Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Mijn updated lipstick stash #2
2 Comments

Written by Celine

15 maart 2017

Het is tijd om het tweede deel van mijn lipstick stash te delen. Dit is echt het mooiste deel van mijn stash. Al deze lipsticks draag ik dagelijks en ik ben zeker van plan om nog een aantal lipsticks te kopen.

Lipsticks

Ik was een beetje in de war toen ik deze foto maakte. Het linker potlood is een oogpotlood en geen lip potlood. Het zou ook wel een beetje raar zijn als ik een groen lip potlood heb, alhoewel dat sommige echt prachtig staat. De rechter lipstick is mijn nieuwe lipstick van het merk Inglot. Ik ga proberen deze lipstick is lichter te maken met een highlighter of iets.

Ik moet de rechter lipgloss echt vaker dragen. Het is echt een prachtige kleur en ik begrijp niet waarom ik hem niet vaker draag. De linker lipstick is echt aan vervanging toe. Het lijkt erop dat deze lipstick elk moment uit elkaar kan vallen.

Ik ben nog steeds een groot fan van Catrice lipsticks. Ze zijn echt bijna op, maar ik hoop dat ik de rechtste lipstick nog een keer kan kopen.

Dit zijn echt mijn favoriete lipsticks. Dit zijn de lipsticks van Colourpop en ik vind ze echt geweldig. De lipsticks die je op deze foto ziet zijn Lumière, Goal Digger en Kiddo. Ik moet echt meer Colourpop dingen hebben!

Deze lipgloss is echt perfect om jouw matte lipstick een beetje glitter te geven. Ik ben echt gek op glitters en daarom is deze perfect.

Nog meer lipsticks

Nu ik mijn lipstick stash laat zien, zie ik echt heel veel lipsticks die ik echt nog een keer moet dragen. Zo ook deze lipstick. Deze heb ik ooit gekregen van Etos en ik ben er echt verliefd op.

Deze lipstick is ook van Etos en echt prachtig. Ik denk dat deze lipstick helaas niet meer te verkrijgen in de winkel is.

Dit is het lip potlood van een Kylie liquid lipsticks die ik ooit op Aliexpress heb gekocht. Natuurlijk zijn deze liquid lipsticks nep, maar ze passen wel erg mooi in mijn stash.

Deze lipsticks zijn echt super mooi. Als ze niet nep waren, dan had ik ze allang gedragen voor die mooie kleurtjes.

Welke lipstick vind jij het mooist?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

2 Reacties

 1. Chantal

  Wat heb jij een heerlijke lipstick collectie! Ik draag helaas niet iedere dag lipstick, vaak te lui voor. Maar ik vind het stiekem wel prachtig staan. Xxxx

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ahh ik houd van lipstick! Uiteindelijk raak je er echt verslaafd aan haha!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.