Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Twee blogs bezitten | Wat?
2 Comments

Written by Celine

30 september 2018

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat allemaal precies doen?

Twee blogs bezitten

The Beautyboulevard gaat splitsen in twee verschillende onderwerpen. Aan de ene kant Beauty & Fashion en aan de andere kant blog tips. Hiervoor ga ik daarom ook over naar een ander domein. Nee, wees niet bang, The Beautyboulevard blijft gewoon bestaan, maar dan alleen over beauty & fashion. Naast mijn huidige blog ga ik ook nog een ander blog aanmaken, maar dan alleen over bloggen. Ik zal dan uiteindelijk drie websites bezitten.

Ik ben hier momenteel hard mee bezig en er gaat dan ook wat veranderen voor The Beautyboulevard. De laatste tijd merkte ik heel erg dat het wat lastiger voor mij is om mij aan mijn planning te houden en dat kwam vooral doordat mijn planning nou niet helemaal goed in elkaar zat. Zo had ik aan het begin van de week heel veel posts over beauty/fashion en aan het einde van de week had ik eigenlijk helemaal geen posts ingepland staan. Dat gaat nu dus veranderen.

Twee blogs bezitten

Zo ga ik elke dinsdag bloggen over HNTM, ANTM of Curvy Super Model. Als dit niet op tv is, dan verzin ik hier wat anders voor. Naast deze posts ga ik op donderdag en zaterdag “normale” beauty en fashion posts plaatsen en op maandag komen er weer koopjes online! Zo komen er dus vier posts per week online. Hier heb ik echt hartstikke veel zin in!

Naast mijn beauty en fashion blog, komt er dus nu ook een blog over bloggen online (hah, wat toepasselijk!). Op The Beautyboulevard postte ik natuurlijk al blog tips, maar nu gaan al deze blog tips over naar mijn andere blog. Zo ontstaat er dus een wat duidelijkere niche en kan ik zo meer mensen bereiken.

De naam van mijn andere blog houd ik nog even geheim, totdat ik alles helemaal geregeld heb. Op dit blog zal ik één keer per week blog tips posten op zondag. Daarnaast komen er ook gratis en betaalde e-courses online op dit blog. Hier heb ik dus ook hartstikke veel zin in, want dit is volledig nieuw voor mij.

Ik moet dus even hard aan het werk om alles mogelijk te maken, maar met wat geduld moet dit zeker lukken. Binnenkort zal er dus ook een artikel online komen wanneer mijn andere blog online staat en vanaf nu komen er helaas geen blog tips meer online op The Beautyboulevard.

Twee blogs bezitten is natuurlijk een grote verandering. Wat vind jij van dit idee?

Meld je aan voor Freebies en Beauty & Fashion tips


Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

Ben ik geslaagd of gezakt?

Ben ik geslaagd of gezakt?

Waarschijnlijk weten jullie het al wel. Ik ben officieel geslaagd voor mijn vwo examen en mag volgend jaar studeren op de Vrije Universiteit aan de studie "Communication Information Studies". Maar hoe ging dat nou precies? Hoe werd ik gebeld om te...

2 Reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.