Zomer jurkjes van NA-KD: Mini en midi jurken

Het warme weer komt langzaam weer terug en dat betekent dat we kunnen genieten van leuke zomer jurkjes. Ik mistte toch een aantal leuke zomer jurkjes in mijn kast en daarom heb ik weer een flink kunnen shoppen. Deze keer mocht ik wat uitzoeken van de webshop NA-KD....

Badkleding trends 2020: Deze moet je hebben!

Het begint alweer wat warmer te worden in Nederland en alhoewel we natuurlijk niet naar het zwembad of strand mogen, kunnen we wel leuke badkleding dragen in de tuin of op het balkon (mocht je die hebben!). Ook is online shoppen natuurlijk erg leuk in deze tijd. In...

Dunne vesten voor de lente | NA-KD shoplog

De lente komt er eindelijk weer aan. Het wordt wat warmer en het zonnetje begint weer te schijnen. Toch kan de lente nog wat frisjes zijn, maar wil je het liefst wel laagjes dragen, zodat je wat uit kan trekken. In deze shoplog laat ik een aantal dunne vesten voor de...
Twee blogs bezitten | Wat?
2 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

30 september 2018

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken om The Beautyboulevard te splitsen. Dit klinkt allemaal wat dramatischer dan het is, maar toch gaan er wel een hoop dingen veranderen. Binnenkort ga ik dus twee blogs bezitten. Maar hoe ga ik dat allemaal precies doen?

Twee blogs bezitten

The Beautyboulevard gaat splitsen in twee verschillende onderwerpen. Aan de ene kant Beauty & Fashion en aan de andere kant blog tips. Hiervoor ga ik daarom ook over naar een ander domein. Nee, wees niet bang, The Beautyboulevard blijft gewoon bestaan, maar dan alleen over beauty & fashion. Naast mijn huidige blog ga ik ook nog een ander blog aanmaken, maar dan alleen over bloggen. Ik zal dan uiteindelijk drie websites bezitten.

Ik ben hier momenteel hard mee bezig en er gaat dan ook wat veranderen voor The Beautyboulevard. De laatste tijd merkte ik heel erg dat het wat lastiger voor mij is om mij aan mijn planning te houden en dat kwam vooral doordat mijn planning nou niet helemaal goed in elkaar zat. Zo had ik aan het begin van de week heel veel posts over beauty/fashion en aan het einde van de week had ik eigenlijk helemaal geen posts ingepland staan. Dat gaat nu dus veranderen.

Twee blogs bezitten

Zo ga ik elke dinsdag bloggen over HNTM, ANTM of Curvy Super Model. Als dit niet op tv is, dan verzin ik hier wat anders voor. Naast deze posts ga ik op donderdag en zaterdag “normale” beauty en fashion posts plaatsen en op maandag komen er weer koopjes online! Zo komen er dus vier posts per week online. Hier heb ik echt hartstikke veel zin in!

Naast mijn beauty en fashion blog, komt er dus nu ook een blog over bloggen online (hah, wat toepasselijk!). Op The Beautyboulevard postte ik natuurlijk al blog tips, maar nu gaan al deze blog tips over naar mijn andere blog. Zo ontstaat er dus een wat duidelijkere niche en kan ik zo meer mensen bereiken.

De naam van mijn andere blog houd ik nog even geheim, totdat ik alles helemaal geregeld heb. Op dit blog zal ik één keer per week blog tips posten op zondag. Daarnaast komen er ook gratis en betaalde e-courses online op dit blog. Hier heb ik dus ook hartstikke veel zin in, want dit is volledig nieuw voor mij.

Ik moet dus even hard aan het werk om alles mogelijk te maken, maar met wat geduld moet dit zeker lukken. Binnenkort zal er dus ook een artikel online komen wanneer mijn andere blog online staat en vanaf nu komen er helaas geen blog tips meer online op The Beautyboulevard.

Twee blogs bezitten is natuurlijk een grote verandering. Wat vind jij van dit idee?

Meld je aan voor Freebies en Beauty & Fashion tips


Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...

Meer blogs

Communication Information Studies | Hoe en wat

Communication Information Studies | Hoe en wat

Even weer een persoonlijke update vanuit mijn kant. Ik ben namelijk alweer twee weken bezig met mijn nieuwe studie! Momenteel, studeer ik Communication Information Studies aan de VU. Een studie die echt volledig bij mij past en waar ik hopelijk...

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Communicatie Informatiewetenschappen Ervaring

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik geslaagd ben en dat betekent dat ik volgend jaar mag gaan studeren aan een universiteit. Ik ga Communicatie Informatiewetenschappen studeren aan de Vrije Universiteit. Ik sta natuurlijk al een tijdje...

Ben ik geslaagd of gezakt?

Ben ik geslaagd of gezakt?

Waarschijnlijk weten jullie het al wel. Ik ben officieel geslaagd voor mijn vwo examen en mag volgend jaar studeren op de Vrije Universiteit aan de studie "Communication Information Studies". Maar hoe ging dat nou precies? Hoe werd ik gebeld om te...

2 Reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.