Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Valencia | Zomerkleding Wish List
0 Comments

Written by Celine

9 april 2018

In de zomervakantie ga ik samen met een vriendinnetje naar Valencia. Een heerlijke stad met natuurlijk heerlijk weer. Mijn kledingkast heeft niet heel veel zomerkleding, dus ik moet zeker even wat toevoegen aan mijn kledingkast van deze zomerkleding wish list. Benieuwd naar mijn wish list en waar ik mijn zomerkleding vandaan ga halen? Lees dan deze blog.

Zomerkleding

Jumpsuits

Ik vind deze jumpsuit echt helemaal geweldig. Ik heb vooral lichte korte jumpsuits en ben nog opzoek naar een wat donkere. Deze is echt perfect en wil ik dan ook graag toevoegen aan mijn kledingkast. Ook benieuwd naar deze jumpsuit? Check dan deze link.

Een langere jumpsuit is natuurlijk ook altijd leuk en daarvan heb ik er maar één van in mijn kledingkast liggen. Deze wil ik dan ook zeker aan mijn kledingkast toevoegen! Deze jumpsuit valt echt perfect te combineren met wat leuke zwarte hakken.

Two Piece Sets

Zomerkleding

Laatst kwamen de two piece sets voorbij en ik ben echt helemaal verliefd. Ik wil echt zo’n two piece set toevoegen aan mijn kledingkast. Ik ga zeker even opzoek naar de beste two piece set, maar deze komt al aardig in de buurt! Alleen wil ik een two piece outfit met een iets langere top, ik ben namelijk niet zo fan van croptops.

Wijde broek

Ik heb al een hoop wijde broeken in mijn kledingkast hangen, maar ik ben nog wel opzoek naar een compleet zwarte die niet teveel stof aantrekt.

Korte broek

Ik heb al een hoop korte broeken en daarom staat hiervan ook maar eentje op mijn wish list. Deze korte broek is echt heel schattig en ik wil er dan ook zeker eentje in mijn kledingkast leggen.

Welk kledingstuk zou jij zeker kopen of wat heb jij nog nodig om jouw zomer kledingkast helemaal compleet te maken? Laat het mij weten!

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.