Duurzame Clean Beauty lijn van Douglas

Als je op zoek bent naar duurzame beauty, dan is de duurzame Clean Beauty lijn van Douglas zeker wat voor jou. Clean Beauty staat voor dierproefvrije producten zonder controversiële ingrediënten. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn onder andere uitgesloten...

De leukste truien trends voor herfst 2022

Het begint langzaamaan al wat koeler te worden en dat betekent dat het weer tijd is voor leuke truien. Ik draag truien eigenlijk de hele herfst en winter door. Leuk voor over een jurkje, maar ook voor boven een broek. Benieuwd naar de leukste truien trends voor herfst...

Populaire trouwjurk merken voor 2022: Dit zijn de nieuwste trends

We zijn nu ruim op de helft van 2022 en het trouwjurken seizoen is goed aan te gang. Ondertussen kunnen we dan ook zien wat de populaire trouwjurk merken voor 2022 zijn. Brides to be, ga er daarom maar eens goed voor zitten, want dit is het artikel waar je op hebt...
Tips om uit een dipje te ko
1 Comments

Written by Celine

20 mei 2015

dipje
Bron beeld: weheartitDoor Anique –
We hebben het allemaal wel eens, je zit een aantal dagen niet zo lekker in je vel. Ik heb het nu ook een beetje. Ik ben moe, heb geen inspiratie en heb nergens zin in.  Daarom geef ik jullie tips zodat je je zo snel mogelijk weer lekker voelt! 1. Maak je hoofd leeg
Ik ben altijd onwijs aan het piekeren als ik me even niet zo happy voel. Maak je hoofd leeg; ga sporten, kijk een film, lees een boek. Ga niet dingen doen als wandelen, zo geef je jezelf juist de ruimte om te gaan piekeren.

2. Zet je favoriete muziek op & zing lekker mee.Je wilt niet weten wat Beyoncé en Destiny’s Child met je kunnen doen.

3. Ruim op. 
Ruim je kamer en/of je bureau op. Je zult je fijner voelen als die chaos om je heen weg is.

4. Ga leuke dingen doen! Waarschijnlijk staat je hoofd niet naar leuke dingen doen, maar doe het toch. Zo kom je even uit de sleur en voel je snel weer helemaal happy. Ik word ook altijd een beetje boos als ik me niet happy voel, omdat ik echt niks doe, en dan word ik weer boos op mezelf dat ik niks heb gedaan. Dus als je dan leuke dingen gaat doen, voel je je waarschijnlijk weer wat beter.
Je kan bijvoorbeeld met vriendinnen afspreken en lekker gaan shoppen, naar de bios, enz.

5. Zorg goed voor jezelf
Eet gezond en ga sporten. Niet alleen gezond voor je lichaam, ook voor je geest.

Dit waren mijn tips!
Hebben jullie nog dingen waarmee je uit je dipje kan komen?

  Follow us on:

 

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

 

Hey!

I am Celine. Enthusiastic, passionated and a bit perfectionistic, but I especially love blogging. Sharing my beauty and fashion tips was always something I loved to do. Go to my about me page to get to know me.

Nice discounts

Popular blogs

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plasticvrij schoonmaken: Tips en tricks

Plastic flessen voor zeep gebruik je regelmatig en dan hebben we het nog niet gehad over de plastic flesjes om je handen schoon te maken. Ik was al erg lang op zoek naar een goed alternatief, totdat ik Savvy tegenkwam. Wil jij ook plasticvrij schoonmaken? Bekijk dan...

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion: Wat is het en hoe kan je veranderen?

Fast fashion is een term wat steeds meer gebruikt wordt in de fashion wereld. Wil je weten wat het is en hoe jij je eigen fashion gedrag kan veranderen? Lees dan deze blog. Fast fashion verwijst naar een bedrijfsmodel van bedrijven die snel inspelen op nieuwe fashion...

More blogs

De leukste cadeautjes voor iedereen

De leukste cadeautjes voor iedereen

Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om wat leuke dingen te scoren voor mijn lieve moeder. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes voor mijzelf gehaald. Ik ben zeker gek...

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

De vijf meest gelezen beauty artikelen van 2016

Ik heb dit jaar natuurlijk erg veel beauty artikelen geschreven. Wat zijn nou de meest gelezen beauty artikelen van 2016? Dat lees je in dit artikel. Review | Max & More Primer Blijkbaar zijn mijn lezers echte koopjesjagers. Deze primer kost...

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Celine interviewt: Patricia neemt je mee

Patricia, een blogger die ik nog niet kende, maar die ik zeker ga volgen. Het is zeker het waard om dit interview te lezen, dus zeker doen. 1. Wie ben je? Hoe heet je, wat zijn je hobby’s enc? Ik ben Patricia, 33 jaar en woon samen met mijn vrouw...

1 Reactie

  1. Melana

    zeker handig deze tips! vooral als het even tegenzit!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.