Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...

Zaful shoplog: Bikini & zomer outfits

Een tijdje geleden mocht ik een aantal items uitzoeken bij Zaful. Een Chinese webshop waar je allerlei leuke kleding en accessoires kan vinden voor een lage prijs. Ik vind online shoppen soms vrij lastig. Je weet nooit of het gaat passen.. Daarom vertel ik vandaag...

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...
Tweede metamorfose van HNTM | Zo anders?!

Geschreven door Celine Klooster

26 september 2019

Het is weer zo ver, de tweede metamorfose van HNTM is op televisie geweest! Sommige metamorfoses waren natuurlijk shocking en anderen toch wat minder. Lees hier de recap van deze aflevering.

Jay is echt zo’n persoon die op het eerste gezicht niet een model lijkt, maar zodra hij voor de camera staat is hij echt één van de beste. Deze foto laat ook echt zijn persoonlijkheid zien. Daarnaast is de foto anders dan alle anderen en dat maakt deze foto ook echt bijzonder. Logisch dat dit de beste foto is!

Lenny

Lenny haar haar is echt geweldig. Dat korte kapsel staat haar echt geweldig en ze moet zeker niet terug gaan naar dat korte haar. Ook de haarkleur is echt prachtig, maar die had ze natuurlijk al ;).

Lees tip: Kandidaten van HNTM 2019

Nick

Nick zijn look was natuurlijk al geweldig en wat ben ik blij dat die niet veranderd is. Ik was even bang dat ze zijn lange haar zouden afknippen, maar gelukkig is dat niet het geval.

Tweede metamorfose van HNTM: Sinio

Ook Sinio heeft zijn look behouden, maar deze jas staat hem echt heel gaaf! Ik ben dan ook echt benieuwd hoe zijn andere foto’s gaan worden verder in de competitie.

Silke

Yes, girl! Silke haar haar is echt super mooi. Het enige wat dan weer wel jammer is, zijn haar wenkbrauwen, maar ik denk dat dit een kwestie van smaak is. Natuurlijk kan ze ze altijd nog bijwerken met een potloodje ;).

De felle kleuren van Maha staan haar echt prachtig en dat moet ze zeker vaker dragen. Maha is één van mijn favorieten en ik hoop dat ze dan ook ver zal komen.

Lees tip: Metamorfoses van HNTM 2019

Tweede metamorfose van HNTM: Sam

Sam zonder dop is geweldig! Dit haar staat hem zo veel beter en zijn gezicht komt zo veel beter naar voren. Het afscheid van zijn haar in de aflevering was ook echt hilarisch.

Joëlla

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Joëlla en eerlijk gezegd zag ik die ook wel aankomen. Ze is prachtig natuurlijk, maar er mist toch echt iets waardoor ze er niet helemaal uitspringt..

Tweede metamorfose HNTM

De tweede metamorfose van HNTM is erg geslaagd. Iedereen heeft een prachtige look gekregen en iedereen ziet er daardoor zo veel mooier nog uit. Ook de shoot van deze week was erg gaaf en ik ben benieuwd naar de volgende aflevering!

Wat vind jij van de tweede metamorfose van HNTM?

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

Zomer outfits voor wisselvallig weer: NA-KD outfits

De zomer in Nederland is momenteel niet eentje waarmee we heel blij moeten zijn. Het is regelmatig wisselvallig weer en misschien schijnt een uurtje de zon, waarnaar vervolgens het weer regent. Vandaag laat ik twee zomer outfits voor wisselvallig weer van NA-KD zien!...

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Max Factor Lipfinity Review + winactie

Lipsticks die 24 uur blijven zitten, een droom, maar is dat dan ook daadwerkelijk zo? Max Factor Lipfinity belooft dat deze lipsticks zo lang blijven zitten. De kleuren van de lipsticks zijn prachtig, maar zullen ze dan ook daadwerkelijk zo lang blijven zitten? Ik nam...
Meer blogs

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Fashion cadeaus voor mannen: Tips

Cadeaus voor mannen uitkiezen is altijd erg lastig. Al helemaal als het erop aankomt. De feestdagen komen er al langzaam aan en daarom is het tijd om alvast even rond te kijken naar fashion cadeaus voor mannen. Benieuwd naar leuke cadeau ideeën?...

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel...

0 reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.