Follow:
Beauty TB

Tips voor zachte lippen

Door Dilaisah ~ In de winter heb ik vaak ruwe lippen. Ook zijn ze vaak erg droog. Dat ziet er niet verzorgd uit. Hier zijn een paar tips om je lippen er mooi en verzorgd uit te laten zien.


 

Lipscrub
Dit is het product om alle velletjes van je lippen af te halen. Ook zitten er oliën in om je lippen te verzachten. Ik gebruik dit product elke ochtend.

Lipbalsem
Dit gebruik ik meteen na de lipscrub. Dan voelen je lopen heel zacht. Al je genoeg lipbalsem gebruikt blijven je lippen gehydrateerd. Maar als je dat niet doet kunnen ze weer droog aanvoelen en dat wil je niet.

Lipkleur
Vaak als je lippen droog zijn hebben ze een witte kleur. Dit kan je voorkomen door een licht tintje te geven zodat het minder opvalt. Ook ziet het er mooi uit. Je hoeft niet perse een licht tintje te hebben. Ook kan je een heftige lipkleur aanbrengen. Dat is jou keuze.

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Miss Sentinelli

  Ik gebruik ook altijd een libscrub en een lippenbalsem en vaak heb ik een lippenbalsem met een kleurtje :).

  19 augustus 2014 at 19:07
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Review argan care.

  Door Celine -  Op tv zag ik dat argan olie erg goed voor je haar is. Ik dus snel naar...

  Sluiten