Oorbellen van Isabel Bernard: Elke gelegenheid

Ik ben helemaal gek op minimalistische oorbellen die je eigenlijk met alles kan combineren. Geen gekke kleurtjes, maar gewoon een leuk set oorbellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het geen goede combinatie is. Mijn nieuwe minimalistische oorbellen zijn de...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar de Pixi Hydrating...

De leukste lente enkellaarsjes | Deze heb je nodig!

Het is natuurlijk nog winter, maar het weer is momenteel zo mild dat we eigenlijk al een de lente kunnen denken. We kunnen dus stiekem al wat leuke lente kleuren uit de kast halen om zo onze outfits weer op te fleuren. Deze outfits combineer ik het liefst met de...
Tips om de goede kleur foundation te kiezen
3 Reacties

Geschreven door Celine Klooster

4 januari 2015

Door Anique – We hebben allemaal wel eens de verkeerde kleur foundation gekozen. Je denkt de goede kleur gekozen te hebben, maar zodra je buiten bent, zie je het: verkeerde kleur. Daarom ga ik jullie tips om de goede kleur foundation te kiezen! Benieuwd? Lees dan snel verder.


Tip 1: Veel meiden swatchen de foundation op hun hand, maar de kleur van je hand is waarschijnlijk heel anders dan die van je gezicht. Ook moet de foundation over lopen in je nek. Je kunt dus het beste de foundation testen op je kaak, om te kijken of de kleur mooi overloopt naar je nek.

Tip 2: Je moet de juiste ondertoon hebben. In het artikel van eergister leg ik uit hoe je je ondertoon moet vinden.

Tip 3: Het type foundation is ook heel belangrijk. Iemand met een droge huid krijgt al snel velletjes en moet daarom een andere foundation hebben dan iemand met een vette huid.
Droge huid: liquid foundation, gel foundation
Normale huid: liquid foundation, creme foundation
Vette huid: liquid foundation, mousse foundation

Tip 4: Ook de dekking is een belangrijk dingetje bij foundation.
Lichte dekking: bb cream, cc cream, getinte dagcreme
Medium dekking: liquid foundation, mousse foundation
Volle dekking: creme foundation

Tip 5: Loop altijd even naar buiten als je foundation hebt geswatcht. Door het  licht lijkt het namelijk een goede kleur voor jou, maar schijn bedriegt in veel gevallen.

Tip 6: Vraag om een sample. In de wat duurdere winkels kun je om een sample vragen zodat je de foundation kan uitproberen. Ik denk niet dat ze dit bij een drogisterij doen, maar niet geschoten is altijd mis. 😉

  Follow us on:

www.instagram.com/magicalfxllswww.twitter/com/beautyb_nlwww.instagram.com/aniquevdmeerhttps://www.bloglovin.com/blog/12800301www.instagram.com/beautyb_nl

Hey!

Ik ben Celine. Enthousiast, gepassioneerd en een beetje perfectionistisch, maar ik houd vooral van bloggen.  Ik houd er vooral van om mijn passies hier te delen en ik houd er ook van om andere mensen te helpen. Ga naar mijn over mij pagina om meer te weten.

Leuke kortingen & aanraders

Populaire blogs
Kleding voor koud weer: Tips & tricks

Kleding voor koud weer: Tips & tricks

In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Canada, een prachtig land waar het erg koud kan zijn. Ik ben dus alvast mijn zoektocht begonnen voor een aantal warme kledingstukken om zo mijn Canada avontuur een succes te maken. Hierdoor heb ik kleding voor koud weer...

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing | Zo doe je dat!

Al eerder schreef ik een artikel over het epileren van mijn lichaam voor het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing, maar natuurlijk zijn er nog andere manieren. Zo zijn er vier methoden die je echt eens uitgetest moeten hebben om te kijken welke bij jou past....

Meer blogs

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Plasticvrije Shampoo Bars: Goed voor het milieu!

Sinds ik shampoo bars gebruik, gebruik ik eigenlijk nooit meer normale shampoo. Er zitten gewoon zoveel voordelen aan het gebruik van een shampoo bar. Het is makkelijk mee te nemen op reis (het is geen vloeistof!), het is milieuvriendelijk en ook...

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Pixi Hydrating Milky Collection | Skincare

Mijn dagelijkse skincare routine bestaat eigenlijk alleen maar uit producten van Pixi Beauty. Een fijn merk voor verschillende huidtypes. Dit fijne merk is weer met nieuwe producten uitgekomen en ze zijn weer erg fijn voor mijn huid. Benieuwd naar...

3 Reacties

  1. nicolish

    Hele fijne tips! Ik heb eigenlijk altijd de lichtste kleur, en als die niet goed is is er niks voor mij dus dat is wel redelijk handig.

    Antwoord
  2. Femke | Younique

    Wat een goede tips! Vroeger testte ik het altijd op mijn pols, maar dit blijkt ook mega-verkeerd te zijn. Toch is het relaxer om in een winkel dingen op je pols te smeren, dan op je kaak. Maar meer omdat je anders de rest van de dag nog met restanten van de verkeerde tint rondwandelt 😉

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.