Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Mijn updated lipstick stash #1
0 Comments

Written by Celine

27 februari 2017

Een lange tijd geleden had ik mijn lipstick stash laten zien. Ik ben werkelijk gek op lipsticks en ik wil mijn stash dan ook laten groeien. Vandaag deel ik het updated eerste deel van mijn lipstick stash. Ik ben zeker al heel erg blij met deze lipsticks.

Mac lipsticks

We beginnen maar meteen met de lelijke van mijn stash. Dit zijn mijn drie (heftig gebruikte!) mac lipsticks. Ze zijn zo erg gebruikt en versleten dat het logo er helemaal af is. Ook zijn de stickertjes aan de onderkant helemaal verdwenen, dus ik kan helaas niet vertellen welke mac lipstick dit is.

Dit is dark deed van mac. Ik gebruik deze mac lipstick niet meer, maar ik vond het wel altijd een mooie kleur.

Twee lipsticks uit de Styletone! Ik vind deze lipsticks echt super mooi qua kleur. Helaas brengt de linker lipstick niet erg lekker aan. Hij is namelijk erg matte, waardoor hij heel droog op mijn lippen aanvoelt. De rechter brengt wel heel mooi aan, maar blijft niet heel lang zitten.

Ik ben nooit zo’n fan van dit soort lipsticks. Het heeft een rare vorm en ik kan het gewoon niet goed aanbrengen. Het is wel een prachtige kleur voor een iets donkere huid.

Nog meer lipsticks

Deze lipstick ziet er echt prachtig uit. Helaas is hij niet zo mooi op mijn lippen, maar wel erg mooi voor iemand met een donkere huid. Bij mij passen meer lipsticks die iets donker zijn.

Over donker gesproken. Deze lipstick is wel erg donker, maar wel erg mooi met combinatie met een iets lichtere kleur. Dit is Instigator van mac.

Dit is Russian red. Een prachtige rode lipstick van mac en ik ben er zeker een fan van.

Deze lipsticks zijn al zo oud en eigenlijk draag ik ze niet meer. Zoals je kan zien, heeft de roze kleur een slecht verleden achter de rug. Ik heb hem een aantal keer laten vallen en dat heeft hij niet overleeft.

Dit zijn lipsticks uit de ijstijd. Eigenlijk moet ik deze lipsticks weggooien, maar ik vind het enigszins zonde.

De bovenste is een Kiko lipstick. Ik moet zeker weer terug naar de Kiko om een nieuwe lipstick te kopen, maar dat doe ik later. De middelste lipstick is een lipgloss waar ik niet zo’n fan van ben. De onderste is een oranje lipstick. Ik draag nooit oranje lipsticks dus die zit een beetje te chillen in mijn kast.

Welke lipstick vind jij het mooist?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing: hoe werkt het?

Laserontharing kan je veel gemak bieden. Zo hoef je je met een gelaserde bikinilijn nooit meer zorgen te maken over een onverwacht stranddagje bijvoorbeeld. Of bedenk eens hoeveel tijdwinst je boekt als je niet altijd meer je benen hoeft te...

Styletone Box voor kerst: Review

Styletone Box voor kerst: Review

De feestdagen komen er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd is voor weer wat cadeau inspiratie tips. Deze keer heb ik voor jullie een hartstikke leuke verrassingsbox voor jullie, namelijk de Styletone Box! Het is zeker een aanrader om de...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.