Sorel Enkellaarsjes: Voor de winter

Iedereen die mijn blog wel eens heeft gelezen weet dat ik gek ben op enkellaarsjes. Vooral in de winter draag ik ze, maar ook regelmatig in de zomer. Vandaag schrijf ik dan ook een review over de Sorel Women Lolla Ankle Pebble Major, oftewel Sorel enkellaarsjes. Een...

Gezondheidsvoordelen van planten: Plant Rebelz

Planten zijn niet alleen maar leuk, maar hebben ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen. Veel planten zuiveren de lucht en zorgen daarnaast ook nog eens voor een mooie uitstraling in je huis. Benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van planten en waar je leuke...

Hunkemöller Fabrieksverkoop Maastricht 2020: Datum + Info

De Hunkemöller fabrieksverkoop is een van mijn favoriete evenementen om heen te gaan. Vorige keer toen ik daar was, was alles maar 2.50! Het was vorig jaar een gigantisch evenement, maar dat gaat dit jaar natuurlijk wel anders. Benieuwd wat de datum van de Hunkemöller...
Twee blogs bezitten | Wat?

Geschreven door Celine Klooster

30 september 2018

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat allemaal precies doen?

Twee blogs bezitten

The Beautyboulevard gaat splitsen in twee verschillende onderwerpen. Aan de ene kant Beauty & Fashion en aan de andere kant blog tips. Hiervoor ga ik daarom ook over naar een ander domein. Nee, wees niet bang, The Beautyboulevard blijft gewoon bestaan, maar dan alleen over beauty & fashion. Naast mijn huidige blog ga ik ook nog een ander blog aanmaken, maar dan alleen over bloggen. Ik zal dan uiteindelijk drie websites bezitten.

Ik ben hier momenteel hard mee bezig en er gaat dan ook wat veranderen voor The Beautyboulevard. De laatste tijd merkte ik heel erg dat het wat lastiger voor mij is om mij aan mijn planning te houden en dat kwam vooral doordat mijn planning nou niet helemaal goed in elkaar zat. Zo had ik aan het begin van de week heel veel posts over beauty/fashion en aan het einde van de week had ik eigenlijk helemaal geen posts ingepland staan. Dat gaat nu dus veranderen.

Twee blogs bezitten

Zo ga ik elke dinsdag bloggen over HNTM, ANTM of Curvy Super Model. Als dit niet op tv is, dan verzin ik hier wat anders voor. Naast deze posts ga ik op donderdag en zaterdag “normale” beauty en fashion posts plaatsen en op maandag komen er weer koopjes online! Zo komen er dus vier posts per week online. Hier heb ik echt hartstikke veel zin in!

Naast mijn beauty en fashion blog, komt er dus nu ook een blog over bloggen online (hah, wat toepasselijk!). Op The Beautyboulevard postte ik natuurlijk al blog tips, maar nu gaan al deze blog tips over naar mijn andere blog. Zo ontstaat er dus een wat duidelijkere niche en kan ik zo meer mensen bereiken.

De naam van mijn andere blog houd ik nog even geheim, totdat ik alles helemaal geregeld heb. Op dit blog zal ik één keer per week blog tips posten op zondag. Daarnaast komen er ook gratis en betaalde e-courses online op dit blog. Hier heb ik dus ook hartstikke veel zin in, want dit is volledig nieuw voor mij.

Ik moet dus even hard aan het werk om alles mogelijk te maken, maar met wat geduld moet dit zeker lukken. Binnenkort zal er dus ook een artikel online komen wanneer mijn andere blog online staat en vanaf nu komen er helaas geen blog tips meer online op The Beautyboulevard.

Twee blogs bezitten is natuurlijk een grote verandering. Wat vind jij van dit idee?

Meld je aan voor Freebies en Beauty & Fashion tips


Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen Combineren: Review & Outfit

Gouden oorbellen zijn helemaal in en vooral in combinatie met andere gouden tinten. Vandaag review ik dan ook 14-karaat oorbellen van Mostert Juweliers, die ik combineer met prachtige gouden tinten in mijn outfit. Benieuwd naar deze gouden oorbellen? Lees dan deze...

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Dit zijn dé zomer essentials van Brandfield

Het mooie weer is eindelijk in Nederland en dat betekent natuurlijk het shoppen van prachtige zomerse artikelen. Ik kreeg de kans om dit ook te doen en dan bij de webshop Brandfield. Zij hebben stuk voor stuk goedkope zomer essentials en ook nog eens een grote sale!...
Meer blogs

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

Ben ik geslaagd of gezakt?

Ben ik geslaagd of gezakt?

Waarschijnlijk weten jullie het al wel. Ik ben officieel geslaagd voor mijn vwo examen en mag volgend jaar studeren op de Vrije Universiteit aan de studie "Communication Information Studies". Maar hoe ging dat nou precies? Hoe werd ik gebeld om te...

2 Reacties

Een reactie versturen

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.