Follow:
Beauty

Mijn updated lipstick stash #1

Een lange tijd geleden had ik mijn lipstick stash laten zien. Ik ben werkelijk gek op lipsticks en ik wil mijn stash dan ook laten groeien. Vandaag deel ik het updated eerste deel van mijn lipstick stash. Ik ben zeker al heel erg blij met deze lipsticks.

Mac lipsticks

We beginnen maar meteen met de lelijke van mijn stash. Dit zijn mijn drie (heftig gebruikte!) mac lipsticks. Ze zijn zo erg gebruikt en versleten dat het logo er helemaal af is. Ook zijn de stickertjes aan de onderkant helemaal verdwenen, dus ik kan helaas niet vertellen welke mac lipstick dit is.

Dit is dark deed van mac. Ik gebruik deze mac lipstick niet meer, maar ik vond het wel altijd een mooie kleur.

Twee lipsticks uit de Styletone! Ik vind deze lipsticks echt super mooi qua kleur. Helaas brengt de linker lipstick niet erg lekker aan. Hij is namelijk erg matte, waardoor hij heel droog op mijn lippen aanvoelt. De rechter brengt wel heel mooi aan, maar blijft niet heel lang zitten.

Ik ben nooit zo’n fan van dit soort lipsticks. Het heeft een rare vorm en ik kan het gewoon niet goed aanbrengen. Het is wel een prachtige kleur voor een iets donkere huid.

Nog meer lipsticks

Deze lipstick ziet er echt prachtig uit. Helaas is hij niet zo mooi op mijn lippen, maar wel erg mooi voor iemand met een donkere huid. Bij mij passen meer lipsticks die iets donker zijn.

Over donker gesproken. Deze lipstick is wel erg donker, maar wel erg mooi met combinatie met een iets lichtere kleur. Dit is Instigator van mac.

Dit is Russian red. Een prachtige rode lipstick van mac en ik ben er zeker een fan van.

Deze lipsticks zijn al zo oud en eigenlijk draag ik ze niet meer. Zoals je kan zien, heeft de roze kleur een slecht verleden achter de rug. Ik heb hem een aantal keer laten vallen en dat heeft hij niet overleeft.

Dit zijn lipsticks uit de ijstijd. Eigenlijk moet ik deze lipsticks weggooien, maar ik vind het enigszins zonde.

De bovenste is een Kiko lipstick. Ik moet zeker weer terug naar de Kiko om een nieuwe lipstick te kopen, maar dat doe ik later. De middelste lipstick is een lipgloss waar ik niet zo’n fan van ben. De onderste is een oranje lipstick. Ik draag nooit oranje lipsticks dus die zit een beetje te chillen in mijn kast.

Welke lipstick vind jij het mooist?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Studiedruk is soms te hoog

Ik zit nu in 5vwo en dat betekent niet dat ik op mijn luie kont kan zitten. Ik moet zoveel...

Sluiten