Follow:
Personal

Twee blogs bezitten | Wat?

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat allemaal precies doen?

Twee blogs bezitten

The Beautyboulevard gaat splitsen in twee verschillende onderwerpen. Aan de ene kant Beauty & Fashion en aan de andere kant blog tips. Hiervoor ga ik daarom ook over naar een ander domein. Nee, wees niet bang, The Beautyboulevard blijft gewoon bestaan, maar dan alleen over beauty & fashion. Naast mijn huidige blog ga ik ook nog een ander blog aanmaken, maar dan alleen over bloggen. Ik zal dan uiteindelijk drie websites bezitten.

Ik ben hier momenteel hard mee bezig en er gaat dan ook wat veranderen voor The Beautyboulevard. De laatste tijd merkte ik heel erg dat het wat lastiger voor mij is om mij aan mijn planning te houden en dat kwam vooral doordat mijn planning nou niet helemaal goed in elkaar zat. Zo had ik aan het begin van de week heel veel posts over beauty/fashion en aan het einde van de week had ik eigenlijk helemaal geen posts ingepland staan. Dat gaat nu dus veranderen.

Twee blogs bezitten

Zo ga ik elke dinsdag bloggen over HNTM, ANTM of Curvy Super Model. Als dit niet op tv is, dan verzin ik hier wat anders voor. Naast deze posts ga ik op donderdag en zaterdag “normale” beauty en fashion posts plaatsen en op maandag komen er weer koopjes online! Zo komen er dus vier posts per week online. Hier heb ik echt hartstikke veel zin in!

Naast mijn beauty en fashion blog, komt er dus nu ook een blog over bloggen online (hah, wat toepasselijk!). Op The Beautyboulevard postte ik natuurlijk al blog tips, maar nu gaan al deze blog tips over naar mijn andere blog. Zo ontstaat er dus een wat duidelijkere niche en kan ik zo meer mensen bereiken.

De naam van mijn andere blog houd ik nog even geheim, totdat ik alles helemaal geregeld heb. Op dit blog zal ik één keer per week blog tips posten op zondag. Daarnaast komen er ook gratis en betaalde e-courses online op dit blog. Hier heb ik dus ook hartstikke veel zin in, want dit is volledig nieuw voor mij.

Ik moet dus even hard aan het werk om alles mogelijk te maken, maar met wat geduld moet dit zeker lukken. Binnenkort zal er dus ook een artikel online komen wanneer mijn andere blog online staat en vanaf nu komen er helaas geen blog tips meer online op The Beautyboulevard.

Twee blogs bezitten is natuurlijk een grote verandering. Wat vind jij van dit idee?

Meld je aan voor Freebies en Beauty & Fashion tips


Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Anita Willems

  Klinkt mij als een heel logische splitsing!

  1 oktober 2018 at 11:43
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Café con Dulce palette van Pixi Beauty | Review

  Laatst had ik al de Dulce's Lip Candy van Pixi Beauty gereviewd, maar er zijn nog een hoop meer producten...

  Sluiten