Follow:
Fashion Outfits

Valencia | Zomerkleding Wish List

In de zomervakantie ga ik samen met een vriendinnetje naar Valencia. Een heerlijke stad met natuurlijk heerlijk weer. Mijn kledingkast heeft niet heel veel zomerkleding, dus ik moet zeker even wat toevoegen aan mijn kledingkast van deze zomerkleding wish list. Benieuwd naar mijn wish list en waar ik mijn zomerkleding vandaan ga halen? Lees dan deze blog.

Zomerkleding

Jumpsuits

Ik vind deze jumpsuit echt helemaal geweldig. Ik heb vooral lichte korte jumpsuits en ben nog opzoek naar een wat donkere. Deze is echt perfect en wil ik dan ook graag toevoegen aan mijn kledingkast. Ook benieuwd naar deze jumpsuit? Check dan deze link.

Een langere jumpsuit is natuurlijk ook altijd leuk en daarvan heb ik er maar één van in mijn kledingkast liggen. Deze wil ik dan ook zeker aan mijn kledingkast toevoegen! Deze jumpsuit valt echt perfect te combineren met wat leuke zwarte hakken.

Two Piece Sets

Zomerkleding

Laatst kwamen de two piece sets voorbij en ik ben echt helemaal verliefd. Ik wil echt zo’n two piece set toevoegen aan mijn kledingkast. Ik ga zeker even opzoek naar de beste two piece set, maar deze komt al aardig in de buurt! Alleen wil ik een two piece outfit met een iets langere top, ik ben namelijk niet zo fan van croptops.

Wijde broek

Ik heb al een hoop wijde broeken in mijn kledingkast hangen, maar ik ben nog wel opzoek naar een compleet zwarte die niet teveel stof aantrekt.

Korte broek

Ik heb al een hoop korte broeken en daarom staat hiervan ook maar eentje op mijn wish list. Deze korte broek is echt heel schattig en ik wil er dan ook zeker eentje in mijn kledingkast leggen.

Welk kledingstuk zou jij zeker kopen of wat heb jij nog nodig om jouw zomer kledingkast helemaal compleet te maken? Laat het mij weten!

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
cape town
Cape Town Talk | Een hoop vragen

Models in Cape Town is eigenlijk een heel interessant programma. Het laat zien hoe het is om een model te...

Sluiten