Hoe laat je een doffe huid weer meer stralen?

Heb je last van een doffe huid? Wisseling van de seizoenen, een drukke periode of veranderingen in je leven: er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Het is natuurlijk vervelend en je wilt er zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste huidverzorging...

Etherische oliën van Jiva Organic: Review

Ik ben gek op etherische oliën. Ze ruiken heerlijk en je kan ze ook in verschillende producten stoppen. Zo gebruik ik graag etherische oliën in mijn zelfgemaakte deo, om die zo een lekker geurtje te geven. Dit keer review ik dan ook de etherische oliën van Jiva...

Vakantiepark in de natuur: Recreatiepark de Leistert

Limburg heeft prachtige natuur en je kan daar dus ook prachtig verblijven. Ik ben zelf gek op de natuur en ga graag dagjes weg naar een vakantiepark in de natuur. Er zijn namelijk maar liefst drie verschillende nationale parken in Limburg en het is een provincie waar...
Tips voor het leren
0 Comments

Written by Celine

17 augustus 2015

Door Anique –
Vanaf vandaag is het back to school-week op TheBeautyboulevard. Sommige van ons beginnen deze week alweer. Ik begin volgende week, en gek genoeg heb ik er wel weer zin in. Ik heb deze
vakantie heel veel gewerkt en daardoor ben ik erachter gekomen hoe chill het schoolleventje eigenlijk wel niet is. Maar even back to business, leer tips dus. Het is misschien niet wat je wilt lezen en eigenlijk wil je er ook niet aan denken. Maar toch, hier mijn tips.

Eet goed

Het is heel belangrijk goed te eten. Als je honger hebt tijdens het leren, ben je daar bewust of onbewust alleen maar mee bezig en neem je niks van de te leren stof op.

Zorg dat je uitgerust bent

Als je moe bent, neem je veel minder op! Het schijnt zelfs dat een nacht doorhalen nauwelijks zin heeft.

Op tijd beginnen

Ja, hier heb ik ook echt heel veel moeite mee, maar het is zooo belangrijk. Door dingen te herhalen onthoud je het ook langer en blijft het misschien ook bij, dat is dan weer handig voor je examens.

Maak je huiswerk

Ik ben niet goed in wiskunde, en ik merk gewoon dat ik geen voldoendes kan halen als ik mijn huiswerk niet serieus maak. Dus maak altijd je huiswerk, en zeker voor de vakken waar je de oefening gewoon echt nodig hebt.

Vragen om hulp als het niet lukt

Dit is zó belangrijk. Ik doe het ook niet altijd, maar zou het wel altijd moeten doen. Als je iets niet snapt, vraag het dan: aan je vriendin, klasgenoot of natuurlijk je leraar.

Maak samenvattingen

Voor mij werkt het goed om samenvattingen te maken. Ik onthoud de stof op deze manier gewoon goed.

Dit zijn mijn tips, heb jij nog tips?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

De leukste truien trends voor herfst 2022

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...

More blogs

Wat kun je doen aan een droge huid?

Veel mensen hebben regelmatig last van een droge huid. Er hoeft niet altijd een directe oorzaak te zijn, want sommige mensen hebben nu eenmaal een drogere huid dan anderen. Toch kan een droge huid best vervelend zijn. Gelukkig zijn er verschillende...

Bescherm je huid met SPF gezichtscrèmes

Het is misschien wel de belangrijkste stap in een gezonde huidverzorgingsroutine: het smeren van een goede gezichtscrème. Of je dit nou ‘s ochtends of ‘s avonds doet, een goede gezichtscrème hydrateert en verzacht de huid gedurende de dag of nacht...

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.