Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!
0 Comments

Written by Celine

26 september 2019

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering.

Jay is echt zo’n persoon die op het eerste gezicht niet een model lijkt, maar zodra hij voor de camera staat is hij echt één van de beste. Deze foto laat ook echt zijn persoonlijkheid zien. Daarnaast is de foto anders dan alle anderen en dat maakt deze foto ook echt bijzonder. Logisch dat dit de beste foto is!

Lenny

Lenny haar haar is echt geweldig. Dat korte kapsel staat haar echt geweldig en ze moet zeker niet terug gaan naar dat korte haar. Ook de haarkleur is echt prachtig, maar die had ze natuurlijk al ;).

Lees tip: Kandidaten van HNTM 2019

Nick

Nick zijn look was natuurlijk al geweldig en wat ben ik blij dat die niet veranderd is. Ik was even bang dat ze zijn lange haar zouden afknippen, maar gelukkig is dat niet het geval.

Tweede metamorfose van HNTM: Sinio

Ook Sinio heeft zijn look behouden, maar deze jas staat hem echt heel gaaf! Ik ben dan ook echt benieuwd hoe zijn andere foto’s gaan worden verder in de competitie.

Silke

Yes, girl! Silke haar haar is echt super mooi. Het enige wat dan weer wel jammer is, zijn haar wenkbrauwen, maar ik denk dat dit een kwestie van smaak is. Natuurlijk kan ze ze altijd nog bijwerken met een potloodje ;).

De felle kleuren van Maha staan haar echt prachtig en dat moet ze zeker vaker dragen. Maha is één van mijn favorieten en ik hoop dat ze dan ook ver zal komen.

Lees tip: Metamorfoses van HNTM 2019

Tweede metamorfose van HNTM: Sam

Sam zonder dop is geweldig! Dit haar staat hem zo veel beter en zijn gezicht komt zo veel beter naar voren. Het afscheid van zijn haar in de aflevering was ook echt hilarisch.

Joëlla

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Joëlla en eerlijk gezegd zag ik die ook wel aankomen. Ze is prachtig natuurlijk, maar er mist toch echt iets waardoor ze er niet helemaal uitspringt..

Tweede metamorfose HNTM

De tweede metamorfose van HNTM is erg geslaagd. Iedereen heeft een prachtige look gekregen en iedereen ziet er daardoor zo veel mooier nog uit. Ook de shoot van deze week was erg gaaf en ik ben benieuwd naar de volgende aflevering!

Wat vind jij van de tweede metamorfose van HNTM?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste...

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Trendy overhemd voor mannen: Tips en tricks

Overhemden zijn helemaal in. Je kan ze dragen op zomerse dagen, maar uiteraard ook naar je werk. Ik ben zelf fan van witte overhemden, omdat ze een subtiele uitstraling geven aan je outfit. Daarom review ik vandaag de Redmond Slim Fit overhemd....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.