Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

3 tips voor het uitzoeken van een verrassend cadeau

Er is vaak wel een reden om iets cadeau te geven. Bijvoorbeeld omdat de feestdagen er weer aankomen, omdat iemand jarig is of omdat je iemand die in het ziekenhuis ligt graag een hart onder de riem wilt steken. Maar het blijft best lastig om tot een goed cadeau te...

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...
Tips voor het leren
0 Comments

Written by Celine

17 augustus 2015

Door Anique –
Vanaf vandaag is het back to school-week op TheBeautyboulevard. Sommige van ons beginnen deze week alweer. Ik begin volgende week, en gek genoeg heb ik er wel weer zin in. Ik heb deze
vakantie heel veel gewerkt en daardoor ben ik erachter gekomen hoe chill het schoolleventje eigenlijk wel niet is. Maar even back to business, leer tips dus. Het is misschien niet wat je wilt lezen en eigenlijk wil je er ook niet aan denken. Maar toch, hier mijn tips.

Eet goed

Het is heel belangrijk goed te eten. Als je honger hebt tijdens het leren, ben je daar bewust of onbewust alleen maar mee bezig en neem je niks van de te leren stof op.

Zorg dat je uitgerust bent

Als je moe bent, neem je veel minder op! Het schijnt zelfs dat een nacht doorhalen nauwelijks zin heeft.

Op tijd beginnen

Ja, hier heb ik ook echt heel veel moeite mee, maar het is zooo belangrijk. Door dingen te herhalen onthoud je het ook langer en blijft het misschien ook bij, dat is dan weer handig voor je examens.

Maak je huiswerk

Ik ben niet goed in wiskunde, en ik merk gewoon dat ik geen voldoendes kan halen als ik mijn huiswerk niet serieus maak. Dus maak altijd je huiswerk, en zeker voor de vakken waar je de oefening gewoon echt nodig hebt.

Vragen om hulp als het niet lukt

Dit is zó belangrijk. Ik doe het ook niet altijd, maar zou het wel altijd moeten doen. Als je iets niet snapt, vraag het dan: aan je vriendin, klasgenoot of natuurlijk je leraar.

Maak samenvattingen

Voor mij werkt het goed om samenvattingen te maken. Ik onthoud de stof op deze manier gewoon goed.

Dit zijn mijn tips, heb jij nog tips?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

Duurzame mode: Alles wat je moet weten

De fashion-industrie is verantwoordelijk voor ongeveer tien procent van de totale CO2-uitstoot en dat is natuurlijk heel veel. Het is meer dan de uitstoot van de internationale luchtvaart en het transport over zee bij elkaar. Als je daarbij ook nog eens kijkt naar...

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Tweedehands kleding verkopen: De beste websites

Kleding verkopen is tegenwoordig super makkelijk! Je verdient er een leuk zakcentje mee, het is duurzaam en je geeft je oude of niet gedragen kleding een tweede leven. Er zijn dan ook hartstikke fijne platformen waar je je kleding op kan verkopen. Benieuwd naar deze...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.