beetje raar. Eerst zeiden de juryleden dat Danilo ‘het perfecte modellen gezicht’ heeft en nu opeens niet meer?! Je had mijn gezicht moeten zien toen werd aangegeven dat Danilo het strijdtoneel moest verlaten. Ik begrijp dit echt helemaal niet. 

Wie hadden er van jou uitgemoeten en wat vond jij van de video opdracht van HNTM?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering. Jay is echt zo'n persoon die op het eerste gezicht niet...

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

Metamorfoses van HNTM 2019 | HNTM Talk

In het eerste huis zijn de metamorfoses al geweest en ik moet zeggen dat dit toch een van de leukste afleveringen zijn. Voor sommigen waren de metamorfoses weer shocking. En voor anderen was er eigenlijk helemaal niets aan de hand. Benieuwd wat ik...

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Kandidaten HNTM 2019 | Wie zijn er nog over?

Als je de aflevering van afgelopen maandag hebt gezien, dan was je erachter gekomen dat er twee verschillende modellenhuizen zijn met ieder acht verschillende modellen. Deze twist brengt wat spanning in het spel en vooral als je ziet wie de...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.