Follow:
TB

Verveling tijdens de les

Door Dilaisah~ Tijdens school verveel je je vaak. Tijdens het werken en uitleg. Hier zijn een paar tips voor als je je verveelt ( maar vergeet niet om op te letten in de les).

Doorlezen
Als je de uitleg al snapt maar je hoort de uitleg nog een keer dan ben je je vaak aan het vervelen. Dan kan je door et boek bladeren om te kijken wat je de volgend les krijgt en ben je een beetje voorbereid. Ook kan je dan oefenen en kijken of je het snapt. Anders kan je het altijd nog een keer vragen.

Praten
Soma mag je tijdens de les niet praten. Dat kan heel irritant zijn als je iemand iets wilt vragen. Wat je kan doen is het gesprek op papier voeren. Zo hoor de docent geen gepraat en lijkt he alsof je werkt en krijg je geen problemen.

Huiswerk maken
Het kan soms zijn dat je een tussenuur hebt. Maar als al e vrienden weg zijn en e hebt veel huiswerk is dit wat je kan doen. Ik denk niet dat dit echt een anti-verveling ding is maar voor als je thuis ben is dit heel handig. Dan hoef je je niet te vervelen thuis doordat je huiswerk maakt. Dan heb je nog wat extra tijd om iets leuks te doen.

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Diy's for you and me

  Superhandige tips!

  13 augustus 2014 at 20:24
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Lievelings boeken

  Door Dilaisah~ ik heb best wel veel boeken gelezen. Sommige leuk, sommige minder leuk. Hier zet ik de leukst boeken...

  Sluiten