Follow:
TB

Tips voor de perfecte date.

 Bron
Door Celine – Iedereen gaat het ooit wel meemaken. Je gaat op een date met die ene leuke jongen. Die date moet natuurlijk wel goed slagen, daarom geef ik vandaag tips voor een perfecte date!

Outfit.

Kies een outfit die past bij je date. Trek geen strak jurkje aan als je naar een pretpark gaat of een sportoutfit als je naar het meest chique restaurant van de stad gaat. Is het winter? Vergeet dan geen vestje of jas.

Make-up en haar.

Houdt je make-up naturel. Jongens houden van meiden die weinig make-up dragen. Natuurlijk moet je er ook niet uitzien alsof je net uit bed komt, maar het is ook niet slim om met tien kilo make-up naar je date te gaan. Pas ook met je lipstick! Je wilt niet dat je date straks dezelfde lipstick als jou op heeft.

Gespreksonderwerpen.

 Het is altijd vreselijk als een gesprek stil valt. Denk van te voren na over wat je wilt praten. Praat ook niet alleen maar over jezelf. Laat hem ook eens aan het woord! Ben je niet zo’n prater? Misschien is een date naar de bioscoop wat.

Betaal jij of ik?

Als de rekening op tafel komt, wacht dan niet af totdat hij betaald. Dat ziet er namelijk erg verwend uit. Pak je portemonnee en wacht dan even af wat er gebeurd. Staat hij op om te betalen, bedank hem dan. Laat tonen dat je het waardeert.

De zoen.

Wel of niet zoenen? Dat is jouw keuze. Ga af op je eigen gevoel. Maakt hij een move? Maar wil je helemaal niet draai dan je hoofd. Wil jij wel? Maar maakt hij geen move leun dan rustig naar voren. Draait hij zijn hoofd weg? Geef dan snel een kus op zijn wang en wegwezen maar.

Bron

 De belangrijkste tip is wees vooral jezelf! Doe je nooit anders voor dan dat je echt bent, je bent toch opzoek naar iemand die echt bij je past?

Waren deze tips behulpzaam? Laat het weten!

-Celine

Lees ook het artikel van 12:00. Klik! 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Results Beach body challenge.

Door Celine - Zoals jullie weten heb ik de beach body challenge gedaan. Vandaag laat ik jullie de resultaten zien...

Sluiten