Follow:
TB

Top 7 leukste series.

Door Celine – Zoals jullie wellicht wel weten, ben ik helemaal gek op series. Zijn jullie benieuwd welke series helemaal te gek zijn? Lees dan snel verder!

 
1. Lost.

Lost is een serie over een aantal mensen dat na een vliegtuigcrash strandt op een mysterieus tropisch eiland. Op dit eiland gebeuren er allemaal bovennatuurlijke gebeurtenissen.

Lost is echt spannend. Het begint al meteen spannend, waardoor je helemaal in het verhaal zit. Je volgt het leven van allerlei personages, hoe het voor de vliegtuigcrash was, maar vooral hoe het op het eiland is. Elk aflevering gebeurt er iets spannends, de spanning houd echt nooit op.

2. Vampire Diaries.

De serie volgt het leven van Elena Gilbert . Zij woont samen met haar broer Jeremy  en hun tante Jenna Sommers , die nadat de ouders van Elena en Jeremy verongelukten, hun voogd werd. Voornamelijk speelt de serie zich af in Mystic Falls, Virginia. Een stad met een bovennatuurlijke geschiedenis.

 Deze serie is echt geweldig, maar als je niet tegen bloed kan moet je deze serie vooral niet kijken. Er komen veel bovennatuurlijke wezens in voor zoals Vampieren ( en natuurlijk nog meer!). Deze serie bestaat uit zes seizoenen dus je bent hier wel even zoet mee.

3. Originals.

The Originals is een spin-off van The Vampire Diaries dat rond de Mikaelson-familie draait. De serie draait dus rond Klaus (Joseph Morgan), Elijah, (Daniel Gillies) en Rebekah (Claire Holt).

The Originals is een super gave serie. In deze serie kun je je helemaal in diepen hoe het met de Mikaelson-familie gaat en is ook nog super spannend.

4. Revolution.

 In de pilotaflevering valt door onbekende oorzaak alle elektriciteit op aarde uit. Centrales stoppen met werken, en ook accu’s zoals die van auto’s en vliegtuigen begeven het. Nieuwe stroom opwekken blijkt ook niet mogelijk. Al snel vervalt de westerse wereld in barbarisme; overheden vallen om, steden worden verlaten, en nieuwe milities nemen de macht over. 15 jaar later heeft de overlevende bevolking zich noodgedwongen aan moeten passen aan een leven zonder elektriciteit.

Deze serie is totaal iets anders dan de twee series hiervoor. Wel is het een erg spannende serie, met gevechten, maar ook liefde. Deze serie raad ik aan iedereen aan die van liefde, maar ook van geweld houd.5. Under the dome.

 Het verhaal gaat over een klein fictief plaatsje in de Verenigde Staten , genaamd Chester’s Mill, waar een mysterieuze koepel (dome) de stad omringt. Niemand kan Chester’s Mill nog in of uit gaan. Terwijl de inwoners gevangen zitten, breekt paniek en chaos uit. Wanneer militairen een oplossing proberen te vinden en het gebied aan de buitenkant van de koepel omsingelen, gaan de inwoners zelf op onderzoek uit.

Deze serie ben je vast wel een keer op tv tegen gekomen. Soms is deze serie een beetje verwarrend, maar je zit wel op je puntje van je stoel. 

6. Teen wolf.

Deze serie gaat vooral over weerwolven. De hoofdrolspeler Scott word gebeten en veranderd in een weerwolf. Er komen steeds meer weerwolven in de stad. Zou het een plaag worden?

Deze serie gaat weer over bovennatuurlijke dingen. Ik ben dol op deze serie en hij is erg spannend. Helaas moet ik nu wachten op nieuwe afleveringen, maar ze zijn in de maak! 

7. The Arrow.

Na een schipbreuk waarbij zijn vader omkomt, wordt miljardair Oliver Queen vijf jaar lang vermist en doodgewaand, voordat hij wordt teruggevonden op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan. In zijn geliefde Starling City wordt hij met open armen verwelkomd door zijn toegewijde moeder Moira, zijn geliefde zusje Thea en zijn beste vriend Tommy. Al snel merken ze dat Oliver is veranderd door zijn beproeving op het eiland. Terwijl Oliver de waarheid over de man die hij is geworden geheim houdt, wil hij de fouten uit zijn jonge jaren goedmaken en probeert hij zich te verzoenen met zijn ex-vriendin, Laurel Lance.

Deze serie heeft niets met bovennatuurlijke dingen te maken. Wel kun je je helemaal inbeelden hoe de hoofdpersoon Oliver Queen zich voelt. Elke aflevering is erg spannend, want er gebeurd telkens wat anders.

Welke serie ga jij zeker bekijken? Ben jij verslaafd aan andere series?

-Celine


Volg ons ook op bloglovin.


Related:

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Claudine Stark

  Ik ben momenteel hellemaal verslaaft aan Lost
  🙂

  6 december 2014 at 15:39
 • Reply The Beauty boulevard

  Ik ook! Welk seizoen ben jij?

  6 december 2014 at 16:00
 • Reply Monique

  Jeej, wat nieuwe series om te kijken.
  op dit moment ik bezig met meerdere: The Originals, Vampire Diaries, The Walking Dead, Criminal Minds, House^^

  10 december 2014 at 12:59
 • Reply The Beauty boulevard

  Als je vampire diaries leuk vind, vind je vast Teen Wolf ook leuk!

  14 december 2014 at 16:31
 • Reply Kim ter Stege

  Heroes, white colar en the 4400 zijn ook een aanraden (via netflix)

  21 december 2014 at 20:27
 • Reply nicolish

  Erg leuke series. Ik vind Under The Dome echt heel erg leuk.

  21 december 2014 at 22:18
 • Reply Miss Happinez

  Ik heb van Lost een paar afleveringen gekeken. Ik kijk zelf Awkward, Once upon a time en Pretty Little liars.

  22 december 2014 at 16:04
 • Reply Anne-Laura

  Vampire Diaries is mijn favoriet ♥

  24 december 2014 at 23:59
 • Reply thesparklingbeauty

  Als ik tijd heb kijk ik vaak naar series als CSI en NCIS maar ik heb 2 uur reistijd van en naar school dus ik heb bijna geen tijd om tv te kijken 😮 Maar in de weekenden en vakanties zijn dat echt mijn favo's. Ik begin wel erg nieuwsgierig te worden naar The Vampire diaries omdat ik veel mensen daarover hoor. Dus tnx voor de tip! ♥

  27 december 2014 at 18:57
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  My december goals

  Door Anique - Zoals jullie weten is het de laatste maand van het jaar. En dat betekent dus dat je...

  Sluiten