Follow:
Beauty

Mijn updated lipstick stash #2

Het is tijd om het tweede deel van mijn lipstick stash te delen. Dit is echt het mooiste deel van mijn stash. Al deze lipsticks draag ik dagelijks en ik ben zeker van plan om nog een aantal lipsticks te kopen.

Lipsticks

Ik was een beetje in de war toen ik deze foto maakte. Het linker potlood is een oogpotlood en geen lip potlood. Het zou ook wel een beetje raar zijn als ik een groen lip potlood heb, alhoewel dat sommige echt prachtig staat. De rechter lipstick is mijn nieuwe lipstick van het merk Inglot. Ik ga proberen deze lipstick is lichter te maken met een highlighter of iets.

Ik moet de rechter lipgloss echt vaker dragen. Het is echt een prachtige kleur en ik begrijp niet waarom ik hem niet vaker draag. De linker lipstick is echt aan vervanging toe. Het lijkt erop dat deze lipstick elk moment uit elkaar kan vallen.

Ik ben nog steeds een groot fan van Catrice lipsticks. Ze zijn echt bijna op, maar ik hoop dat ik de rechtste lipstick nog een keer kan kopen.

Dit zijn echt mijn favoriete lipsticks. Dit zijn de lipsticks van Colourpop en ik vind ze echt geweldig. De lipsticks die je op deze foto ziet zijn Lumière, Goal Digger en Kiddo. Ik moet echt meer Colourpop dingen hebben!

Deze lipgloss is echt perfect om jouw matte lipstick een beetje glitter te geven. Ik ben echt gek op glitters en daarom is deze perfect.

Nog meer lipsticks

Nu ik mijn lipstick stash laat zien, zie ik echt heel veel lipsticks die ik echt nog een keer moet dragen. Zo ook deze lipstick. Deze heb ik ooit gekregen van Etos en ik ben er echt verliefd op.

Deze lipstick is ook van Etos en echt prachtig. Ik denk dat deze lipstick helaas niet meer te verkrijgen in de winkel is.

Dit is het lip potlood van een Kylie liquid lipsticks die ik ooit op Aliexpress heb gekocht. Natuurlijk zijn deze liquid lipsticks nep, maar ze passen wel erg mooi in mijn stash.

Deze lipsticks zijn echt super mooi. Als ze niet nep waren, dan had ik ze allang gedragen voor die mooie kleurtjes.

Welke lipstick vind jij het mooist?

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Chantal

  Wat heb jij een heerlijke lipstick collectie! Ik draag helaas niet iedere dag lipstick, vaak te lui voor. Maar ik vind het stiekem wel prachtig staan. Xxxx

  16 maart 2017 at 18:49
  • Reply Celine Klooster

   Ahh ik houd van lipstick! Uiteindelijk raak je er echt verslaafd aan haha!

   17 maart 2017 at 17:22

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  De beste manier om jouw gezicht te wassen + goedkope aanraders

  Ik gebruik elke dag make-up en dan is het natuurlijk belangrijk dat ik elke dag mijn gezicht was. Ik merk...

  Sluiten