Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Tips voor het leren
0 Comments

Written by Celine

17 augustus 2015

Door Anique –
Vanaf vandaag is het back to school-week op TheBeautyboulevard. Sommige van ons beginnen deze week alweer. Ik begin volgende week, en gek genoeg heb ik er wel weer zin in. Ik heb deze
vakantie heel veel gewerkt en daardoor ben ik erachter gekomen hoe chill het schoolleventje eigenlijk wel niet is. Maar even back to business, leer tips dus. Het is misschien niet wat je wilt lezen en eigenlijk wil je er ook niet aan denken. Maar toch, hier mijn tips.

Eet goed

Het is heel belangrijk goed te eten. Als je honger hebt tijdens het leren, ben je daar bewust of onbewust alleen maar mee bezig en neem je niks van de te leren stof op.

Zorg dat je uitgerust bent

Als je moe bent, neem je veel minder op! Het schijnt zelfs dat een nacht doorhalen nauwelijks zin heeft.

Op tijd beginnen

Ja, hier heb ik ook echt heel veel moeite mee, maar het is zooo belangrijk. Door dingen te herhalen onthoud je het ook langer en blijft het misschien ook bij, dat is dan weer handig voor je examens.

Maak je huiswerk

Ik ben niet goed in wiskunde, en ik merk gewoon dat ik geen voldoendes kan halen als ik mijn huiswerk niet serieus maak. Dus maak altijd je huiswerk, en zeker voor de vakken waar je de oefening gewoon echt nodig hebt.

Vragen om hulp als het niet lukt

Dit is zó belangrijk. Ik doe het ook niet altijd, maar zou het wel altijd moeten doen. Als je iets niet snapt, vraag het dan: aan je vriendin, klasgenoot of natuurlijk je leraar.

Maak samenvattingen

Voor mij werkt het goed om samenvattingen te maken. Ik onthoud de stof op deze manier gewoon goed.

Dit zijn mijn tips, heb jij nog tips?

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.