Follow:
Beauty Reviews

Unboxing Styletone box ’11

De Styletone box, daar heb ik lang op moeten wachten. Hij was helaas kwijtgeraakt bij de post, maar ik kreeg wel snel een nieuwe opgestuurd. Ik had al een aantal dingetjes gezien, dus het was helaas niet meer een verassing voor mij. Dit was eigenlijk een beetje mijn schuld, want ik kon ook heel simpel niet op de andere artikelen drukken. Toch werd ik nog steeds een beetje verast door deze box.

stylebox

Dit zijn alle producten die in de Styletone zaten. Ik had alleen geen magazine erbij gekregen, terwijl dit wel hoort. Ik vind dit normaal niet zo erg, maar ik miste toch een stukje informatie. Ik ben stuk voor stuk erg tevreden met de producten en de kleuren. Ik had verwacht dat er minstens een kleur tussen zou zitten die ik echt niet mooi zou vinden, maar dit is echt niet het geval!

Het concept

Iedere maand stuurt Styletone (12.50 per maand) de meest gave, toffe en nieuwe beauty producten. In elke box zitten altijd 5 full-size producten! In een magazine kun je de verhalen achter de merken lezen en meer te weten komen over de producten die in jouw box zitten. De producten zijn nooit getest op dieren en elke maand is er een nieuw thema en een nieuwe print.

De producten

handcreme

Ten eerste zit deze geweldige handcrème erin. Hij ruikt heel lekker en de hele doos stonk naar deze kokos handcrème. Ik dacht eerst dat dit het masker, waar ik het later nog over ga hebben was, maar dit was niet zo. De handcrème is full-size en ook nog voor allergieën getest! Ik heb nu al een hele fijne handcrème, maar als deze op is dan ga ik zeker deze handcrème gebruiken.

Prijs: 2.50 euro.

lord and berry

Dit merk kende ik nog niet. Het merk klinkt echt hartstikke luxe en dat is ook aan de prijs te zien. Ik gebruik nooit lippotloden, dus deze geef ik lekker aan mams. De kleur is wel echt prachtig en ik zoek nog steeds een lipstick in deze kleur. Later laat ik nog swatches van dit geweldige lippotlood zien. Ik kan tenminste wel alvast zeggen dat dit potlood erg lekker in de hand ligt. Hij is wat dikker dan een normaal potlood en daarom past hij perfect in de hand.

Prijs: 16 euro.

mask

Dit masker ga ik zeker reviewen. Ik had dit masker bij een Amerikaanse Youtuber gezien en toen ik dit masker in de box zag, was ik erg enthousiast. Binnenkort ga ik dit masker reviewen en een uitgebreide review schrijven. Ik kan nog niet veel zeggen over dit masker, anders behalve dat dit masker op het gezicht er echt geweldig uitzien.

Prijs: 10 euro.

lipstick

Deze lipstick is echt geweldig. Ik keek eerst op de achterkant van de lipstick en ik dacht eigenlijk dat de lipstick zwart was. Toen ik de dop eraf haalde, zag ik een prachtige rode kleur. Ik heb deze kleur nog niet in mijn stash en daarom ben ik er echt hartstikke blij mee. Dit kleurtje is echt perfect voor de herfst en eigenlijk ook voor de zomer.

swatch

Ik merkte meteen dat deze lipstick van goede kwaliteit is. Ik kreeg de swatch moeilijk van mijn arm en dat is eigenlijk alleen maar goed. Dit betekent dat de lipstick heel lang op mijn lippen blijft en daar houd ik juist van. Ik heb er altijd een hekel aan wanneer ik de lipstick heel vaak moet bijwerken, want ik ben eerlijk gezegd gewoon lui. Bij deze lipstick is dat gelukkig niet het geval. Ook hiervan komt later een review online.

Prijs: 18 euro.

nagellak

Deze nagellak is echt geweldig. Hij droogt snel en de kleur is ook prachtig. Ik zag bij andere bloggers dat ze andere kleuren hadden ontvangen en daarom ben ik echt hartstikke blij met deze kleur. Een mooie nude kleur voor in de herfst. Ik heb over deze nagellak al een review geschreven, maar hier ga ik nog niet veel over zeggen. Ik kan alleen zeggen dat ik erg enthousiast ben over deze nagellak.

Prijs: 9 euro.

De totale waarde van deze box is 52 euro! Een waarde van 52 euro voor een box van 12.50. Ik ben blij met alle producten en daarom vind ik deze box echt de moeite waard. Ik ben zo enthousiast over deze producten en over het concept van deze box en dat maar voor een prijsje van 12.50.

Wat vind jij van deze box en vind jij de producten ook zo prachtig?

Related:

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Sija

  Wat een leuke box! Ik krijg volgende maand mijn eerste StyleTone Box, ben benieuwd wat er in zit! De kokos handcréme zou ik sowieso willen proberen, die geur vind ik zo lekker!

  21 november 2016 at 09:56
  • Reply Celine Klooster

   Het is echt een geweldige box! Ik hoop dat ik hem nog een keer mag uitproberen!

   22 november 2016 at 16:09
 • Reply Malou | Blonde Blossom

  Ik heb de StyleTone box ook ontvangen en ben er heel blij mee! Alleen van de lipstick ben ik geen grote fan eigenlijk.. x

  21 november 2016 at 10:15
  • Reply Celine Klooster

   Over de lipstick komt een review morgen online. Ik zit er ook nog een beetje over te twijfelen..

   22 november 2016 at 16:08
 • Reply Een mooie maar droge lipstick | Tini Beauty Lipstick - The Beautyboulevard

  […] heb deze lipstick laatst in de Styletone ontvangen. Een maandelijkse box waar je geweldige producten in ontvangt. Ik wilde graag een review […]

  23 november 2016 at 08:01
 • Reply Marguerita

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt. Is dat badzout? Het effect is geweldig, erg gaaf gedaan.

  24 november 2016 at 22:05
 • Reply Een snel drogende en mooie nude nagellak | #Meeki - The Beautyboulevard

  […] zeggen. Ik ben nog nooit zo’n mooie nagellak tegengekomen. Ik kreeg deze nagellak in de Styletone en ik vond dat het tijd was om dit lakje te reviewen. Het lakje is echt prachtig en ik heb er […]

  28 november 2016 at 08:01
 • Reply aileen

  Wauw, wat een mooie kleuren! super draagbaar. Ik vind vooral die lippenstift echt prachtig.

  29 november 2016 at 21:03
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Foto’s van beauty reviews waar ik het meest trots op ben

  Je hebt vaak van die reviews waar je heel trots op bent. Prachtige foto's of juist die mooie foto van...

  Sluiten