Follow:
Fashion Mannen Fashion

Valentijn overhemd voor de perfecte gelegenheid

Een overhemd is eigenlijk perfect voor elke gelegenheid. Zo kan je een overhemd naar school dragen, maar bijvoorbeeld ook naar een gala. Dit keer test ik een Valentijn overhemd met eigenlijk wel een hele bijzondere touch. Benieuwd naar dit overhemd? Lees dan deze blog.

Valentijn overhemd

Valentijn overhemd Valentijn overhemd

Dit overhemd is van Eterna. Het is een wit strijkvrij overhemd met een zoen in de kraag. Het overhemd is strak getailleerd en over de knooplijst loopt een smalle rood satijnen bies. Je kan dit overhemd heel simpel op een spijkerbroek dragen of onder een pak. Dit overhemd is daarnaast gemaakt van puur katoen, wat zorgt voor een zacht en ademend overhemd.

Valentijn overhemd Valentijn overhemd

Dit overhemd heb ik gekocht in boordmaat 40. Helaas is deze maat net wat te groot en was een wat kleinere maat dus een stuk beter geweest. Het ligt er natuurlijk helemaal aan hoe je het overhemd wil laten vallen.

Valentijn overhemdValentijn overhemd

Hoe leuk is dit accent op de kraag? Echt een perfect overhemd voor valentijn dus. Als je de kraag dus net wat losser draagt dan normaal, dan zie je van de zijkant deze touch zitten. Je kan er dus voor kiezen om het overhemd wat losser te dragen, maar ook om het overhemd strak te dragen, zodat je de touch juist niet ziet zitten. Als je dit overhemd bijvoorbeeld draagt naar school, dan kan je het overhemd wat losser dragen en als je het overhemd draagt naar een bijzondere gelegenheid, dan kan je hem juist weer wat strakker dragen.

Lees tip: Een overhemd voor eindexamengala

Valentijn overhemd

Zo ziet het overhemd eruit zonder jas. Zoals je kan zien, valt het overhemd een stuk groter. Ook zijn de mouwen wat te lang, maar dit kan je simpel oplossen door de mouwen wat op te stropen. Daarnaast kan je het overhemd ook in je broek doen natuurlijk. Wel valt dit overhemd echt perfect te combineren met een leuk zwart jasje of een lange zwarte jas. Dit is eigenlijk het perfecte overhemd voor onder een pak.

Dit overhemd heb ik van Hemdvoorhem.nl en hij kost 70 euro.

Wat vind jij van dit valentijn overhemd?

Meer leuke overhemden zien? Bekijk dan mijn Facebook.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Koopjes van week 5 | Kortingsoverzicht

Ik houd echt niet normaal veel van koopjes. Dit is dan ook de reden waarom ik elke week weer een...

Sluiten