Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Mijn updated lipstick stash #2
2 Comments

Written by Celine

15 maart 2017

Het is tijd om het tweede deel van mijn lipstick stash te delen. Dit is echt het mooiste deel van mijn stash. Al deze lipsticks draag ik dagelijks en ik ben zeker van plan om nog een aantal lipsticks te kopen.

Lipsticks

Ik was een beetje in de war toen ik deze foto maakte. Het linker potlood is een oogpotlood en geen lip potlood. Het zou ook wel een beetje raar zijn als ik een groen lip potlood heb, alhoewel dat sommige echt prachtig staat. De rechter lipstick is mijn nieuwe lipstick van het merk Inglot. Ik ga proberen deze lipstick is lichter te maken met een highlighter of iets.

Ik moet de rechter lipgloss echt vaker dragen. Het is echt een prachtige kleur en ik begrijp niet waarom ik hem niet vaker draag. De linker lipstick is echt aan vervanging toe. Het lijkt erop dat deze lipstick elk moment uit elkaar kan vallen.

Ik ben nog steeds een groot fan van Catrice lipsticks. Ze zijn echt bijna op, maar ik hoop dat ik de rechtste lipstick nog een keer kan kopen.

Dit zijn echt mijn favoriete lipsticks. Dit zijn de lipsticks van Colourpop en ik vind ze echt geweldig. De lipsticks die je op deze foto ziet zijn Lumière, Goal Digger en Kiddo. Ik moet echt meer Colourpop dingen hebben!

Deze lipgloss is echt perfect om jouw matte lipstick een beetje glitter te geven. Ik ben echt gek op glitters en daarom is deze perfect.

Nog meer lipsticks

Nu ik mijn lipstick stash laat zien, zie ik echt heel veel lipsticks die ik echt nog een keer moet dragen. Zo ook deze lipstick. Deze heb ik ooit gekregen van Etos en ik ben er echt verliefd op.

Deze lipstick is ook van Etos en echt prachtig. Ik denk dat deze lipstick helaas niet meer te verkrijgen in de winkel is.

Dit is het lip potlood van een Kylie liquid lipsticks die ik ooit op Aliexpress heb gekocht. Natuurlijk zijn deze liquid lipsticks nep, maar ze passen wel erg mooi in mijn stash.

Deze lipsticks zijn echt super mooi. Als ze niet nep waren, dan had ik ze allang gedragen voor die mooie kleurtjes.

Welke lipstick vind jij het mooist?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

2 Reacties

 1. Chantal

  Wat heb jij een heerlijke lipstick collectie! Ik draag helaas niet iedere dag lipstick, vaak te lui voor. Maar ik vind het stiekem wel prachtig staan. Xxxx

  Antwoord
  • Celine Klooster

   Ahh ik houd van lipstick! Uiteindelijk raak je er echt verslaafd aan haha!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.